«Ο ΟΦΗ οδεύει στον όλεθρο»
SHARE

«Ο ΟΦΗ οδεύει στον όλεθρο»

«Αν δε βρεθεί ισχυρή οικονομικά διοίκηση μέχρι τη Γ.Σ. στις 2 Μαΐου, η ομάδα οδεύει προς τον όλεθρο» ήταν το συμπέρασμα απ’ όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου Χρήστου Μιχαλόπουλου και του αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη. Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε στις 12.15 το μεσημέρι κράτησε πάνω από μία ώρα κι ένα τέταρτο.

Επίθεση εξαπολύθηκε στον Φανούρη Βατσινά που άφησε όπως ειπώθηκε από τον Χρήστο Μιχαλόπουλο καμένη γη και δεν έπρεπε να πάρει ούτε ένα ευρώ για τη μεταβίβαση των μετοχών, κίνηση η οποία ήταν λανθασμένη, αιχμές για τον Κώστα Τουγλή για τη μη τήρηση της υπόσχεσής του σχετικά με την καταβολή των 160.000 ευρώ που θα βοηθούσαν πολύ στην αδειοδότηση και επισήμανση ότι ο Βασίλης Ξημέρης θα έπρεπε να ενημερώσει τη διοικούσα επιτροπή για τη νόμιμη ενέργειά του να μετακινήσει χρήματα από την ΠΑΕ στο Ερασιτέχνη.

«Μόνο ο Γιάννης Κουράκης μπορεί να βρει τη λύση διοικητικά για τον ΟΦΗ λόγω του κύρους του, των δυνατών οικονομικά ανθρώπων που μπορεί να συμπαρασύρει και της δύναμής του από το ποσοστό που λαμβάνει ως δήμαρχος», σχολίασε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος που εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι όσο διάστημα ήταν πρόεδρος ένιωσε απίστευτη μοναξιά και δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο, δείχνοντας το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομάδα.

«Ο φάκελός μας είναι αρκετά καλός και βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον περσινό» σχολίασε για την αδειοδότηση, περιμένοντας νέα όπως είπε για το φλέγον αυτό ζήτημα μετά τις 20 Μαΐου και με τη διαδικασία που ακολουθείται και σε δεύτερο βαθμό αναμένονται οριστικές εξελίξεις τον Ιούνιο.

Ο κ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι «αποτύχαμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την οποία έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα 70.000 - 80.000 ευρώ από ενέργειες του κ. Κουμαντάκη και υπόλοιπων μελών» και ευχαρίστησε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για την οικονομική βοήθειά του πέρυσι στον ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ο Σήφης Κορωνάκης ξεκινάει όπως είπε από σήμερα προσπάθεια για την ανεύρεση χρημάτων από Ομιλίτες σ' όλη την Ελλάδα και τόνισε ότι μέχρι τις 2 Μαΐου χρειάζονται 500.000 ευρώ, ενώ για τον Φανούρη Βατσινά υποστήριξε ότι η οικογένεια του ΟΦΗ θα πρέπει να τον αποβάλλει και παρουσίασε το συμφωνητικό με το οποίο ο Φανούρης Βατσινάς κάνει να λαμβάνει ένα ποσό κάθε χρόνο μέχρι την εξόφλησή του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ανέφερε: «Η Διοικούσα Επιτροπή ανέλαβε στις 4 Ιανουαρίου. Οι στόχοι της Διοικούσας ήταν να οδηγήσει την ομάδα σε νέα διοίκηση και να χειριστεί το θέμα της αδειοδότησης. Πιστεύω ότι σε αυτά πετύχαμε. Ευχαριστώ τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα. Η ομάδα αγωνιστικά πέτυχε απολύτως. Είχαμε το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί δεν πετύχαμε.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο σημείο μηδέν. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άβυσσο. Πριν από τον όλεθρο. Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ στο ταμείο. Η διοίκηση του πρώην μεγαλομετόχου άφησε καμένη γη.

Ο πρώτος πολίτης της πόλης ανέλαβε την πρωτοβουλία και καλά έκανε. Έδωσε τα πάντα. Έκανε και λάθη η ομάδα αδικήθηκε και επιβαρύνθηκε οικονομικά. Η διοίκηση Μαχλά προσπάθησε και αυτή. Η ομάδα όμως έκανε ένα μπάτζετ που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Ήρθαν καλοί παίκτες, αλλά επιβαρυνθήκαμε οικονομικά.

Μετά την αποχώρηση του δημάρχου, βιώσαμε μοναξιά και ερημιά. Ο ΟΦΗ δεν βοηθήθηκε από κανένα. Εκτός από ένα άνθρωπο. Μια οικονομική βοήθεια σε μια κρίσιμη στιγμή που την ξέρετε όλοι. Ούτε ένας Άραβας μπορούμε να πούμε χαριτολογώντας δεν ενδιαφέρθηκε για την ομάδα αυτή. Γιατί; Ποιό είναι το αόρατο χέρι που εμποδίζει τους επενδυτές και τους χρηματοδότες;

Εμείς δρομολογήσαμε την αδειοδότηση, αποτύχαμε όμως στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αποτύχαμε να βρούμε επενδυτές. Σαν πρόεδρος ένοιωσα μοναξιά. Ουδείς σήκωσε το τηλέφωνο να με πάρει. Ούτε χρηματοδότης, ούτε πρώην πρόεδρος, ούτε φίλαθλος. Κάποιοι έχουν επαναπαυτεί. Δεν μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που θα τραβούν το κουπί και να βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και κάποιοι να μην συγκινούνται.

Δεν μου τράβηξε κανείς το αυτί για να ασχοληθώ με τον ΟΦΗ. Όταν τιμή μου. Και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ από τη θέση του κλητήρα ή από αυτή στρατηγού. Στον ΟΦΗ υπήρχαν άτομα που έκαναν δημόσιες σχέσεις και πολιτική στην πλάτη του ΟΦΗ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική.

Το μέλλον του ΟΦΗ δεν θα είναι καλό αν δεν βρεθεί χρηματοδότης.

Ο ΟΦΗ δεν είναι 11 άνθρωποι της διοίκησης. Είναι μια εταιρεία. Είναι οι ποδοσφαιριστές, οι ποδοσφαιριστές, οι υπάλληλοι. Προσπάθησα να ους δω όλους σαν ανθρώπους, όχι σαν αντικείμενα.

Άλλοι βλέπουν τους υπαλλήλους σαν αντικείμενα. Άλλοι κάνουν πολιτική. Εγώ δεν κάνω. Τα λίγα χρήματα που διαχειρίστηκα τα μοίρασα στους υπαλλήλους και στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν υπάλληλοι του ΟΦΗ που πεινούν. Το ίδιο και ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους ανθρώπους αυτούς. Εμείς σαν διοίκηση είμαστε συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Ένιωσα απελπισία και μοναξιά. Περίμενα την βοήθεια από κάποιους, αλλά δεν σήκωσαν ούτε το τηλέφωνο.

Βαρέθηκα να κάνω εκκλήσεις. Ο ΟΦΗ είναι ένα περήφανο και δημοκρατικό σωματείο. Στην Γενική συνέλευση που έρχεται είναι επιτακτική ανάγκη να προκύψει ισχυρή διοίκηση. Διαφορετικά δεν θα υπάρχει ΟΦΗ. Σήμερα τελειώνω την πορεία μου στον ΟΦΗ. Ευχαριστώ όλα τα μέλη που συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια. Ήμουν μέλος της διοίκησης που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Α' Εθνική και που τερματίσαμε φέτος στη δέκατη θέση. Αυτό θα γραφτεί στο βιβλίο της ιστορίας του ΟΦΗ».

Κορωνάκης: "Πηγαίνει προς διάλυση ο ΟΦΗ αν…"

Το εγκώμιο του Χρήστου Μιχαλόπουλου έπλεξε αρχικά ο Σήφης Κορωνάκης. «Θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο Μιχαλόπουλο για την προσφορά του στον ΟΦΗ τρία χρόνια. Όταν μπήκα στην ομάδα μετά από το τηλεφώνημα του κ. Ξημέρη στις 11.55, βρήκα απλήρωτους παίκτες για τρία χρόνια. Ο στόχος ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Οι προπονητές και οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους. Τους δίνω συγχαρητήρια. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Δεν υπάρχει φώς στο τούνελ. Αν στην Γενική Συνέλευση στις 2 Μάιου δεν βρεθεί ισχυρή διοίκηση, ο ΟΦΗ πηγαίνει προς διάλυση».

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους:

-Για το αν υπάρχει συμφωνητικό με τον Φανούρη Βατσινά;

Mιχαλόπουλος: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω για τον κ. Βατσινά. Έγινε μια συμφωνία κυρίων με τον κ. Βατσινά. Με εμένα και τον κ. Κουμαντάκη. Ανέβηκαν στην Αθήνα για να πάρουν τις επιταγές και να δοθούν μετά στους ποδοσφαιριστές και σε τρέχουσες υποθέσεις. Είναι πράγματα ανήκουστα. Δεν μπορούν να γίνονται. Υπήρχε μια συμφωνία κυρίων που δεν υλοποιήθηκε. Δημιουργήθηκε σοβαρή ζημιά στην εταιρεία. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Σταυρακάκη και τον κ. Κασμερίδη. Δεσμεύθηκα στα παιδιά αυτά ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Και πήραν με πρωτοβουλία τους μια αναβολή δείχνοντας ότι αγαπούν τον ΟΦΗ και ο ΟΦΗ τους έχει σαν παιδιά του. Ο κ. Βατσινάς πήρε 300 χιλ. ευρώ Ιανουάριο - Φεβρουάριο. Έγινε μια συμφωνία με τον Μαχλά. Πήρε τα χρήματα αυτά με την προϋπόθεση τα υπόλοιπα να τα πάρει το 2013 και το 2014.

Ένα λάθος και δικό μου ήταν στην σύνταξη του συμφωνητικού. Ήταν και ένα λάθος του δημάρχου, μέσα στην καλή του την καρδιά. Δεν έπρεπε να πάρει ούτε ένα ευρώ ο Βατσινάς. Ήταν λάθος η συμφωνία που κάναμε. Ο άνθρωπος αυτός παρέδωσε καμένη γή. Τις αμαρτίες του τις πληρώνουμε ακόμη. Είναι ο μοναδικός ευνοημένος".

-Για το φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης:

Μιχαλόπουλος: «Με πενιχρά μέσα φτιάξαμε ένα καλό φάκελο. Που είναι καλύτερος από κάποιων άλλων ομάδων. Αν είχαμε και τα χρήματα που μου είχαν υποσχεθεί 160 χιλ. ευρώ θα ήμασταν εντάξει. Ο κ. αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Τουγλής μας είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει τα χρήματα αυτά. Ρωτήστε τον απο που ήταν τα χρήματα αυτά και δεν ήρθαν. Χτυπήθηκαν πόρτες και δεν ήρθε καμία βοήθεια. Πήγαμε στην Α' ΔΟΥ να πάρουμε την φορολογική ενημερότητα, περιμέναμε τα χρήματα. Ο κ. Τουγλής μας είπε να περιμένουμε 4-5 μέρες και τα χρήματα αυτά δεν έχουν έρθει ακόμη. Δεν είπαμε ποτέ και σε κανένα ψέματα. Θεωρώ ότι ο φάκελος είναι καλός. Η αδειοδότηση πηγαίνει πίσω. Υπάρχουν άλλες ομάδες με μεγαλύτερο πρόβλημα. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πολλούς».

-Για το πώς πάει η τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

Μιχαλόπουλος: «Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου απέτυχε. Μαζεύτηκαν μόνο 70-80 χιλ. ευρώ. Με προσωπικές ενέργειες που έκανε ο κ. Κουμαντάκης. Μαζί με τον κ. Λυδατάκη και τον κ. Χναράκη. Η αύξηση τελειώνει στις 10 Μαΐου. Έστω και αυτήν την ώρα πρέπει να προχωρήσει. Χρειάζεται μια ένεση ρευστότητας. Με ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκ. ευρώ, όχι αμέσως αλλά σταδιακά, η πορεία της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι διαχειρίσιμη. Μετά την λαίλαπα Βατσινά, έγιναν προσπάθειες να χρηματοδοτηθεί η ομάδα. 51 άνθρωποι έδωσαν 1,6 εκ. ευρώ για την ομάδα και έγιναν μεγαλομέτοχοι. Αν τώρα είχαν μπει 500 χιλ. ευρώ από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν θα είχαμε πρόβλημα. Η ομάδα είναι βιώσιμη. Εχει όμως πρόβημα ρευστότητα. Η διοικούσα υπερέβη τα καθήκοντα της. Βάλαμε υπογραφές και η ομάδα πήρε δάνειο 300 χιλ. ευρώ».

-Για την περσινή βοήθεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μιχαλόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ. Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης είναι ευεργέτης του ΟΦΗ. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι μεγάλος κρητικός. Βοήθησε τον ΟΦΗ σε μια κρίσιμη στιγμή. Ίσως να μην έπρεπε να πω το όνομα. Αλλά το είπα. Γιατί οι ανιδιοτελείς και οι αγνές πράξεις δεν πρέπει να μένουν στο σκοτάδι. Η οικογένεια αυτή υβρίστηκε και δεν της άξιζε αυτό. Ο κ. Βαρδής είτε στο όνομα της μνήμης του αδερφού του, είτε στην αγάπη του για τον ΟΦΗ και το νησί μας βοήθησε. Στην σύσκεψη με τους παλιούς προέδρους πρόσφατα για το θέμα αυτό είπαμε κάποια πράγματα. Δεν υλοποιήθηκε ένα πλάνο που υπήρχε».

-Για τις απειλές που αποκάλυψε ότι δέχθηκε ως πρόεδρος του ΟΦΗ

Mιχαλόπουλος: «Δέχθηκα, αλλά πέρασε στα ψιλά. Μπήκα στον ΟΦΗ λόγω του κ. Κουράκη. Είμαι καθαρός. Δεν έχω να φoβάμαι τίποτα. Φεύγω από τον ΟΦΗ με μείον χρήματα και με υγεία πιο επιβαρυμένη. Οι απειλές δεν συνεχίστηκαν».

Αμέσως μετά συνέχισε ο Σήφης Κορωνάκης. «Ξεκινώ με τον κ. Βατσινά. Πρέπει να φύγει αμέσως από την οικογένεια του ΟΦΗ. Βγαίνει και κατηγορεί Κουράκη και Μαχλά, που πήραν μια βόμβα στα χέρια τους για να σώσουν τον ΟΦΗ και να μην πάει φυλακή. Δεν ήξερα ότι θα πήγαινε στην Αθήνα με τον κ. Τουγλή. Αν ήμουν δεν θα έπαιρνε τις επιταγές. Παίζει κάποιο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Βατσινάς. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ. Τώρα κινδυνεύουμε να μην πάρουμε αδειοδότηση. Με τα χρήματα αυτά θα κάναμε τις πληρωμές. Να μην φοβούνται ο Κουράκης και ο Μαχλάς τον Βατσινά. Υπάρχει συμφωνητικό και το έχω μαζί μου. Ο ΟΦΗ είναι τελειωμένος».

-Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:

Κορωνάκης: «Κανένας δεν θέλει να φύγει από τον ΟΦΗ. Αλλά και οι παίκτες ζουν από το ποδόσφαιρο. Έχουν συμβόλαια μέχρι τις 30/6. Έχουμε κάποιες πληροφορίες για προσφυγές αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα. Περίμεναν τα παιδιά να πάρουν κάποια χρήματα για να πάνε διακοπές. Αλλά ήταν ανήθικη η πράξη του κ. Βατσινά».

Μιχαλόπουλος: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν προτεραιότητα τον ΟΦΗ. Όλοι θέλουν να μείνουν. Αλλά περιμένουν τις εξελίξεις. Περιμένουμε το θέμα της αδειοδότησης. Αυτό θα πάει τον Ιούνιο. Αν δεν αδειοδοτηθούμε υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών και ανανεώσεων. Ο ποδοσφαιριστής με την προσφυγή απλά κατοχυρώνει τα χρήματα του. Δεν είναι καταστροφή, αν την χειριστούμε σωστά την κάθε υπόθεση. Είναι δικαιολογημένο να νοιώθουν μια ανασφάλεια οι παίκτες. Πώς θα συμφωνήσουμε με τους παίκτες, αν δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την αδειοδότηση».

Κορωνάκης: «Λήγουν 14 συμβόλαια. Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση, είναι αργός θάνατος. Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

-Για τις ζυμώσεις σχετικά με την συγκρότηση διοίκησης ενόψει της Γενικής Συνέλευσης

Κορωνάκης: «Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα. Κάνω μια προσπάθεια να βρεθούν το λιγότερο 500 χιλ. ευρώ. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 300 χιλ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα. Προσωπικά θα βρω όλους τους παράγοντες, παλιούς Ομιλήτες για να βοηθήσουν».

Μιχαλόπουλος: «Ο άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ είναι ο Γιάννης Κουράκης. Όχι να αναλάβει πρόεδρος, γιατί δεν το επιθυμεί. Ο δήμαρχος αγαπάει την ομάδα, αποστασιοποιείται ανά περιόδους, εμφανίζεται ανά περιόδους. Έχει όμως το κύρος να κινητοποιήσει οικονομικούς παράγοντες εντός και εκτός Κρήτης. Το έχει κάνει. Δεν διευκολύνει η οικονομική κρίση. Ο Κουράκης αν θέλει μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό διοικητικό σχήμα. Άλλωστε στο Δ.Σ. έχει άνθρωπο της επιρροής του τον κ. Τουγλή. Το 2009 έκανε ξανά το ίδιο και βρέθηκαν οι 51 άνθρωποι που πήραν τις μετοχές».

-Για τα χρήματα που μετακίνησε νόμιμα ο Βασίλης Ξημέρης από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Mιχαλόπουλος: «Πήρε 87 χιλ.ευρώ νόμιμα. Από το 2009 ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από το 25% που προβλέπει να παίρνει από εισιτήρια, συμβάσεις και χορηγούς. Είναι μια πράξη νόμιμη. Δυσαρέστησε κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Έχω να πώ το εξής όμως. Στον ΟΦΗ εύκολα έχουμε μάθει να σπιλώνουμε προσωπικότητες. Δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά στον κ. Ξημέρη. Το θέμα αυτό τέθηκε στο Δ.Σ. από τον κ. Κουμαντάκη. Και καλώς τέθηκε. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Όσο έχω ζήσει τον κ. Ξημέρη, αδίκως του έχουν προσάψει κάποια πράγματα. Βοήθησε τα μέγιστα στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Από το 2009 που τον γνωρίζω αδίκως. Ενδεχομένως να έπρεπε να έχει χειριστεί ενδοεταιρικά το θάμα καλύτερα».

Κορωνάκης: «Το μόνο παράπονο είναι ότι δεν μας είχε ενημερώσει ο κ. Ξημέρης. Το παραδέχθηκε και το θέμα διευθετήθηκε».

-Για το ποιος έδωσε το πριμ και το ύψος αυτού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Μιχαλόπουλος: «Το έδωσε ο κ. Κουράκης. Είναι χρήματα αυτού που τα πρόσφερε, δηλαδή του κ. Κουράκη. Ήταν μια παράδοξη κίνηση. Δεν είχε ανάγκη πριμ ο ΟΦΗ να κερδίσει τον Παναιτωλικό. Ανέλαβε μια πρωτοβουλία ο κ. Κουράκης. Δεν το γνώριζα το πριμ. Για το καλό της ομάδας πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και μπορεί να έχει το κλειδί των εξελίξεων».

Κορωνάκης: «Ένα πριμ ήρθε 32.000 ευρώ και τα παιδιά κάνανε Πάσχα. Το ποιός έδωσε το πρίμ δεν έχει σημασία. Μαζέψαμε κάποια χρήματα και δώσαμε τα αρνιά στους παίκτες. Αυτό πέρασε».

-Για την Γ.Σ. της 2ας Μαΐου:

Μιχαλόπουλος: «Εμείς παραιτούμαστε. Από τη στιγμή που προκηρύχτηκε η Γενική Συνέλευση, θα αποφασίσουν οι μέτοχοι το τι θα γίνει. Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τα σενάρια για εκούσιο υποβιβασμό ή δήθεν συγχώνευσης με Εργοτέλη. Ο ΟΦΗ είναι στο σημείο μηδέν. Επιβάλλεται στην Γενική Συνέλευση να βγει μια ισχυρή οικονομικά διοίκηση. Ο ΟΦΗ με 2,5 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να γίνει διαχειρίσιμος. Πρέπει και μπορούν να βρεθούν κάποιοι να βοηθήσουν».

Κορωνάκης: «Ο ΟΦΗ είναι γωνιακό μαγαζί. Το καράβι δεν βουλιάζει. Αρκεί να βρούμε μέχρι την Γενική Συνέλευση 500 χιλ. ευρώ».Κύπρος: Δεν έβλεπαν μπροστά τους - Η ομίχλη διέκοψε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια! (video+photos)
Κύπρος: Δεν έβλεπαν μπροστά τους - Η ομίχλη διέκοψε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια! (video+photos)
Ποια είναι αυτή; Αγνώριστη η Γουάντα Νάρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Ποια είναι αυτή; Αγνώριστη η Γουάντα Νάρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Χρυσή Μπάλα 2021: Καλύτερος επιθετικός ο Λεβαντόφσκι (video)
Χρυσή Μπάλα 2021: Καλύτερος επιθετικός ο Λεβαντόφσκι (video)
Χρυσή Μπάλα 2021: Καλύτερος νεαρός ο Πέδρι (video+photos)
Χρυσή Μπάλα 2021: Καλύτερος νεαρός ο Πέδρι (video+photos)

Μετάλλαξη Όμικρον: Γιατί ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί γράμματα από το ελληνικό αλφάβητο για τις ονομασίες

Μετάλλαξη Όμικρον: Γιατί ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί γράμματα από το ελληνικό αλφάβητο για τις ονομασίες

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Πρέβεζα - Κατολισθήσεις στην Καρδίτσα, πλημμύρες στην Πάτρα

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Πρέβεζα - Κατολισθήσεις στην Καρδίτσα, πλημμύρες στην Πάτρα

Καιρός - Αρναούτογλου: Εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη - Προσοχή στους ανέμους (vid)

Καιρός - Αρναούτογλου: Εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη - Προσοχή στους ανέμους (vid)

Πότε θα είναι κλειστά τα εμβολιαστικά κέντρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Πότε θα είναι κλειστά τα εμβολιαστικά κέντρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

ΗΠΑ: Η τυχερότερη γυναίκα του κόσμου - Έχει κερδίσει 3 φορές το ξυστό, όλες στο ίδιο κατάστημα

ΗΠΑ: Η τυχερότερη γυναίκα του κόσμου - Έχει κερδίσει 3 φορές το ξυστό, όλες στο ίδιο κατάστημα

Θεμιστοκλέους: Μετά τις 20 Δεκεμβρίου θα έρθουν τα εμβόλια στη χώρα μας για τα παιδιά 5-11 ετών

Θεμιστοκλέους: Μετά τις 20 Δεκεμβρίου θα έρθουν τα εμβόλια στη χώρα μας για τα παιδιά 5-11 ετών

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες