Στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
SHARE

Στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ οδηγήθηκε σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, καθώς δεν προέκυψε, όπως αναμενόταν, κανένα ενδιαφέρον στη ΓΣ των μετόχων που έγινε στο ΒΑΚ.

{textlink02}

Ο Νίκος Μαχλάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα και μαζί με τα μέκη της απερχόμενης διοίκησης πρότειναν λύσεις για να βγει ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο. Ενδιαφέρον δεν προέκυψε από κανέναν και μοιραία η ομάδα του Ηρακλείου οδηγήθηκε στη λύση του Πρωτοδικείου, το οποίο τη Δευτέρα (02/01) θα ορίσει προσωρινή διοίκηση. 

«Να δούμε τώρα ποιοι θα βγουν μπροστά να βάλουν το κεφάλι τους», ανέφερε με νόημα ο Μαχλάς...

Θυμηθείτε την εξέλιξη της ΓΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως την κάλυψε LIVE το Onsports:

Τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για την γενική συνέλευση:

-Υποβολή εκθέσεων και του προσαρτήματος του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τον ισολογισμό για την χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.

-Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2011-2012.

-Εφαρμογή άρθρου 48 το νόμου 2190/20.

-Καθορισμός αριθμού μελών Δ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Μαχλάς: «1,5 εκατ. άμεσα και σωτηρία»

Ελάχιστος ο κόσμος στο ΒΑΚ. Πήρε τον λόγο αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και δήλωσε: «Είμαστε εδώ για τη ΓΣ και το συμβούλιο έχει παραιτηθεί όπως είχαμε πει. Αρκετά πράγματα τα έχουμε πει και τις απόψεις μας τις γνωρίζετε. Θα είμαι σύντομος, καθώς τα λόγια είναι πλέον περιττά. Όσοι είμαστε εδώ βρισκόμαστε για να δούμε το μέλλον της ομάδας μας. Ο αγώνας από όλους μας είναι μεγάλος, παρά του ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε την ομάδα όμηρο και είναι κάτι που λέω με πίκρα.

Για να είναι η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να έχει 19 βαθμούς, χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε με σχεδόν μηδαμινά έσοδα και με πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας όλοι μας μεγάλη προσπάθεια.

Ήμασταν μια διοίκηση που είχαμε πει οτι θα τρέξουμε την ομάδα, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην μείνει πίσω, καθώς τα play off μας είχαν κρατήσει πίσω. Την οικονομική κατάσταση την έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απο όλους μας. Τα χρέη της ομάδας είναι κοντά στα 9 εκ. με τα καθαρά να είναι γύρω στα 6.

Και εμείς χρεώσαμε την ομάδα γιατί θέλαμε να βγει με κάθε κόστος και ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όμως τα 6,3 που είναι τα χρέη είναι ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί σε 2-3 χρόνια. Να βρεθεί τώρα 1,5 εκ. ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία θα την βοηθήσει στην εξυγίανση της. Το κυριότερο απο τα θέματά μας είναι οι εκλογές για να προλάβουμε αν υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα, να την πάνε καλύτερα. Εύχομαι να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, καθώς δεν μπορώ να είμαι πλέον στην ΠΑΕ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ομάδα, όλα είναι στη διαφάνεια, κάθε χρήματα που ξοδεύαμε είναι στον ισολογισμό. Στους παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα έχει καλυφθεί το 95% και είναι κάτι σημαντικό. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά προς όφελος της ομάδας. Ρυθμίστηκαν 13 προσφυγές απο παλιές διοικήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλες για αυτό χρειαζόμαστε χρήματα. Είναι λάθος αυτό που λένε ότι δεν κάναμε καλή διαχείριση. Είναι δύσκολο να μπορείς να συμφωνείς με παίκτες όταν δεν έχεις χρήματα, εμείς όμως καταφέραμε με τα "ψέματα" και την αγάπη όλων και του προπονητή να τα καταφέρουμε. Δώσαμε τις μάχες στα δικαστήρια το καλοκαίρι και με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε και ανεβήκαμε. Τα προβλήματα όμως παρέμειναν γιατί τα είχαμε αφήσει πίσω, ώστε με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία να καλύψουμε τα χρέη σε ένα χρονικό διάστημα 3 ετών.

Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα ή ατομικά ή σε γκρούπ. Εγώ παραμένω στρατιώτης της ομάδας και δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει την ομάδα».

Η Γενική Συνέλευση συνεχίζεται με διαδικαστικά θέματα, με τον Μαχλά να προτείνει τους κ.κ. Μιχαλόπουλο και Μανουσάκη γιαι το προεδρείο της συνέλευσης. Ο Μιχαλόπουλος ανέφερε ότι στη συνέλευση είναι παρούσες 898.000 μετοχές, δηλαδή 35,56% μέσω των φυσικών προσώπων. Ο κύριοι Γ. και Κ. Καλουτσάκης δεν ενέκριναν τη διαδικασία.

Ξημέρης: «Βιώσιμη ΠΑΕ σε βάθος 3,5 ετών»

Ακολουθεί ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη.

Ο Ξημέρης ανέφερε: «Θέλω μέσα από την ομιλία μου να φανώ χρήσιμος για να δουν όλοι πως έχουν τα πράγματα στην ΠΑΕ. Κάθε συνέλευσή της είναι απο τις κορυφαίες διαδικασίες της, ιδιαίτερα τώρα με την πολυμετοχικότητα. Οι ειδικοί επι των οικονομικών λένε οτι ο ισολογισμός μια ΠΑΕ είναι ο καθρέπτης της εταιρείας καθώς αποτυπώνεται το ενεργητικό και το παθητικό της εταιρίας. Με μια πρώτη ανάγνωση, οι αριθμοί που αποτυπώνονται μπορεί να δίνουν απογοητευτική εντύπωση, αλλά η εταιρεία με τη δυναμική που έχει, μπορεί να γίνει βιώσιμη, όμως σε βάθος χρόνου 3 μ 3,5 χρόνια. Αν δούμε άλλους ισολογισμούς ομάδων είναι χειρότερη. Θα πρέπει να αναλύσουμε την πραγματική εικόνα της ΠΑΕ.

Το ταμιακό έλλειμμα της ΠΑΕ είναι 9,9 εκ ευρώ, από παρελθόντα έτη, αλλά και το φετινό. Στο ποσό έχουν περιληφθεί χρέη που θα πάνε πιο κάτω, σε άλλα έτη, όπως για παράδειγμα 649 χιλιάδες που είναι για τους αδερφούς Βατσινά, με τις 300 χιλιάδες που θα πληρωθούν στο μέλλον. Οι 500 χιλιάδες είναι δόσεις. 480 χιλιάδες έχουν δοθεί για βοήθεια στην ΠΑΕ που είναι και δάνεια που έχει πάρει η ΠΑΕ, 560 από τις μετοχές.

Το σύνολο 2,4 εκ. ευρώ αν το αφαιρέσουμε απομένει περίπου 6,3 εκ. ευρώ. Αυτό για να είμαστε πραγματιστές και να μην παραποιήσουμε την εικόνα. Υπάρχουν υποχρεώσεις όπου 1,233 εκ. που πρέπει να δοθεί άμεσα. Το ποσό μπορεί να αυξομειωθεί, καθώς εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές που είναι σε εξέλιξη και είναι 20. Οι 13 έχουν ρυθμιστεί και απομένουν οι υπόλοιπες. Στο 6,3 έχει αποτυπωθεί το συμβόλαιο του κάθε ενός παίκτη και μπορεί να αυξηθεί δικαστικά το ποσό.

Το συνολικό ποσό που απαιτείται είναι στα 7 εκ., δεν είναι για να καταβληθεί άμεσα, αλλά για να είναι διαχειρίσιμο θα πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες. Οι προτάσεις που θέλω να κάνω ώστε να μην ισχύσει το άρθρο 48 και να μπορεί να λειτουργήσει η ΠΑΕ, είναι η άμεση απορρόφηση 1,150 εκ. από την αύξηση του ΜΚ. Έχουμε στείλει έγγραφο στο Υπουργείο το οποίο εγκρίνει το ποσό, ενώ μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε αύξηση μέχρι 3 εκ ευρώ και δίνεται η δυνατότητα σε όποιον θέλει να τα δώσει.

Προτείνω επίσης τη μετοχοποίηση της βοήθειας που έχει δοθεί οικονομικά στην ομάδα. Τρίτη πρόταση, να γίνει αύξηση των εσόδων με χορηγίες ή επενδυτές με στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας.

Η ΠΑΕ έχει παθητικό, δεν εισρέει χρήμα για να καλυφθούν οι ανάγκες. Μια πρόταση είναι για τους αγώνες απο εδώ και πέρα για όσους μπορούν να μην ισχύουν τα διαρκείας και να πληρώνονται εισιτήριο. Να παρθούν μέτρα ώστε να μην μπαίνουν άτομα χωρίς εισιτήριο, έχει γίνει πάνω σε αυτό εξαιρετική δουλειά απο τους κ.κ. Χναράκη, Καλουτσάκη και Κουγιουμουτζή, όμως ακόμα υπάρχουν άτομα που μπαίνουν χωρίς εισιτήριο. Να περιοριστούν τα έξοδα, να γίνει ένα "κούρεμα" σε όλο το έμψυχο δυναμικό. Άλλη πρόταση να γίνει συνεργασία του ΑΣ με την ΠΑΣ ώστε να αξιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η περιουσία της ΠΑΕ.

Να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Αν γίνουν όλα αυτά, με σκληρή δουλειά, εκσυγχρονισμό και σκληρή δουλειά, θα μπορεί να συνεχίσει η ομάδα. Να αξιοποιηθούν οι ακαδημίες ώστε να έρχονται παίκτες στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει πρόταση από τη συνέλευση, θα πρέπει να γίνει μια διοίκηση έκτακτης ανάγκης απο πρόσωπα απο όλα τα κοινωνικά στρώματα που θα εκφράζουν όλο τον κόσμο και θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, με τη συνεργασία του κόσμου, να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι στο μεταξύ θα μπορέσουν να καλύψουν την αύξηση του ΜΚ, να παραιτηθεί η διοικούσα αυτή επιτροπή και να αναλάβει η νέα διοίκηση».

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, με πρώτο τον Μανουσάκη.

Μεταξύ άλλων ο Μανουσάκης ανέφερε: «Είχα πει και πέρυσι οτι δεν πρέπει να περιμένουμε μεσσίες και ουρανοκατέβατους επενδυτές και έτσι δεν υπάρχουν πολλοί όπου και λόγω της κρίσης και λόγω της διαφθοράς που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ και τα χρέη είναι πολλά. Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει όλοι μας έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι η αγαπημένη μας ομάδα είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα που, όμως δεν άλλαξε νοοτροπία και φιλοσοφία. Εύχομαι να δούμε στο μέλλον να υπάρχει όραμα, να είναι υγιής και να παράγει πολιτισμό. Να δίνει τον χώρο σε δικά μας παιδιά να έχουν την ευκαιρία να δείχνουν οτι αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Με θλίβει ο τρόπος που λειτουργούν οι ακαδημίες μας απο εδώ και απο εκεί. Πρέπει να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι νοοτροπία για να δούμε την ομάδα μας όπως θέλουμε. Δεν είναι εύκολο να γίνει σύντομα, αλλά μπορεί να γίνει και χρειάζεται η συμβολή όλων μας. Υπάρχει μέλλον και το αξίζει αυτή η ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιος με την οικονομική δυνατότητα να πάρει την ομάδα και να την εξυγιάνει. Αν συνεχίσει όμως έτσι, ακόμα και να βρεθεί κάποιος αν δεν αλλάξουμε, πάλι στα ίδια θα έρθουμε. Κανενός τα όνειρα δεν είναι να ήμαστε δορυφόροι άλλων ομάδων. Όλοι μαζί πετύχαμε έναν άθλο και πιστεύω ότι μέσα απο την αγάπη όλων μας θα μπορεί η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαχλά ο οποίος δούλεψε πολύ και έθεσε σε κινδυνο την οικογένειά του. Κανείς μας δεν ήταν αλάνθαστος, αλλά είμαι ο τελευταίος που θα κανω κριτική για όποιον δούλεψε όπως όλα τα μέλη του συμβουλίου. Πολεμήσαμε Θεούς και δαίμονες και πετύχαμε. Προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια και κερδίσαμε. Υπάρχει κλίμα κατήφειας που δεν ταιριάζει στον ΟΦΗ. Είμαστε στη μεγάλη κατηγορία και ψηλά στη βαθμολογία και δεν πρέπει να υπάρχει στεναχώρια, αλλά μόνο προβληματισμός. Εμείς δεν ήμαστε πολιτικοί για να γαντζωθούμε στις θέσεις μας. Αυτό που θέλουμε είναι να υπηρετήσουμε τον ΟΦΗ. Λένε οτι είμαστε εμπόδιο για κάποιους, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει αλλά μείναμε να προχωρήσουμε την ομάδα. Υπάρχει προοπτική για όποιον θέλει και φεύγουμε για να έρθει όποιος θέλει. Προτιμήσαμε τον δύσκολο δρόμο της παραμονής, παρά της φυγής.

Σε κάποια θέματα αποτύχαμε, όπως την αύξηση του ΜΚ ή το μετοχολόγιο, την αγωνία που περάσαμε όμως δεν την ξέρει κανείς. Δεν θέλουμε ευχαριστώ και ζήτω. Το κάναμε για την ομάδα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας όπου απο το υστέρημά τους βοήθησαν την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι στον ΟΦΗ, όλοι μας θα είμαστε ταγμένοι στην ομάδα, όχι σαν στρατηγοί, αλλά σαν απλοί υποδεκανείς».

Ο κ. Κλάδος τόνισε: «Με κάλυψαν σχεδόν απόλυτα οι προτάσεις του κ. Ξημέρη, εκτός απο το να πληρώνουν εισιτήριο όσοι έχουν διαρκείας, αν και θα μπορούσαμε να το δίνουμε στην ομάδα που είναι το δεύτερο σπίτι μας. 1,6 εκ είναι η αύξηση του ΜΚ και λένε κάποιοι ότι δεν αφήνουν τους επενδυτές. Πού είναι όμως; Το σενάριο ξαναπαίχτηκε παλαιότερα όταν είχαν δοθεί οι μετοχές στον Ερασιτέχνη και για πρώτη φορά το Ηράκλειο έβαλε λεφτά. Τότε όμως ο κ. Ξημέρης είχε πει για λογιστική ανεξαρτησία και παρεξηγήθηκε και είχαμε άσχημα φαινόμενα.

Σαν μικρομέτοχος θέλω να πω ότι η ομάδα βγήκε στη μεγάλη κατηγορία, έγινε αγωνιστικός σχεδιασμός εν γνώση ή εν αγνοία των προπονητών. Τα έχουμε δει τα συμβόλαια για το αν είναι αλήθεια τα συμβόλαια των 120, 130 ή 150 χιλιάδων. Ήταν ανάγκη να χρεώσουμε τόσο πολύ την ομάδα; Φώναζαν να είμαστε ανεξάρτητοι, αλλά πού είναι οι επενδυτές που φώναζαν τόσα χρόνια;».

Ο Μαχλάς θέλησε να απαντήσει στο θέμα των συμβολαίων και σημείωσε: «Τα συμβόλαια φαίνονται με την αξία των παικτών στο γήπεδο. Δεν έκανα κάτι απο το κεφάλι μου, αλλά κατόπιν έγκρισης του ΔΣ. Εδώ είμαστε για να δούμε αν υπάρχουν άνθρωποι για το μέλλον της ομάδας. Ό,τι χαρτιά θέλει κάποιος μπορεί να τα δει. Προτείνω στον κ. Μιχαλόπουλο να προχωρήσουμε επί της διαδικασίας και μετά τη ΓΣ να τα πούμε. Δεν έχω θέμα να μην δώσουμε καθαρές απαντήσεις. 3,5 ώρες τα έλεγα με όλους τους μετόχους στη συνέλευσή τους. Η συνέλευση δεν είναι για να λέει ό,τι θέλει ο καθένας, αλλά για να συζητηθούν τα θέματα που υπάρχουν και να γίνουν εκλογές. Θα υπάρξει κάποιος; Θα πάμε στο πρωτοδικείο; Αυτή είναι η ουσία, το τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Με εξαίρεση τον Τσολακάκη, το σώμα ενέκρινε τον ισολογισμό, ενώ απαλλάχθηκε το διοικητικό συμβούλιο. Για το θέμα του άρθρου 48 αποφασίσθηκε η υλοποίηση της αύξησης 1,7 εκ, ευρώ. Εγκρίθηκε, επίσης, η εκλογή νέων εκλεκτών. Ο Μιχαλόπουλος πήρε προθεσμία... 5 λεπτών για υποβολή υποψηφιότητας μελών ΔΣ, την εκλογή νέου και δεν προέκυψε ενδιαφέρον από κανέναν. Έτσι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Η επιτροπή θα έχει βασικό στόχο την ανεύρεση μόνιμης διοίκησης, αλλά και να δρομολογηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, με κύριο την εξεύρεση οικονομικών πόρων. Ο Ξημέρης είπε σχετικά: «Το θέμα της εκλογής δεν προέκυψε αφού δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο. Βάσει νόμου, όταν σε μια ανώνυμη εταιρεία δεν εκλεγεί ΔΣ, ο έχων το έννομο συμφέρον πρέπει να προχωρήσει τη διαδικασία. Το Πρωτοδικείο απο τη Δευτέρα θα ορίσει την επιτροπή η οποία θα τρέξει όλες τις διαδικασίες».

Με τη σειρά του ο Μαχλάς υπογράμμισε με νόημα: «Για να δούμε τώρα ποιοί θα είναι αυτοί όπου θα μπουν στη διοίκηση πρωτοδικείου. Γιατί τόσο καιρό έλεγαν πολλοί διάφορα με κάποια "παπαγαλάκια". Για να δούμε τώρα ποιοι θα βάλουν το κεφάλι τους όπως είχα κάνει προσωπικά εγώ με το βάρος της ευθύνης. Να τους δούμε τώρα όλους αυτούς, γιατί σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή, θα δείξει τι ευθύνες πήραμε και τι κάναμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και τι αγώνα κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλω τώρα να τους δω ποιοι θα είναι αυτοί και να τους γνωρίσω».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κορυφαία φωτογραφία της ημέρας του EPA
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κορυφαία φωτογραφία της ημέρας του EPA
Με Μάντζαρη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός
Με Μάντζαρη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός
Καρυπίδης: «Υπάρχει μεγάλη πίεση, σκέφτηκα και να φύγω»
Καρυπίδης: «Υπάρχει μεγάλη πίεση, σκέφτηκα και να φύγω»
Παναθηναϊκός: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Κουρμπέλης
Παναθηναϊκός: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Κουρμπέλης

 • Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο (Ζ)
  17:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:4520ή αγωνιστική.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00O φόργουορντ της Χίμκι, Άντονι Γκιλ μίλησε στον Άρη Μπάρκα για τη φετινή πορεία της ομάδας του, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος περιέγραψε στον Γιάννη Μέγα την καθημερινότητά του στο Μινσκ της Λευκορωσίας, ως παίκτης της Τσμόκι.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  18:10Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  18:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  18:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:20Μόντε Κάρλο.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  19:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Adaptive Surfing Championship
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  21:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
  22:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00AAA Texas 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  23:2020ή αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο
  23:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  23:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Λιόν - Μάντσεστερ Σίτι
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  04:00Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  04:40Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:10Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:25Μόντε Κάρλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:10Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  06:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  08:20Μόντε Κάρλο. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Κάρντιφ Σίτι
  08:40Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies