Μανιάτης: «Είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ισοπαλία»

Μανιάτης: «Είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ισοπαλία»

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε συγκεντρωμένος στον αγώνα με τον Άρη, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αδικούν τους εαυτούς τους, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς, σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι περισσότεροι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Έλληνας άσος, ανέφερε: «Εμείς θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν είδαμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ξέραμε πως στο «Κλ. Βικελίδης» είναι δύσκολα τα πράγματα, καθώς ο κόσμος του Άρη βοηθάει την ομάδα του. Δεν ανταπεξήλθαμε όπως μπορούσαμε. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ και άλλες φορές δεν το συνηθίζουμε. Δεν είχαμε συγκέντρωση και αυτό φάνηκε σε στημένες φάσεις του Άρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που… ήταν γκολ, αλλά ευτυχώς δύο φορές μας έκανε το χατίρι η μπάλα».

Και συνέχισε: «Εμείς το κάνουμε δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το ποιοτικότερο ρόστερ φέτος και αν δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι δυσκολεύουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την σημερινή εμφάνιση».

Για το αν υπήρξε κόπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Κόπωση υπάρχει αλλά πρέπει να ξεκουραζόμαστε όταν έχουμε την ευκαιρία. Το ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο με συνεχόμενους αγώνες, αλλά σήμερα δεν φάνηκαν σημάδια κόπωσης. Αυτό που φταίει είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας».

Τέλος, ερωτηθείς αν η επιλογή των ομάδων για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών δίνει άλλο… τέμπο στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Λόγω οικονομικής κρίσης βλέπουμε πως παίζουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που το βλέπω αυτό και το θέλουμε πολύ. Βλέπουμε κάθε ομάδα να προσπαθεί να βάλει νέους παίκτες και θα πρέπει να συνεχιστεί. Αν πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θα γίνουν ηγέτες στις ομάδες τους. Βλέπουμε ότι προσπαθούν να γίνουν το… βαρόμετρο. Και στον Άρη και στον Πανιώνιο και αυτό πρέπει να συνεχιστεί».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved