Όλα της «πρώτης» δύσκολα για τον coach - Δερμιτζάκη! (photos +video)

Όλα της «πρώτης» δύσκολα για τον coach - Δερμιτζάκη! (photos +video)

Τα πετυχημένα ντεμπούτα δεν είναι το φόρτε του, ενώ ο Ατρόμητος δεν συγκαταλέγεται στο γκρουπ των «πελατών» του. Το Onsports… καλωσορίζει τον νέο τεχνικό του Πανθρακικού Παύλο Δερμιτζάκη στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην παράσταση της Super League.

Μετά από δύο και πλέον χρόνια από τότε που πήρε προαγωγή για την Τούμπα και τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο 43χρονος προπονητές επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της Κομοτηνής. Ο Πανθρακικός αποτελεί (για δεύτερη φορά) τον καινούργιο σταθμό της καριέρας του και το Περιστέρι, ο τόπος όπου θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην «ηλεκτρική καρέκλα» της ακριτικής ομάδας.

Οι αναμνήσεις από τις προηγούμενες παρθενικές εμφανίσεις με πέντε διαφορετικές ομάδες, δείχνουν το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο, αναλόγως από ποια οπτική γωνία το βλέπει κανείς.

Κι αυτό, δεδομένου πως ο Καβαλιώτης κόουτς μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε σύνολο πέντε αγώνων. Το Onsports γυρίζει το ρολόι του χρόνου και θυμάται:

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-1

Οι οικοδεσπότης Ατσαλένιος υποχρεώνει σε ισοπαλία (1-1) τον ανώτερο του κατά δύο κατηγορίες Ακράτητο, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον θεσμό του Κυπέλλου. Για την ιστορία πάντως, στον επαναληπτικό αγώνα που ακολούθησε μετά από μία εβδομάδα, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη διασύρθηκε (7-0) στα Ανω Λιόσια και τέθηκε με το «καλημέρα» εκτός συνέχειας.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-0

Με το «δεξί» ξεκίνησε η προπονητική θητεία στο «σμαραγδένιο νησί». Ο Διαγόρας μετατρέπει σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς Κυπέλλου με την Θύελλα Πατρών και με το εμφατικό 3-0, προκρίνεται πανηγυρικά στην επόμενη φάση.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

Ο Πανθρακικός έχει χάσει το τρένο της παραμονής στην Super League μετά την ολοκλήρωση του α΄γύρου και ξεκινάει πρόωρα την προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν. Μετά από δύο προπονητές (Ιλιε Ντουμιτρέσκου, Αλμπερ Καρτιέ) η διοίκηση προσλαμβάνει τον Δερμιτζάκη και του αναθέτει το γκρέμισμα και το χτίσιμο από την αρχή της ακριτικής ομάδας. Η πρώτη αποστολή γοήτρου στο ΟΑΚΑ δεν στέφεται από επιτυχία, με τους Θρακιώτες να γνωρίζουν τιμητική ήττα (2-0) από τον μετέπειτα πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

 

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΟΚ 1-1

Μόλις μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του «μήνα του μέλιτος» με τον Μάριο Μπερέτα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ στέλνει… αδιάβαστο τον Ιταλό τεχνικό και διακόπτει την συνεργασία μαζί του. Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, ρισκάρει και φέρνει στην Τούμπα τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και φιλόδοξο τεχνικό του Πανθρακικού, έχοντας εξασφαλίσει το «πράσινο φως» της διοίκησης του θρακιώτικου συλλόγου.

Ο «Δέρμι» δεν έχει προλάβει καλά – καλά να μάθει απ΄έξω όλα τα ονόματα των παικτών του, όταν καλείται να κοουτσάρει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα σε ματς – «φωτιά» και με το θράσος του πρωτάρη, «συστήνεται» με τόλμη και αρετή!

Η ισοπαλία (1-1) που απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για την γ΄προκριματική φάση του Champions League, αποτελεί την κορυφαία προπονητική βραδιά του Καβαλιώτη προπονητή.

Η Ολλανδική ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Σουάρες στο 13ο λεπτό, για να φέρει ο Βλάνταν Ιβιτς το παιχνίδι στα ίσα(1-1) με τέρμα που σημείωσε στο 72΄.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Το αστέρι στην Τρίπολη δεν αποδείχτηκε φωτεινό, στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Αστέρα. Οι Αρκάδες αμφισβήτησαν έντονα και δικαιολογημένα το εις βάρος τους πέναλτι κατόπιν (υπόδειξης του διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη) το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Νταβίδ Φουστέρ και έγειρε υπέρ τους την πλάστιγγα της νίκης (1-0).


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

03/09/03

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ – Ακράτητος

1-1

Κύπελλο

01/09/07

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ. – Θύελλα Πατρών

3-0

Κύπελλο

17/01/10

Παναθηναϊκός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

2-0

Super League

28/07/10

Αγιαξ - ΠΑΟΚ

1-1

Προκριματικά Champions League

23/01/11

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Ολυμπιακός

0-1

Super League

 

Χωρίς νίκη με Ατρόμητο

Αγνοεί την γλυκιά γεύση της νίκης ο Παύλος Δερμιτζάκης σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων με τον Ατρόμητο. Μόλις μία ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια, η «λευκή» ισοπαλία (0-0) στις 30 Ιανουαρίου 2011 στο γήπεδο του Περιστερίου.

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ Vs ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

30/11/08

Ατρόμητος – ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.

2-1

Β΄ Εθνική

05/04/09

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ. Ατρόμητος

0-1

Β΄ Εθνική

18/04/10

Ατρόμητος – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

3-1

Super League

30/01/11

Ατρόμητος – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

0-0

Super League


Όλα της «πρώτης» δύσκολα για τον coach - Δερμιτζάκη! (photos +video)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved