Αγγελόπουλος: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση»

Αγγελόπουλος: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση»

Ο Ατρόμητος πρέπει να ξεχάσει τον τελικό, ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στα πλέι οφ, όπως ισχυρίστηκε ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους προβολείς της δημοσιότητας, αλλά που είναι «υπεύθυνος» για την αγωνιστική και ποιοτική άνοδο του Ατρομήτου, μίλησε στον NovaΣπορ FM για τον τελικό και την επόμενη μέρα, αλλά και για το πλάνο που ακολουθεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αγγελόπουλου:

Για τα συναισθήματα που κυριαρχούν και την προσπάθεια που ακολουθεί στα πλέι οφ:

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Υπήρχε ικανοποίηση για τα όσα έδειξε η ομάδα μας στον τελικό και για το ότι κάναμε τον κόσμο να φύγει «γεμάτος» από το γήπεδο. Από την άλλη, όταν χάνεται ένας τελικός στο τέλος της παράτασης υπάρχει πικρία. Με δεδομένο πως υπάρχει μια συνέχεια παιχνιδιών που θα κρίνει πολλά και με δεδομένη την προσπάθεια που καταλάβαμε για να πάρουμε ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ, καταλαβαίνετε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση για να παρουσιάσουμε την ομάδα όπως πρέπει»

Για το πλάνο που ακολουθεί ο Ατρόμητος:

«Αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, τον πρώτο χρόνο ήμουν σε άλλο πόστο. Σε αυτή τη θέση είμαι τέσσερα χρόνια και η θητεία μου ξεκίνησε όταν ήμασταν στην Β’ Εθνική. Δεν σκεφτόμασταν ότι θα φτάσουμε να διεκδικούμε τέτοια πράγματα. Με την έλευση του Δώνη είχαμε ένα πλάνο τριετίας. Ολοκληρώνεται τώρα, είχαμε πει να διεκδικήσει ο Ατρόμητος την έξοδο στην Ευρώπη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Τη συγκεκριμένη στιγμή, η ομάδα βρίσκεται στο ταβάνι της. Δεν είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουμε δυνατότητες να πάρουμε το καλό εισιτήριο για να πάμε στο Europa League και να μπούμε στους ομίλους. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τον περασμένο Ιούνιο, έγινε μεγάλο λίφτινγκ και δεν σας κρύβω πως υπήρχε ανησυχία. Είχαμε αποφασίσει πως θα κινηθούμε σε ένα πλάνο. Έπρεπε να κάνουμε μια μείωση μπάτζετ 20% για να μπορεί να είναι βιώσιμη η ομάδα. Θέλαμε ελληνοποίηση της ομάδας χωρίς κανέναν ίχνος ρατσισμού. Θέλαμε να πάρουμε παίκτες που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα. Τρίτο που θέλαμε ήταν η Ακαδημίες. Θέλαμε να βγάλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα. Χρειάζεται βέβαια και τύχη για να κάνεις κάποια πράγματα»



Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved