Τα είπαν Ελευθεράκης – Φύσσας για τους τραυματισμούς
Επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας, Τάκη Φύσσα, είχε ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού Κώστας Ελευθεράκης για τους Λουκά Βύντρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ως γνωστόν, η «πράσινη» ΠΑΕ απέστειλε χθες (11/10) επιστολή στην ΕΠΟ, εκφράζοντας τη δυσφορία της με αφορμή τους τραυματισμούς των δύο παικτών και μάλιστα την κοινοποίησε και στον Τύπο.
Παράλληλα, όμως, ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» επικοινώνησε με τον Τάκη Φύσσα, και του μετέφερε και προσωπικά τα παράπονα για τη μεταχείριση των δύο «πράσινων» από το τεχνικό – ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής είπε στον Κώστα Ελευθεράκη ότι οι ισχυρισμοί του Παναθηναϊκού είναι αβάσιμοι και πως από τον Φερνάντο Σάντος και το επιτελείο της Εθνικής δόθηκε στους παίκτες η δέουσα προσοχή.