Βρύζας: «Με τον Ερασιτέχνη η απόφαση για τους επενδυτές»
SHARE

Βρύζας: «Με τον Ερασιτέχνη η απόφαση για τους επενδυτές»

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη του Ζήση Βρύζα, όπου σκιαγράφησε την δύσκολη κατάσταση του ΠΑΟΚ, τη σφιχτή οικονομική πολιτική και τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» επισήμανε πως στις 10 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση θα διαφανεί η σοβαρότητα του ενδιαφέροντος των επενδυτών, ενώ τόνισε πως το μπάτζετ της νέας περιόδου θα είναι μειωμένο. Στήριξε τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ ανέφερε πως δεν θα πωληθούν παίκτες, κάτι που χαρακτήρισε ως έσχατη λύση. Για την αδειοδότηση υπογράμμισε πως γίνονται πως προσπάθειες, ενώ ο Βρύζας ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή κινείται χωρίς να υπολογίζει σε επενδυτές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε λέγοντας: «Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Για μένα είναι μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Μετά από 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οφείλεται σε δύο λόγους. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε σε αυτήν την τετραετία. Έγινε πολύ σοβαρή δουλειά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας. Υπήρχε το εμπορικό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν υπήρχε στρατηγική για μεγαλές επενδύσεις, όπως το αθλητικό κέντρο. Σε συνδυασμό με την κρίση και την αύξηση φορολογίας, με το Financial Fair Play μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες τον Ιανουάριο για τη βιωσιμότητα μας. Μέχρι 30/6 πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υπομονή και στήριξη και δε μου βγαίνει να τη ζητήσω. Υπάρχουν και πάλι δύο δρόμοι. Της απομάκρυνσης και της συσπείρωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή τη μάχη θα τη δώσω».

Στη συνέχεια ξεκίνησε να ο Βρύζας απαντά σε ερωτήσεις:

Για την μειωμένη προσέλευση του κόσμου στην Τούμπα, τόνισε: «Η απογοήτευση του κόσμου κατανοητή. Αν τους στερείς κάτι από την ποιότητα, είναι λογικό να αντιδράσει έτσι. Εμείς θέλουμε να καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και να σταθεί δίπλα μας».

Για το τι απαιτείται για την αδειοδότηση, επισήμανε: «Οι δρόμοι για την εξασφάλιση χρημάτων είναι είτε από χορηγίες, είτε από επενδυτές είτε από τον κόσμο. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα λάθη που έγιναν, υπογράμμισε: «Δε δίνω μομφή σε κανέναν. Είναι οι απόψεις μου που εξέφρασα και στον Θοδωρή Ζαγοράκη το καλοκαίρι για τον τρόπο λειτουργίας. Αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν την εποχή της ευμάρειας. Η δική μας προσπάθεια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση σε μία δύσκολη εποχή. Ήδη ο οικονομικός διευθυντής στις 2 Μαΐου ξεκινάει να δουλεύει. Έχουν δοθεί οργανογράμματα για το ποιος και πως πρέπει να λειτουργεί μέσα στον ΠΑΟΚ. Η διαφάνεια είναι πολύ σημαντική».

Για τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση, εξήγησε: «Αποτυπώθηκε ακριβώς στην τελευταία Γ.Σ.. Διαφάνεια δε σημαίνει και ξεβράκωμα. Θα πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε την ομάδα μας και έχει ενημερωθεί η UEFA για όσα απαιτούνται».

Για τα χρέη προς στο Δημόσιο, σημείωσε: «Έγιναν ραντεβού σημαντικά. Αν λυθεί αυτό το θέμα θα ανοίξει ο δρόμος για μία σοβαρή επένδυση. Είναι πολύ δύσκολο να επενδύσει κάποιος όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Προσπάθησα να το λύσω και προεκλογικά ήταν δύσκολο. Δε βρέθηκε λύση. Έχουμε διαβεβαίωση για νέο φορολογικό νόμο και μέσα σε αυτό θα βρίσκονται και ΠΑΕ».

Για το ενδιαφέρον των Σαββίδη και Καμπάνη, είπε: «Κανένας δε χρησιμοποιήθηκε. Πλειστηριασμός σε αυτό το θέμα δε γίνεται. Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και από τους δυο. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι με σοβαρότητα να μιλήσω με αυτούς τους ανθρώπους. Κανένας Βρύζας δε μπορεί να δώσει τον ΠΑΟΚ πουθενά. Υπάρχει ένας πρόεδρος στον Ερασιτέχνη που είναι έμπειρος και μαζί με το Δ.Σ. θα αποφασίσουν. Εγώ πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, σχολίασε: «Έχουμε φτιάξει μία ομάδα. Χρειάζονται κανόνες και συντεταγμένες. Αυτά υπάρχουν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αυτήν τη στιγμή έχουμε αυτά τα πράγματα. Καθένας πρέπει να σκεφτεί να βάλει λογική και τη μιάμιση ώρα που μπαίνει στο γήπεδο να δίνει μάχη. Δεν πρέπει κανένας να παρασυρθεί από την κατάσταση στη χώρα και να φέρεται με ασύδοτο τρόπο. Αν γίνουν αυτά η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό».

Για το πότε θα τελειώσει το θέμα των επενδυτών, ξεκαθάρισε: «Εμείς οφείλουμε να προετοιμάσουμε χωρίς επενδυτές. Μακάρι να έρθει κάποιος να πάρει την ομάδα. Να εγγυηθεί για το σχέδιο να μας καλύπτει και αυτός ο άνθρωπος να πάρει την ομάδα. Το ότι υπήρχαν και παλιότερα τέτοιες εποχές, το γνωρίζω καλά. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο. Το μπάτζετ θα κατέβει αρκετά, θα δώσουμε έμφαση στο εμπορικό κομμάτι. Περιμένουμε να δούμε και τα πλέι οφ. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα καταλάβει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή και θα έρθει στο γήπεδο να δώσει μία μάχη μαζί μας».

Για τη φιλοσοφία του μιλώντας με επιχειρηματίες, τόνισε: «Η φιλοσοφία ορίζεται από τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Είναι για έξι μήνες και έχει συγκεκριμένο σκοπό. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε με νερά μέσα στο σπίτι μας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει όραμα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε τα νερά. Ο επενδυτής μπορεί να δώσει μία λύση και για αυτό γίνονται οι επαφές».

Για το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ από τους υποψηφίους επενδυτές, είπε: «Καταφέραμε σε στιγμές που το αγωνιστικό ήταν τοπ να μην έχουμε εμπορικό. Έκανα συνάντηση με τον κ. Κατσαρή και έχει ενημερωθεί. Εγώ ξεκαθάρισα και στους δύο ότι δε μπορεί να μιλήσει για το γήπεδο πριν να δείξει ποιος είναι. Εκκρεμούν οι συναντήσεις με τον Ερασιτέχνη για να δούμε τι θέλουν να κάνουν. Πρέπει πρώτα να δώσουν τα χαρτιά. Περιμένουμε σήμερα τα χαρτιά του Σαββίδη. Το πρωτοσέλιδο είναι θεμιτό αλλά πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα το θέμα».

Για τον Σαχπατζίδη σημείωσε: «Είναι ένας από τους 11.500 μετόχους. Έχει συμβάλλει στην ομάδα, τώρα έχει ένα θέμα με τη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε καμία επαφή με την ΕΕΑ, ο ΠΑΟΚ κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας».

Για το αθλητικό κέντρο στη Μεσημβρία, επισήμανε: «Υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως αυτό με το νερό. Το συγκεκριμένο είναι πολύ μεγάλο έργο και το στηρίξαμε από την αρχή. Τα οικονομικά μας τώρα δε μας επιτρέπουν βελτιώσεις αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν».

Για το χρονικό περιορισμό με τους επενδυτές, υπογράμμισε: «Στις 14 Μαΐου ανοίγει η ΑΜΚ. Έχουμε να κάνουμε με θέματα με δικηγόρους, ελέγχους, εφόσον υπάρχει συμφωνία. Το όριο είναι η ΑΜΚ».

Για τη θέση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα, υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρο πως η Πολιτεία θέλει να επιβάλλει κανόνες. Η Λίγκα τον τελευταίο καιρό έχει φωνή. Μπορεί να με πουν γραφικό, γιατί δεν έχω την άποψη ότι όλα λειτουργούν λάθος. Το τελευταίο τρίμηνο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Λίγκα να περάσει μία ενιαία φωνή. Εμείς οι ίδιοι, έχουμε δώσει δικαιώματα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Η θέση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα εδώ και τέσσερα χρόνια είναι η πιο υγιής. Έτσι όπως πρέπει να έχει ο εκάστοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Έχουμε από πίσω ένα εκατ. κόσμο που είναι και η δύναμη μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, για να αντιληφθεί η Πολιτεία ότι είμαστε σύμμαχοι, γιατί ο καινούργιος νόμος έχει μέσα ίσως πράγματα υπερβολικά».

Για τα πλέι οφ και το κλίμα γύρω από την ομάδα, επισήμανε: «Θέλω ο κόσμος να έχει συνείδηση και να καταλάβει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω η ομάδα μου να διεκδικήσει νοοτροπία νικητή, θέλω αυτά που λέμε στα παιδιά μας για ηθικές αξίες. Να εκφράζουν τον ΠΑΟΚ. Αυτά έχουν κλονιστεί. Αν ο κόσμος το δώσει, τα παιδιά θα ανταποκριθούν σε αυτό που πρέπει να κάνουν».

Για το αν θέλει να αναλάβει πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι έτοιμος. Δε με απασχολεί το ζήτημα».

Για το θέμα του μπάτζετ, σχολίασε: «Ήταν συνειδητή επιλογή πριν τέσσερα χρόνια να στραφούμε στις Ακαδημίες. Τότε σχεδιάστηκε όλο το πλάνο για το πως θα λειτουργήσουν. Παιδιά μένουν στην Τούμπα, έχουν μαγείρισσα, υπάρχει συμφωνία με ιδιωτικό σχολείο. Αυτή η δουλειά σχεδιάζεται από το Σεπτέμβριο, σε ποιο καμπ θα πάνε τα παιδιά κτλ. Τα αποτελέσματα, που βλέπουμε παιδιά να παίζουν είναι μέσα από τη δουλειά. Σίγουρα η ομάδα θέλει ένα βασικό κορμό, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορούμε και θα δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά την ευκαιρία να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Για την υπόθεση του Μπόλονι, υπογράμμισε: «Εχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και θέμα προπονητή δεν τίθεται».

Για το ρίσκο με τους νεαρούς παίκτες, είπε: «Είναι ρίσκο εννοείται. Αλλά αν δε βγάλεις τα νερά από το σπίτι σου πως θα βγάλεις όραμα; Στα επόμενα δύο χρόνια θα κοιτάξουμε ο κόσμος να μην έχει αρνητικές κρίσεις».

Για τη μείωση αποδοχών στον Σαλπιγγίδη, επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους σημαντικότερους μας παίκτες. Μετα από τα πλέι οφ θα μιλήσουμε. Εχει τη χαρά και την τιμή να πάει στο Euro. Μετά θα συζητήσουμε».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Να πηδήξω από το καράβι; Είμαι εδώ συγκυριακά. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς μου υπέδειξαν την ευθύνη και την αποδέχτηκα. Δε θέλω να μείνω για πάντα σε αυτήν τη θέση. Και στους επενδυτές είπα ότι δε με ενδιαφέρει να είμαι και εγώ στην επόμενη μέρα. Αρκεί να διασφαλιστεί το αύριο της ομάδας. Δε σημαίνει πως έχω μετανιώσει. Από την ψυχή μας γίνεται η προσπάθεια για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Μέχρι να τελειώσει η ρύθμιση προς την εφορία, μου έχουν δεσμεύσει την περιούσια».

Για το τι ζητάει από τον κόσμο, υπογράμμισε: «Θέλω να αποτυπώσω την πραγματικότητα. Δε μπορώ να ζητήσω πάλι στήριξη και υπομονή. Αποτυπώνω την πραγματικότητα και ο καθένας θα πάρει την απόφασή του».

Για τα χρήματα προς Ζαγοράκη και Βιολίδη: «Έχουμε βάλει όριο ως τις 30/6 για να επιστραφούν τα λεφτά του Βιολίδη. Ως τότε πιστεύω πως θα έχουν γίνει οι διαδικασίες για να επιστρέψουν τα λεφτά».

Για τις επαφές του με επενδυτές, υποστήριξε: «Δε μπορεί να γίνει πλειστηριασμός. Εχω μιλήσει και με άλλους ανθρώπους. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Τώρα περιμένουμε το χαρτί της τράπεζας από τον κ. Σαββίδη και για αυτό σταματήσαμε τώρα δύο μέρες. Με τον πρόεδρο του Α.Σ. και το Δ.Σ θα προχωρήσουμε. Θα επικοινωνήσουμε και με τους δύο γιατί δε μπορούμε να παίζουμε. Έκανα επαφές με επιφανείς ανθρώπους της πόλης. Είναι άνθρωποι σωστοί. Η προσέγγιση μου έφτασε στο σημείο για να μη βάλουν λεφτά».

Για το νέο Δ.Σ.: «Στις 10 του μήνα θα δώσουμε τα ονόματα. Θα υπάρχουν και νέα αλλα αριθμό δε μπορούμε να πούμε».

Για το γεγονός πως ο καθένας μπορεί μέσω ΑΜΚ να πάρει την ΠΑΕ, τόνισε: «Ο καθένας θέλει να ξέρει και τι σχέση θα έχει με τον ΠΑΟΚ. Τι πρέπει να πληρώσει στον Ερασιτέχνη κτλ. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν για να ξέρει αυτός που θα βάλει 10 εκατ. ευρώ».

Για τη δική του συμμετοχή: «Δεν ήξερα τι γινόταν. Για 2,5 χρόνια ήμουν τεχνικός διευθυντής. Για τους τρεις μήνες που ήμουν πρόεδρος, ο Ηλίας Βιολίδης ασχολούνταν με το οικονομικό και εγώ δεν είχα αληθινή ενημέρωση. Το καλοκαίρι έφυγα. Ο τρόπος της διαχείρισης ήταν ερασιτεχνικός. Δεν υπήρχε ένας οικονομικός διευθυντής. Δεν ξέρω για την Τούμπα ΕΠΕ και δε μπορώ να απαντήσω».

Για το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου παίκτη: «Δε βρίσκω το υπερθετικό του έσχατη λύση... Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Είναι ένας φαύλος κύκλος γιατί φέρνει απογοήτευση στον κόσμο. Θα πρέπει να βρούμε έσοδα από άλλους πόρους».

Για το τι προέχει στις επαφές: «Δεν προέχει το χρήμα αλλά το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Είμαστε σε δύσκολη εποχή και πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι με τον οποιονδήποτε γιατί έχουμε ανάγκη από ρευστότητα».

Για το λόγο της κακής πορείας στο πρωτάθλημα: «Δεν είχαμε ισορροπία. Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε στόχο 12 πόντους σε πέντε παιχνίδια. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Φέτος είχαμε εννιά ήττες. Ετσι δε μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Είναι δεδομένο ότι λείπουν οι παίκτες που έφυγαν. Υπάρχουν τριγμοί σε όλο το οικοδόμημα λόγω της όλης κατάστασης. Η ομάδα αντιλαμβάνεται την όλη κατάσταση, όπως και αν είμαστε 100% αφοσιωμένοι ο καθένας από εμάς. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, έβαλε περισσότερα γκολ αλλά δέχτηκε και πολλά. Είναι τεχνικά θέματα όπου ο προπονητής πιστεύω θα τα λύσει. Ας περιμένουνε να δούμε και τα πλέι οφ και μετά θα τον κρίνουμε. Τώρα δεν τίθεται θέμα προπονητή, έχουμε τα πλέι οφ μπροστά μας».

Για την ψυχολογία της ομάδας για τα πλέι οφ: «Οι παίκτες ξέρουν. Εγώ ο ίδιος τους μίλησα. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρωτιά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε λέγοντας: «Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Για μένα είναι μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Μετά από 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οφείλεται σε δύο λόγους. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε σε αυτήν την τετραετία. Έγινε πολύ σοβαρή δουλειά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας. Υπήρχε το εμπορικό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν υπήρχε στρατηγική για μεγαλές επενδύσεις, όπως το αθλητικό κέντρο. Σε συνδυασμό με την κρίση και την αύξηση φορολογίας, με το Financial Fair Play μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες τον Ιανουάριο για τη βιωσιμότητα μας. Μέχρι 30/6 πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υπομονή και στήριξη και δε μου βγαίνει να τη ζητήσω. Υπάρχουν και πάλι δύο δρόμοι. Της απομάκρυνσης και της συσπείρωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή τη μάχη θα τη δώσω».

 

Στη συνέχεια ξεκίνησε να ο Βρύζας απαντά σε ερωτήσεις:

 

Για την μειωμένη προσέλευση του κόσμου στην Τούμπα, τόνισε:

«Η απογοήτευση του κόσμου κατανοητή. Αν τους στερείς κάτι από την ποιότητα, είναι λογικό να αντιδράσει έτσι. Εμείς θέλουμε να καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και να σταθεί δίπλα μας».Serie A: Η Λάτσιο… αφεντικό της Ρώμης! (Videos+Photos)
Serie A: Η Λάτσιο… αφεντικό της Ρώμης! (Videos+Photos)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Σκόραρε ο Μπίσεσβαρ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ! (video)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Σκόραρε ο Μπίσεσβαρ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ! (video)
Κόκκινο πιπέρι: 9 σημαντικά οφέλη για την υγεία σας (εικόνες)
Κόκκινο πιπέρι: 9 σημαντικά οφέλη για την υγεία σας (εικόνες)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μεγάλη ευκαιρία η Ένωση, αστόχησε ο Γέβτιτς! (video)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μεγάλη ευκαιρία η Ένωση, αστόχησε ο Γέβτιτς! (video)

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λήξη συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο της Delta

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λήξη συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο της Delta

Γερμανικές εκλογές: Άνοιξαν οι πρώτες κάλπες στη μετά Μέρκελ εποχή - Αμφίρροπη η αναμέτρηση

Γερμανικές εκλογές: Άνοιξαν οι πρώτες κάλπες στη μετά Μέρκελ εποχή - Αμφίρροπη η αναμέτρηση

Φρεγάτες: Ραγδαίες εξελίξεις! Κοντά σε συμφωνία - «πακέτο» με Γαλλία για Belh@rra και GoWind

Φρεγάτες: Ραγδαίες εξελίξεις! Κοντά σε συμφωνία - «πακέτο» με Γαλλία για Belh@rra και GoWind

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο - «Είναι δύσκολα τα πράγματα»

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο - «Είναι δύσκολα τα πράγματα»

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα - Πόσο έτρεχε, τι έφταιξε

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα - Πόσο έτρεχε, τι έφταιξε

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος μαθητής

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος μαθητής

J2US: Η ατάκα του Κοκλώνη στη Βανδή για τον χωρισμό της - «Πάγωσε» η τραγουδίστρια (video)

J2US: Η ατάκα του Κοκλώνη στη Βανδή για τον χωρισμό της - «Πάγωσε» η τραγουδίστρια (video)

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα