Στα… όπλα Βελάσκες, Πίντο και διεθνείς!

Στα… όπλα Βελάσκες, Πίντο και διεθνείς!

Αρκετά ονόματα έσβησε από το απουσιολόγιό του τη Δευτέρα (23/07) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε Βελάσκες, Πίντο και διεθνείς να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού για τη θωράκιση των μετόπισθεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν, θέτοντας έτσι εαυτούς στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει πλέον στα… χέρια του ακόμα, τόσο τον Κατσουράνη που επέστρεψε από τις διακοπές του (είχε κάποιες ημέρες παραπάνω άδεια ως διεθνής), όσο και τους Καπίνο, Μαυρία, Φουρλάνο, Τριανταφυλλόπουλο, των οποίων η ευρωπαϊκή… περιπέτεια με την Εθνική Νέων έλαβε τέλος μετά τις απαραίτητες ημέρες ξεκούρασης.

Ο Φερέιρα μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις ανάμεσα στους διεθνείς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, (όπως και με τον νέο του βοηθό, Ρούι Αλμέιδα), καθώς έως τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί, ζητώντας τους να έχουν μία καλή συνεργασία και να λειτουργήσουν συνολικά με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως μιλώντας στους παίκτες του, τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά και να είναι προσηλωμένοι στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Μάδεργουελ.
«Παιδιά έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με την Μάδεργουελ. Το πιθανότερο είναι να φύγουμε την Κυριακή για την Σκωτία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα εκτός του κανονικού προγράμματος που αναλώθηκε σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης, έμειναν οι Σο Κουσίδης, ακολουθώντας ατομικό.



Greek Basketball League: «Ζωντανό» το Μαρούσι με θρίαμβο επί του Κολοσσού
Greek Basketball League: «Ζωντανό» το Μαρούσι με θρίαμβο επί του Κολοσσού
Super League 2: Υποβιβάστηκε η Καβάλα
Super League 2: Υποβιβάστηκε η Καβάλα
Κηφισιά - Αστέρας AKTOR 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν για λεπτομέρειες - Μικρή «ανάσα» για Αρκάδες
Κηφισιά - Αστέρας AKTOR 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν για λεπτομέρειες - Μικρή «ανάσα» για Αρκάδες
Εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η υπόθεση οφειλόμενων της ΕΟΚ του Λιόλιου σε 21 υπαλλήλους
Εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η υπόθεση οφειλόμενων της ΕΟΚ του Λιόλιου σε 21 υπαλλήλους
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved