«Θέλει Ελλάδα ο Ολαϊτάν»

«Θέλει Ελλάδα ο Ολαϊτάν»

Να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League θέλει ο Μάικλ Ολαϊτάν σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Ο εκπρόσωπος του φορ της Βέροιας, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» κι υποστήριξε πως ο Ολαϊτάν θα προτιμούσε να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για αυτόν αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Προς σεβασμό προς τις ομάδες που μας τιμούν με το ενδιαφέρον τους δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι θα προβούν σε ανακοινώσεις όταν πρέπει. Εμείς σεβόμαστε τον σύλλογο της Βέροιας, τον τελευταίο λόγο, πάντως, τον έχει ο παίκτης. Για εμάς είναι θετικό σενάριο να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Βέροια», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Νιγηριανού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι σε πρώτη φάση επειδή ο παίκτης έχει βρει ένα ρυθμό και με τον κ. Καλαϊτζίδη δουλεύει όπως θέλει είναι καλύτερο, αυτό θεωρεί και ο ίδιος, άλλωστε, να παραμείνει στην Βέροια. Σίγουρα θα ήταν ένα θετικό στοιχείο για εμάς και θα παίξει ρόλο, η ομάδα που τον αποκτήσει να τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στην Βέροια. Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο».

Ενώ για το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό, τόνισε: «Υπάρχουν και ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται, προβάδισμα, όμως, δίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι γιατί είναι αξιοζήλευτο, αλλά του ταιριάζει περισσότερο, θέλει να αγωνίζεται σε μία ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ολαϊτάν, υπογράμμισε: «Υπήρχε από καιρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τα ρόστερ των ομάδων, μπορεί η ποιότητα του Ολυμπιακού να είναι τώρα καλύτερη, αλλά ο ΠΑΟΚ τον καλοκαίρι μπορεί να δυναμώσει σημαντικά. Αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο ποδοσφαιριστής, είναι γνώστης των δεδομένων. Θα είναι σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Τα δεδομένα που έχουν αναλυθεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν ισχύουν, ο παίκτης δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved