Παναθηναϊκός: Φουλάρει για το γήπεδο ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για το γήπεδο ο Αλαφούζος

Μήνας διεργασιών και εξελίξεων είναι ο Οκτώβρης για τον Παναθηναϊκό και μία από τις πρώτες προτεραιότητες του Γιάννη Αλαφούζου είναι η επίλυση του γηπεδικού.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα την δυναμική που θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα δικό του γήπεδο - το παράδειγμα του Ολυμπιακού άλλωστε είναι εκεί για το υπενθυμίζει σε όλους… - και γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το θέμα και να γίνει αυτός που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο των φίλων του συλλόγου.

Βέβαια, σε κάθε του βήμα συναντά μικρά ή μεγάλα εμπόδια, αλλά οι δυσκολίες όχι μόνο δεν φαίνεται να τον πτοούν αλλά αντίθετα τον πεισμώνουν περισσότερο.

Ηδη, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, δεδομένου ότι ο Δήμος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του έργου της διπλής ανάπλασης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και απευθείας επαφή για το θέμα με τον δήμαρχο, καθώς εκτός των άλλων πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ερασιτέχνη και οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε μια ικανοποιητική συμφωνία.

Ως γνωστόν, ο Ερασιτέχνης δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί το γκρέμισμα της ιστορικής έδρας των «πρασίνων» αν δεν δοθούν πρώτα οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το γήπεδο στο Βοτανικό.

Σ’ αυτό το ζήτημα και ειδικά μετά τις εξελίξεις στο θέμα Βωβού, το… μαχαίρι το έχει ο Δήμος Αθηναίων, επομένως ο Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί το γηπεδικό μέσα σε σύμπνοια και με μια λύση που θα ικανοποιεί άπαντες και φυσικά όχι εκείνους που ονειρεύονται τον Παναθηναϊκό... γυρολόγο, χωρίς το δικό του «σπίτι».

Οσον αφορά δε τις χθεσινές δηλώσεις του Αρη Βωβού ότι στη δική του συμφωνία με τον Δήμο δεν προβλέπεται η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου, στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν, γιατί η κατασκευή γηπέδου προβλέπεται στη συμφωνία του Ερασιτέχνη με το Δήμο, τον οποίο και καθιστά υπεύθυνο για την ανέγερση του γηπέδου.

Ακόμα κι αυτό το ζήτημα όμως καταδεικνύει πόσο επιτακτική είναι για το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ η ανάγκη να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και το Δήμο.

Αντωνιάδης: «Δεν είναι εύκολο να γκρεμιστεί η Λεωφόρος»

Για το θέμα της Λεωφόρου μίλησε χθες και ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», Αντώνης Αντωνιάδης, που σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM τόνισε ότι δεν μπορεί να γκρεμιστεί το γήπεδο χωρίς τη συναίνεση του Ερασιτέχνη κυρίως από νομικής άποψης:

«Δεν νομίζω να γκρεμιστεί το γήπεδο, δεν είναι εύκολο. Ξεχνάνε πολλά πράγματα. Κυρίως νομικά, μάλλον. Πώς θα γκρεμιστεί το γήπεδο; Πώς χωρίς τη συναίνεση του Ερασιτέχνη θα κάνουν κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται αδιανόητο. Υπάρχουν νόμοι, υπουργικές αποφάσεις, βασιλικά διατάγματα, πώς θα τα παρακάμψουν; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν το διανοούμαι ότι μπορεί γίνει», είπε χαρακτηριστικά.



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved