«Ιδιαίτερα» από Δώνη σε Κουμαλό

«Ιδιαίτερα» από Δώνη σε Κουμαλό

Δημόσια δεν δίστασε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον παίκτη του, που είχε συγκεντρώσει την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ -και τη δική του… - ιδιωτικά όμως δεν θα αποφύγει τον… εξάψαλμο.

Για τον Γιώργο Δώνη και τον Μπονγκανί Κουμάλο ο λόγος, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να υπερασπίζεται τον ποδοσφαιριστή του χθες (16/09) στη συνέντευξη Τύπου για την απόδοσή του στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το «χαζό» πέναλτι που έκανε στον Ναβάρο.

Ο Κουμαλό αντιλήφθηκε από την ώρα του αγώνα, ακόμα, πως η κακή του απόδοση παραλίγο να στοίχιζε στην ομάδα του βαθμούς και είναι χαρακτηριστικό πως δεν πανηγύρισε καν στα γκολ των Λόρενς και Αθανασιάδη, ενώ όταν τελείωσε το ματς έφυγε για τα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι.

Εκτός από το πέναλτι ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός υπέπεσε σε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας, ενώ στο τρίτο δοκάρι του Ράγιος αντί να διώξει τη σέντρα από δεξιά (πριν πάρει την μπάλα ο Φορμίκα και πασάρει στον Ράγιος), έσκυψε για να την αποφύγει!
Ο Γιώργος Δώνης έγινε έξαλλος γι’ αυτή του την ενέργεια και άρχισε να… χοροπηδάει από τα νεύρα του στον πάγκο, κάτι που αντιλήφθηκε ο Κουμαλό, με αποτέλεσμα να πέσει κι άλλο η ψυχολογία του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν χρειάστηκε καν να μιλήσει χθες στον Κουμαλό, αφού η… διάθεσή του αποτυπώθηκε με τον πιο... εύγλωττο τρόπο, στη φάση του δοκαριού του Ράγιος κι έτσι προτίμησε να τον αφήσει να ηρεμήσει.

Σήμερα, όμως, θα μιλήσει στο παίκτη του, εντοπίζοντάς του τα λάθη του και κάνοντάς του… ιδιαίτερο φροντιστήριο, καθώς γνωρίζει πως θα πρέπει να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία του Νοτιοαφρικανού.

Είναι υποχρεωμένος, άλλωστε, να το κάνει, καθώς με τραυματία τον Βιβιάν και με τον Ιντζίδη να μην διαθέτει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία, δεν έχει άλλον στόπερ να παίξει δίπλα στον Κατσικά.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε απογευματινό ραντεβού για προπόνηση στους παίκτες του κι όχι ρεπό όπως συνηθίζεται μετά από αγώνα.
Η προπόνηση, ωστόσο, αναμένεται να γίνει σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Όχι επειδή λύθηκαν κάποια προβλήματα, άλλωστε οι απουσίες παραμένουν. Τώρα, όμως, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη και το γεγονός από μόνο του αρκεί για να σκορπίσει χαμόγελα στη προπόνηση. Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Ραπίντ Βιέννης, την «καμπάνα» από την ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια στην Τούμπα και την ήττα από τον Ατρόμητο.



Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved