Μαραγκουδάκης: «Είμαστε μία οικογένεια στον Πλατανιά»

Μαραγκουδάκης: «Είμαστε μία οικογένεια στον Πλατανιά»

Το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Πλατανιά είναι το... μυστικό της ομάδας των Χανίων, όπως τόνισε ο 30χρονος επιθετικός, Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Ο Πλατανιάς έχει παρουσιαστεί, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έτοιμος για την πρόκληση που ακούει στο όνομα «Super League», με τον έμπειρο φορ να μιλά για τις εντυπώσεις του από το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαραγκουδάκης στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Super League, αλλά και τη διαφορά σε σχέση με την δεύτερη κατηγορία, είπε:

«Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι στη μεγάλη κατηγορία. Όλοι στην ομάδα χαιρόμαστε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Στη Σούπερ Λίγκα είναι μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας, καθώς είναι πιο γρήγορος ο ρυθμός και πολύ διαφορετικές οι ομάδες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε των παιχνίδι των υπολοίπων. Είναι κάτι καλό αυτό που κάνουμε σαν ομάδα. Μας κάνει πολύ χαρούμενος, έχουμε καλύτερη ψυχολογία και προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε δικαιωμένοι».

Αναφορικά με το ποιο είναι το μυστικό του Πλατανιά, σχολίασε:

«Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε. Ωστόσο η ομάδα συμπεριφέρεται καλά και το βασικότερο είναι ότι είμαστε ενωμένοι και μία οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που το παίρνουμε μαζί μας από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη, παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία».

Για το ότι δεν είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο και αν θα περίμενε περισσότερους φιλάθλους, παρά το ότι ο Πλατανιάς δεν αγωνίστηκε ούτε στην έδρα του, αλλά ούτε στην πόλη του, είπε:

«Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά αν παίζαμε στα Χανιά. Ήταν αρκετή ταλαιπωρία, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για εμάς τους παίκτες. Ελπίζουμε να γυρίσουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας».

Ερωτηθείς για το ότι ο Πλατανιάς ξεκίνησε πέρυσι στη Football League για την σωτηρία και τελικά έκανε πρωταθλητισμό και το κατά πόσο μπορεί να γίνε αυτό το και τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, σχολίασε:

«Αρχικός μας στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας, αν έρθει κάτι άλλο εννοείτε ότι το θέλουμε. Σίγουρα η φιλοσοφία της ομάδας διαφοροποιείται όταν αλλάζει και ο στόχος. Γιατί παίζεις διαφορετικά, όταν θέλεις τη σωτηρία, γιατί προσπαθείς να κλέβεις βαθμούς ή βαθμό. Αλλά όταν έχεις εξασφαλίσει την παραμονή και θέλεις κάτι παραπάνω παίζεις πιο επιθετικά και ζητάς και περισσότερα. Ωστόσο, πιστεύω ότι έχουμε επιθετικές αρετές».

Για το ότι έφτασε στα 30 για να παίξει στη Super League και τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, είπε:

«Ίσως να έκανα κάποια λάθη στην καριέρα μου. Ωστόσο, τώρα είμαι στη μεγάλη κατηγορία και προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται».



ΑΕΛ: Όταν το «αλογάκι» έκανε... σούζα και έγραψε ιστορία! (photos+videos)
ΑΕΛ: Όταν το «αλογάκι» έκανε... σούζα και έγραψε ιστορία! (photos+videos)
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός», σύμφωνα με τον Έμερι
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός», σύμφωνα με τον Έμερι
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved