Σίσιτς: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Σίσιτς: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να… αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό, δίνοντας τη δική του «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Μίρνες Σίσιτς.

Παράλληλα, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις», αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντάς το χαμηλού επιπέδου…

Αναλυτικά ο Σίσιτς δήλωσε:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι ίδιες εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και δεν έχει πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω σε δύο-τρία χρόνια θα φτιάξουν τα πράγματα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόσμο δίπλα του, έχει γήπεδο και ξέρει τι πρέπει να κάνει, όπως και ο Ολυμπιακός. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός βλέπουμε ότι χρόνια τώρα είναι δυνατή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί φέτος να τον κοντράρει. Φέτος μου αρέσει περισσότερο από πέρυσι, ο Δώνης κάνει πολύ καλή δουλειά και σε όποια ομάδα ήταν έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο».

Λίγο αργότερα, ο Σίσιτς μίλησε και στον αέρα του «Athletic Radio 104,2», όπου αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πλατανιά, στο επεισόδιο που είχε με τους φιλάθλους της χανιώτικης ομάδας, αλλά και στο ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, μου αρέσει να φοράω αυτήν την φανέλα. Το "Γεντί Κουλέ" είναι το δεύτερο σπίτι μου και γουστάρω να παίζω στον ΟΦΗ. Ειδικά, όταν παίζουμε μέσα και έχει αυτόν τον κόσμο, είναι σαν να γίνεται πάρτι», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά είπε: «Καταρχήν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν πολύ πίσω και ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Πιέζαμε στο κέντρο, είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε στο κατάλληλο σημείο. Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς είχε την δυνατότητα να πετύχει κάποιο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Αναφερόμενος στον έντονο πανηγυρισμό του τόνισε: «Από την αρχή που ξεκίνησα το ζέσταμα, με έβριζαν όλοι και δεν ξέρω τον λόγο που έγινε αυτό. Το γκολ που πέτυχα ήταν μια τιμωρία και πανηγύρισα ίσως λίγο παραπάνω. Όμως, αυτό το έκανα για εμένα, τον κόσμο και για την ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Ήταν ένα καταπληκτικό γήπεδο για να παίξεις ποδόσφαιρο. Έγινε ένα σούπερ ματς, είχε αρκετό κόσμο και ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα».

Ερωτηθείς για την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ απάντησε: «Το ήξερα ότι θα έρθουν και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, βγήκα από τα αποδυτήρια μόνο και μόνο για να τους χαιρετήσω. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν στα Χανιά και τους αξίζουν πολλά μπράβο γιατί ο καιρός ήταν πολύ κακός».

Αναφορικά με τα κέρδη της νίκης επί του Πλατανιά τόνισε: «Αυτή η νίκη μας ανέβασε πολύ ψηλά και για δύο εβδομάδες θα μπορούμε να προχωράμε πολύ άνετα. Όμως, δεν πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι ομάδα που μπορεί να κινδυνεύσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και για μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά που γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν φοβόμαστε κανέναν και καμία ομάδα».

Για το ρόλο του στην ομάδα είπε: «Εγώ δεν έχω ποτέ άγχος και πίεση. Δεν βλέπω ποιος είναι απέναντί μου. Δεν κρύβομαι και θα πάρω την ομάδα πάνω μου. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον ΟΦΗ μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα και να ξεχωρίσουν. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το πράγμα με παιδιά 20 και 24 χρονών.
Στην Ευρώπη σε τέτοιες ηλικίες, οι παίκτες παίρνουν πρωταθλήματα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος παίκτης σε ηλικία. Ή είσαι ή δεν είσαι καλός ποδοσφαιριστής».

Όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα όμως ας σκεφτούμε ότι κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει. Αν το κάνουμε, τότε δεν φοβάμαι τον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν φοβάμαι πως θα είναι ο άλλος. Δείτε την Κέρκυρα που σκέφτομαι ότι είναι η χειρότερη ομάδα. Κέρδισαν εμάς και ανέβηκε η ψυχολογία τους. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν εμείς είμαστε καλά τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το εννοώ».

Σχετικά με την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Εγώ είμαι εδώ δύο χρόνια και μπορεί να αλλάξει ψυχολογικά πολλά πράγματα. Δείτε τι έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved