To… ελληνικό «φλαμένκο» του Νταβίντ Αγκάνθο! (photos)

To… ελληνικό «φλαμένκο» του Νταβίντ Αγκάνθο! (photos)

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο νέο ποδοσφαιρικό σπίτι, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός του Αρη πήρε το βάπτισμα του πυρός κόντρα στην ΑΕΚ και με ένα εξαιρετικό γκολ, συστήθηκε με το καλημέρα στο κοινό της Super League. Το Onsports καταγράφει άγνωστες πτυχές της μεταγραφής του και το love story με την εκρηκτική Βραζιλιάνα και άλλοτε σύζυγό του Μιλένε Ντομίνγκες!

Όταν το Onsports αποκάλυψε στις 1/9 την επικείμενη μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού στον Αρη, οι οπαδοί των «κιτρίνων» έσπευσαν να… googl - άρουν το όνομα του και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κέντρισε το ενδιαφέρον τους, ήταν η γυναίκα που ενώνει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή με το «φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο. Και το όνομα αυτής, Μιλένε Ντομίνγκες! Και το κουκούτσι αμύγδαλο, όπως έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό, αφούτ πρώτα πάρετε τις απαραίτητες βαθιές ανάσες.

Η εν λόγω κυρία και αθλήτρια του ποδοσφαίρου «έφτιαξε» το όνομά της και συστήθηκε στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό έπειτα από τον γάμο της το 1999 (σε ηλικία μόλις 18 ετών) με τον Ρονάλντο, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί τον Ρόναλντ. Ωστόσο, ο γάμος είχε σύντομη ημερομηνία λήξης και διαλύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003.

Η Μιλένε και ο Ρονάλντο

Δύο χρόνια αργότερα η Βραζιλιάνα παντρεύτηκε τον Αγκάνθο, τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω, τα Ισπανικά ΜΜΕ τον εμφάνιζαν ως τρίτο πρόσωπο στην σχέση της Μιλένε και του Ρονάλντο, την εποχή που ο γάμος του περνούσε σοβαρή κρίση. Μάλιστα τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής ανέφεραν ότι ο λόγος που ο Αγκάνθο αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (που διατηρούσε τα δικαιώματά του) ήταν η σχέση του με την Μιλένε και η κόντρα του με το «φαινόμενο» και τότε παίκτη της «βασίλισσας».

Εν πάση περιπτώσει το 2009 ο Ισπανός επιθετικός και η πρώην «Ροναλντίνια» έβαλαν τέλος στην κοινή πορεία τους και η Βραζιλιάνα επέστρεψε στην χώρα της προς μεγάλη απογοήτευση τρία χρόνια αργότερα, όχι μόνο των οπαδών του Αρη οι οποίοι θα γκρέμιζαν για πάρτι της το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και γενικότερα όλων των φιλάθλων ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων. Οπως αντιλαμβάνεστε, το χάσαμε το κορμί πατριώτες!

Στην ατζέντα του Ογιος

Εστω πάντως και εάν ο Αγκάνθο δεν συνοδεύεται από την άλλοτε… Barbie του στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του, δείχνει πως έσκασε μύτη στα μέρη μας με… γυαλισμένο μάτι!

Το πλασέ με το οποίο ο Αρης ισοφάρισε την ΑΕΚ και «τσίμπησε» το βαθμό στο ΟΑΚΑ είναι όντως άπιαστο και σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που μπορεί να κάνει ο (κάθε) Κωνσταντόπουλος είναι να προσευχηθεί εάν βεβαίως προλάβει! Ο ίδιος δηλώνει πως η καταμέτρηση των τερμάτων μόλις ξεκίνησε, υποστηρίζοντας πως διαθέτει στην «κάβα» και άλλα γκολ με την φανέλα των «κιτρίνων». Φανέλα που τελικά προσέθεσε στην γκαρνταρόμπα του, με έξι χρόνια καθυστέρηση.

Λίγοι ίσως γνωρίζουν ή θυμούνται, πως το καλοκαίρι του 2006 ο τότε τεχνικός του Αρη Γκιγιέρμο Ογιος είχε το όνομά του σημειωμένο με κεφαλαία γράμματα στην μεταγραφική του ατζέντα, ωστόσο το υψηλό κόστος της μεταγραφής στάθηκε εμπόδιο για τον ερχομό του παίκτη στην Θεσσαλονίκη.  Ελα όμως που η ζωή και το ποδόσφαιρο, κύκλους κάνουν!

Ο Αστέρας Τρίπολης και η Βέροια!

Για να είμαστε ακριβείς στην καταγραφή της ιστορίας και των γεγονότων, για να υπογράψει στα «χασομέρια» του Σεπτεμβρίου στον Αρη, δεν… συνωμότησε το σύμπαν, αλλά δύο ελληνικές ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης και η Βέροια!

Ο Αγκάνθο το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο και μεταξύ των ομάδων στις οποίες εστάλη το βιογραφικό του ήταν και ο Αστέρας Τρίπολης. Παρότι έκανε «κλικ» στους Αρκάδες με τον νυν συμπαίκτη του στον Αρη και τότε παίκτη του Αστέρα Ρούμπεν Πουλίδο να ενισχύει την υποψηφιότητά του, το κασέ του κρίθηκε αλμυρό και οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

Ένα χρόνο μετά και έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Χέρκουλες, ο προτάθηκε εκ νέου( στις αρχές του καλοκαιριού) στον Αστέρα και αργότερα στη νεοφώτιστη Βέροια! Και στις δύο ομάδες ωστόσο, για λόγους που μονάχα αυτές γνωρίζουν δεν έδειξαν «ζεστό» ενδιαφέρον, εν αντιθέσει με τον Αρη που μέσα στην παραζάλη του Σεπτεμβρίου, έσπευσε να... αλλάξει δαχτυλίδια μαζί του και να ενισχύσει την απονευρωμένη επιθετική γραμμή του.

Καταλυτικό ρόλο βέβαια – όπως άλλωστε επεσήμανε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις προγραμματικές δηλώσεις του – έπαιξαν ο Ρούμπεν Πουλίδο και ο Κριστιάν Πορτίγια. Αμφότεροι του έστειλαν το μήνυμα  πως παρά την οικονομική κρίση  που βασανίζει την χώρα μας, την κοινωνία και τις ομάδες μας, αξίζει να έρθει από τα μέρη μας και να βιώσει ως παίκτης του Αρη την εμπειρία του.... μνημονιακού ελληνικού πρωταθλήματος. Εάν πάντως (λέμε εμείς) έφερνε μαζί του και την Μιλένε Ντομίνγκες στην Θεσσαλονίκη, θα είχε ήδη κάνει απόσβεση της μεταγραφής του! Vamos David Aganzo!   



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved