Μπουμσόνγκ: «Ποτέ δεν έκλεψα στην καριέρα μου...»

Μπουμσόνγκ: «Ποτέ δεν έκλεψα στην καριέρα μου...»

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή του κόντρα στον Λεβαδειακό ζήτησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έδωσε τις… απαντήσεις του στις κριτικές που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Ο Γάλλος αμυντικός ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής των «πράσινων», καθώς από δύο δικά του λάθη προήλθαν τα τέρματα των Βοιωτών στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής και για τον λόγο αυτό, σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση. Παράλληλα, ο έμπειρος άσος μίλησε για την κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως δεν θα πρέπει να υπάρχουν πολλές… φωνές στο «τριφύλλι» και άπαντες να δουλέψουν για το καλό της ομάδας.

«Είμαι απογοητευμένος από την παρουσία μου και αν και πιστεύω ότι έκανα ένα καλό αγώνα, όμως έκανα δύο σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν. Δεν ήταν ένας καλός αγώνας από εμένα. Εγώ που έχω εμπειρία έπρεπε να ήμουν θετικός για την ομάδα ειδικά αυτή την στιγμή. Ο Παναθηναϊκός βιώνει δύσκολες στιγμές. Είμαι έμπειρος παίκτης και γνωρίζω ότι αν κάνω κακό παιχνίδι όπως αυτό που έκανα σήμερα, πρέπει να επιστρέφω και να δουλεύω στις προπονήσεις», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Και συνέχισε: «Ο μόνος τρόπος για μία ομάδα να ξανασηκώσει κεφάλι είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να είμαστε ενωμένοι. Ξέρω ότι δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή, λόγω των λαθών που έκανα, όμως θα έλεγα ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές… φωνές μέσα στον Παναθηναϊκό. Κανένας, ούτε εγώ ο ίδιος, δεν είμαστε υπεράνω μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Εγώ ο ίδιος, ιδιαίτερα, επειδή έκανα ένα κακό αγώνα θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω ακόμα περισσότερη δουλειά και να εκπροσωπήσω τον Παναθηναϊκό.

Είμαι απογοητευμένος, ξέρω ότι θα υποστώ μεγάλες κριτικές. Θα με αποδοκιμάσουν οι φίλαθλοι, παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί ξέρω ότι ο Θεός ανταμείβει τους ανθρώπους που έχουν καλές προσθέσεις. Πιστεύω πως έχω καλές προθέσεις. Ποτέ δεν έκλεψα στην καριέρα μου. Ζητώ συγγνώμη για τον κακό αγώνα και ξέρω ότι θα δεχθώ κριτικές, όμως θα σιωπήσω, θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά και ο Θεός θα με ανταμείψει».

Ερωτηθείς για τις πολλές… φωνές που ανέφερε, απάντησε: «Δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω μια κριτική και να μιλήσω ή να κάνω τον δικαστή αναφορικά με αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πολλά που δεν προχωράνε. Η απόδειξη είναι σήμερα. Εγώ δεν έπαιξα καλά. Είναι προτιμότερο να σιωπά κανείς και να δουλεύει και να μάχεται. Κι αν κάποιος πράγματι αγαπάει τον Παναθηναϊκό, πρέπει να σκεφτεί πως θα συνεισφέρει στον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας. Δεν έκανα καλό αγώνα. Η δουλειά μου είναι να είμαι καλός στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα κάνω και δεν θα εκφράσω τα συναισθήματά μου. Η στιγμή είναι τέτοια να παραμείνουμε ενωμένοι με δουλειά και ταπεινοφροσύνη».

Τέλος, για την κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, ξεκαθάρισε: «Στον Τύπο γράφτηκαν πολλά ψέματα. Όπως είπα πριν από λίγο, ποτέ δεν έκλεψα και ελπίζω ο Θεός να με βοηθάει για να μην κάνω ποτέ κλοπή. Ήμουν τραυματίας. Είμαι ευτυχής όταν αγωνίζομαι εδώ μέσα. Έκανα λάθη, είμαι στεναχωρημένος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να πουν μερικοί πως δεν έχω όρεξη να παίξω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λένε μερικοί πως δεν έχω όρεξη να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Μου προσάπτουν κακοήθεις προθέσεις. Όμως γνωρίζω ότι σε τέτοιες περίπλοκες στιγμές πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με καλές προθέσεις και πάνω απ’ όλα να πιστεύω στην θεϊκή δικαιοσύνη».



Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
Φήμες για επανασύνδεση Τσιτσιπά και Μπαντόσα μετά από βίντεο στο Μόντε Κάρλο
Φήμες για επανασύνδεση Τσιτσιπά και Μπαντόσα μετά από βίντεο στο Μόντε Κάρλο
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Ντύθηκε» στα χρώματα του τελικού και το Θησείο
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Ντύθηκε» στα χρώματα του τελικού και το Θησείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved