Μια ανάσα από Φερνάντεζ ο Πανιώνιος
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες βρίσκεται ο Πανιώνιος.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Πανιωνίου και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μια εξ αυτών είναι το να μείνει ελεύθερος από την Μπειτάρ όπου και ανήκει ο παίκτης και εφόσον συμβεί αυτό, τότε όλα θα είναι έτοιμα για τη μετακόμιση του στην Πλατεία. Ο Φερνάντες ειδοποιήθηκε τελικά από την Μπειτάρ ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει την ελευθέρας στα χέρια του, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φορέσει σύντομα, τα χρώματα του Πανιωνίου.
Εκτός από τον Φερνάντες όμως, οι κυανέρυθροι εξετάζουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Προτεραιότητα αποτελεί ένας σέντερ φορ με τον Κώστα Μήτρογλου να αποτελεί τον διακαή πόθο του Τάκη Λεμονή. Η περίπτωση του φορ του Ολυμπιακού παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, στον Πανιώνιο όμως αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης.
Τέλος, οι Νεοσμυρνιώτες απέστειλαν αίτημα στην Σουπερ Λίγκα στο οποίο ζητούν την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με την Ξάνθη καθώς όπως υποστηρίζουν , είναι η μόνη ομάδα η οποία θα κληθεί να παίξει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό και στη συνέχεια το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στην Νέα Σμύρνη με την Ξάνθη.