Στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
SHARE

Στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ οδηγήθηκε σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, καθώς δεν προέκυψε, όπως αναμενόταν, κανένα ενδιαφέρον στη ΓΣ των μετόχων που έγινε στο ΒΑΚ.

{textlink02}

Ο Νίκος Μαχλάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα και μαζί με τα μέκη της απερχόμενης διοίκησης πρότειναν λύσεις για να βγει ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο. Ενδιαφέρον δεν προέκυψε από κανέναν και μοιραία η ομάδα του Ηρακλείου οδηγήθηκε στη λύση του Πρωτοδικείου, το οποίο τη Δευτέρα (02/01) θα ορίσει προσωρινή διοίκηση. 

«Να δούμε τώρα ποιοι θα βγουν μπροστά να βάλουν το κεφάλι τους», ανέφερε με νόημα ο Μαχλάς...

Θυμηθείτε την εξέλιξη της ΓΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως την κάλυψε LIVE το Onsports:

Τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για την γενική συνέλευση:

-Υποβολή εκθέσεων και του προσαρτήματος του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τον ισολογισμό για την χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.

-Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2011-2012.

-Εφαρμογή άρθρου 48 το νόμου 2190/20.

-Καθορισμός αριθμού μελών Δ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Μαχλάς: «1,5 εκατ. άμεσα και σωτηρία»

Ελάχιστος ο κόσμος στο ΒΑΚ. Πήρε τον λόγο αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και δήλωσε: «Είμαστε εδώ για τη ΓΣ και το συμβούλιο έχει παραιτηθεί όπως είχαμε πει. Αρκετά πράγματα τα έχουμε πει και τις απόψεις μας τις γνωρίζετε. Θα είμαι σύντομος, καθώς τα λόγια είναι πλέον περιττά. Όσοι είμαστε εδώ βρισκόμαστε για να δούμε το μέλλον της ομάδας μας. Ο αγώνας από όλους μας είναι μεγάλος, παρά του ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε την ομάδα όμηρο και είναι κάτι που λέω με πίκρα.

Για να είναι η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να έχει 19 βαθμούς, χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε με σχεδόν μηδαμινά έσοδα και με πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας όλοι μας μεγάλη προσπάθεια.

Ήμασταν μια διοίκηση που είχαμε πει οτι θα τρέξουμε την ομάδα, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην μείνει πίσω, καθώς τα play off μας είχαν κρατήσει πίσω. Την οικονομική κατάσταση την έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απο όλους μας. Τα χρέη της ομάδας είναι κοντά στα 9 εκ. με τα καθαρά να είναι γύρω στα 6.

Και εμείς χρεώσαμε την ομάδα γιατί θέλαμε να βγει με κάθε κόστος και ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όμως τα 6,3 που είναι τα χρέη είναι ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί σε 2-3 χρόνια. Να βρεθεί τώρα 1,5 εκ. ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία θα την βοηθήσει στην εξυγίανση της. Το κυριότερο απο τα θέματά μας είναι οι εκλογές για να προλάβουμε αν υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα, να την πάνε καλύτερα. Εύχομαι να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, καθώς δεν μπορώ να είμαι πλέον στην ΠΑΕ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ομάδα, όλα είναι στη διαφάνεια, κάθε χρήματα που ξοδεύαμε είναι στον ισολογισμό. Στους παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα έχει καλυφθεί το 95% και είναι κάτι σημαντικό. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά προς όφελος της ομάδας. Ρυθμίστηκαν 13 προσφυγές απο παλιές διοικήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλες για αυτό χρειαζόμαστε χρήματα. Είναι λάθος αυτό που λένε ότι δεν κάναμε καλή διαχείριση. Είναι δύσκολο να μπορείς να συμφωνείς με παίκτες όταν δεν έχεις χρήματα, εμείς όμως καταφέραμε με τα "ψέματα" και την αγάπη όλων και του προπονητή να τα καταφέρουμε. Δώσαμε τις μάχες στα δικαστήρια το καλοκαίρι και με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε και ανεβήκαμε. Τα προβλήματα όμως παρέμειναν γιατί τα είχαμε αφήσει πίσω, ώστε με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία να καλύψουμε τα χρέη σε ένα χρονικό διάστημα 3 ετών.

Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα ή ατομικά ή σε γκρούπ. Εγώ παραμένω στρατιώτης της ομάδας και δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει την ομάδα».

Η Γενική Συνέλευση συνεχίζεται με διαδικαστικά θέματα, με τον Μαχλά να προτείνει τους κ.κ. Μιχαλόπουλο και Μανουσάκη γιαι το προεδρείο της συνέλευσης. Ο Μιχαλόπουλος ανέφερε ότι στη συνέλευση είναι παρούσες 898.000 μετοχές, δηλαδή 35,56% μέσω των φυσικών προσώπων. Ο κύριοι Γ. και Κ. Καλουτσάκης δεν ενέκριναν τη διαδικασία.

Ξημέρης: «Βιώσιμη ΠΑΕ σε βάθος 3,5 ετών»

Ακολουθεί ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη.

Ο Ξημέρης ανέφερε: «Θέλω μέσα από την ομιλία μου να φανώ χρήσιμος για να δουν όλοι πως έχουν τα πράγματα στην ΠΑΕ. Κάθε συνέλευσή της είναι απο τις κορυφαίες διαδικασίες της, ιδιαίτερα τώρα με την πολυμετοχικότητα. Οι ειδικοί επι των οικονομικών λένε οτι ο ισολογισμός μια ΠΑΕ είναι ο καθρέπτης της εταιρείας καθώς αποτυπώνεται το ενεργητικό και το παθητικό της εταιρίας. Με μια πρώτη ανάγνωση, οι αριθμοί που αποτυπώνονται μπορεί να δίνουν απογοητευτική εντύπωση, αλλά η εταιρεία με τη δυναμική που έχει, μπορεί να γίνει βιώσιμη, όμως σε βάθος χρόνου 3 μ 3,5 χρόνια. Αν δούμε άλλους ισολογισμούς ομάδων είναι χειρότερη. Θα πρέπει να αναλύσουμε την πραγματική εικόνα της ΠΑΕ.

Το ταμιακό έλλειμμα της ΠΑΕ είναι 9,9 εκ ευρώ, από παρελθόντα έτη, αλλά και το φετινό. Στο ποσό έχουν περιληφθεί χρέη που θα πάνε πιο κάτω, σε άλλα έτη, όπως για παράδειγμα 649 χιλιάδες που είναι για τους αδερφούς Βατσινά, με τις 300 χιλιάδες που θα πληρωθούν στο μέλλον. Οι 500 χιλιάδες είναι δόσεις. 480 χιλιάδες έχουν δοθεί για βοήθεια στην ΠΑΕ που είναι και δάνεια που έχει πάρει η ΠΑΕ, 560 από τις μετοχές.

Το σύνολο 2,4 εκ. ευρώ αν το αφαιρέσουμε απομένει περίπου 6,3 εκ. ευρώ. Αυτό για να είμαστε πραγματιστές και να μην παραποιήσουμε την εικόνα. Υπάρχουν υποχρεώσεις όπου 1,233 εκ. που πρέπει να δοθεί άμεσα. Το ποσό μπορεί να αυξομειωθεί, καθώς εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές που είναι σε εξέλιξη και είναι 20. Οι 13 έχουν ρυθμιστεί και απομένουν οι υπόλοιπες. Στο 6,3 έχει αποτυπωθεί το συμβόλαιο του κάθε ενός παίκτη και μπορεί να αυξηθεί δικαστικά το ποσό.

Το συνολικό ποσό που απαιτείται είναι στα 7 εκ., δεν είναι για να καταβληθεί άμεσα, αλλά για να είναι διαχειρίσιμο θα πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες. Οι προτάσεις που θέλω να κάνω ώστε να μην ισχύσει το άρθρο 48 και να μπορεί να λειτουργήσει η ΠΑΕ, είναι η άμεση απορρόφηση 1,150 εκ. από την αύξηση του ΜΚ. Έχουμε στείλει έγγραφο στο Υπουργείο το οποίο εγκρίνει το ποσό, ενώ μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε αύξηση μέχρι 3 εκ ευρώ και δίνεται η δυνατότητα σε όποιον θέλει να τα δώσει.

Προτείνω επίσης τη μετοχοποίηση της βοήθειας που έχει δοθεί οικονομικά στην ομάδα. Τρίτη πρόταση, να γίνει αύξηση των εσόδων με χορηγίες ή επενδυτές με στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας.

Η ΠΑΕ έχει παθητικό, δεν εισρέει χρήμα για να καλυφθούν οι ανάγκες. Μια πρόταση είναι για τους αγώνες απο εδώ και πέρα για όσους μπορούν να μην ισχύουν τα διαρκείας και να πληρώνονται εισιτήριο. Να παρθούν μέτρα ώστε να μην μπαίνουν άτομα χωρίς εισιτήριο, έχει γίνει πάνω σε αυτό εξαιρετική δουλειά απο τους κ.κ. Χναράκη, Καλουτσάκη και Κουγιουμουτζή, όμως ακόμα υπάρχουν άτομα που μπαίνουν χωρίς εισιτήριο. Να περιοριστούν τα έξοδα, να γίνει ένα "κούρεμα" σε όλο το έμψυχο δυναμικό. Άλλη πρόταση να γίνει συνεργασία του ΑΣ με την ΠΑΣ ώστε να αξιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η περιουσία της ΠΑΕ.

Να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Αν γίνουν όλα αυτά, με σκληρή δουλειά, εκσυγχρονισμό και σκληρή δουλειά, θα μπορεί να συνεχίσει η ομάδα. Να αξιοποιηθούν οι ακαδημίες ώστε να έρχονται παίκτες στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει πρόταση από τη συνέλευση, θα πρέπει να γίνει μια διοίκηση έκτακτης ανάγκης απο πρόσωπα απο όλα τα κοινωνικά στρώματα που θα εκφράζουν όλο τον κόσμο και θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, με τη συνεργασία του κόσμου, να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι στο μεταξύ θα μπορέσουν να καλύψουν την αύξηση του ΜΚ, να παραιτηθεί η διοικούσα αυτή επιτροπή και να αναλάβει η νέα διοίκηση».

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, με πρώτο τον Μανουσάκη.

Μεταξύ άλλων ο Μανουσάκης ανέφερε: «Είχα πει και πέρυσι οτι δεν πρέπει να περιμένουμε μεσσίες και ουρανοκατέβατους επενδυτές και έτσι δεν υπάρχουν πολλοί όπου και λόγω της κρίσης και λόγω της διαφθοράς που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ και τα χρέη είναι πολλά. Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει όλοι μας έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι η αγαπημένη μας ομάδα είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα που, όμως δεν άλλαξε νοοτροπία και φιλοσοφία. Εύχομαι να δούμε στο μέλλον να υπάρχει όραμα, να είναι υγιής και να παράγει πολιτισμό. Να δίνει τον χώρο σε δικά μας παιδιά να έχουν την ευκαιρία να δείχνουν οτι αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Με θλίβει ο τρόπος που λειτουργούν οι ακαδημίες μας απο εδώ και απο εκεί. Πρέπει να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι νοοτροπία για να δούμε την ομάδα μας όπως θέλουμε. Δεν είναι εύκολο να γίνει σύντομα, αλλά μπορεί να γίνει και χρειάζεται η συμβολή όλων μας. Υπάρχει μέλλον και το αξίζει αυτή η ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιος με την οικονομική δυνατότητα να πάρει την ομάδα και να την εξυγιάνει. Αν συνεχίσει όμως έτσι, ακόμα και να βρεθεί κάποιος αν δεν αλλάξουμε, πάλι στα ίδια θα έρθουμε. Κανενός τα όνειρα δεν είναι να ήμαστε δορυφόροι άλλων ομάδων. Όλοι μαζί πετύχαμε έναν άθλο και πιστεύω ότι μέσα απο την αγάπη όλων μας θα μπορεί η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαχλά ο οποίος δούλεψε πολύ και έθεσε σε κινδυνο την οικογένειά του. Κανείς μας δεν ήταν αλάνθαστος, αλλά είμαι ο τελευταίος που θα κανω κριτική για όποιον δούλεψε όπως όλα τα μέλη του συμβουλίου. Πολεμήσαμε Θεούς και δαίμονες και πετύχαμε. Προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια και κερδίσαμε. Υπάρχει κλίμα κατήφειας που δεν ταιριάζει στον ΟΦΗ. Είμαστε στη μεγάλη κατηγορία και ψηλά στη βαθμολογία και δεν πρέπει να υπάρχει στεναχώρια, αλλά μόνο προβληματισμός. Εμείς δεν ήμαστε πολιτικοί για να γαντζωθούμε στις θέσεις μας. Αυτό που θέλουμε είναι να υπηρετήσουμε τον ΟΦΗ. Λένε οτι είμαστε εμπόδιο για κάποιους, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει αλλά μείναμε να προχωρήσουμε την ομάδα. Υπάρχει προοπτική για όποιον θέλει και φεύγουμε για να έρθει όποιος θέλει. Προτιμήσαμε τον δύσκολο δρόμο της παραμονής, παρά της φυγής.

Σε κάποια θέματα αποτύχαμε, όπως την αύξηση του ΜΚ ή το μετοχολόγιο, την αγωνία που περάσαμε όμως δεν την ξέρει κανείς. Δεν θέλουμε ευχαριστώ και ζήτω. Το κάναμε για την ομάδα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας όπου απο το υστέρημά τους βοήθησαν την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι στον ΟΦΗ, όλοι μας θα είμαστε ταγμένοι στην ομάδα, όχι σαν στρατηγοί, αλλά σαν απλοί υποδεκανείς».

Ο κ. Κλάδος τόνισε: «Με κάλυψαν σχεδόν απόλυτα οι προτάσεις του κ. Ξημέρη, εκτός απο το να πληρώνουν εισιτήριο όσοι έχουν διαρκείας, αν και θα μπορούσαμε να το δίνουμε στην ομάδα που είναι το δεύτερο σπίτι μας. 1,6 εκ είναι η αύξηση του ΜΚ και λένε κάποιοι ότι δεν αφήνουν τους επενδυτές. Πού είναι όμως; Το σενάριο ξαναπαίχτηκε παλαιότερα όταν είχαν δοθεί οι μετοχές στον Ερασιτέχνη και για πρώτη φορά το Ηράκλειο έβαλε λεφτά. Τότε όμως ο κ. Ξημέρης είχε πει για λογιστική ανεξαρτησία και παρεξηγήθηκε και είχαμε άσχημα φαινόμενα.

Σαν μικρομέτοχος θέλω να πω ότι η ομάδα βγήκε στη μεγάλη κατηγορία, έγινε αγωνιστικός σχεδιασμός εν γνώση ή εν αγνοία των προπονητών. Τα έχουμε δει τα συμβόλαια για το αν είναι αλήθεια τα συμβόλαια των 120, 130 ή 150 χιλιάδων. Ήταν ανάγκη να χρεώσουμε τόσο πολύ την ομάδα; Φώναζαν να είμαστε ανεξάρτητοι, αλλά πού είναι οι επενδυτές που φώναζαν τόσα χρόνια;».

Ο Μαχλάς θέλησε να απαντήσει στο θέμα των συμβολαίων και σημείωσε: «Τα συμβόλαια φαίνονται με την αξία των παικτών στο γήπεδο. Δεν έκανα κάτι απο το κεφάλι μου, αλλά κατόπιν έγκρισης του ΔΣ. Εδώ είμαστε για να δούμε αν υπάρχουν άνθρωποι για το μέλλον της ομάδας. Ό,τι χαρτιά θέλει κάποιος μπορεί να τα δει. Προτείνω στον κ. Μιχαλόπουλο να προχωρήσουμε επί της διαδικασίας και μετά τη ΓΣ να τα πούμε. Δεν έχω θέμα να μην δώσουμε καθαρές απαντήσεις. 3,5 ώρες τα έλεγα με όλους τους μετόχους στη συνέλευσή τους. Η συνέλευση δεν είναι για να λέει ό,τι θέλει ο καθένας, αλλά για να συζητηθούν τα θέματα που υπάρχουν και να γίνουν εκλογές. Θα υπάρξει κάποιος; Θα πάμε στο πρωτοδικείο; Αυτή είναι η ουσία, το τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Με εξαίρεση τον Τσολακάκη, το σώμα ενέκρινε τον ισολογισμό, ενώ απαλλάχθηκε το διοικητικό συμβούλιο. Για το θέμα του άρθρου 48 αποφασίσθηκε η υλοποίηση της αύξησης 1,7 εκ, ευρώ. Εγκρίθηκε, επίσης, η εκλογή νέων εκλεκτών. Ο Μιχαλόπουλος πήρε προθεσμία... 5 λεπτών για υποβολή υποψηφιότητας μελών ΔΣ, την εκλογή νέου και δεν προέκυψε ενδιαφέρον από κανέναν. Έτσι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Η επιτροπή θα έχει βασικό στόχο την ανεύρεση μόνιμης διοίκησης, αλλά και να δρομολογηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, με κύριο την εξεύρεση οικονομικών πόρων. Ο Ξημέρης είπε σχετικά: «Το θέμα της εκλογής δεν προέκυψε αφού δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο. Βάσει νόμου, όταν σε μια ανώνυμη εταιρεία δεν εκλεγεί ΔΣ, ο έχων το έννομο συμφέρον πρέπει να προχωρήσει τη διαδικασία. Το Πρωτοδικείο απο τη Δευτέρα θα ορίσει την επιτροπή η οποία θα τρέξει όλες τις διαδικασίες».

Με τη σειρά του ο Μαχλάς υπογράμμισε με νόημα: «Για να δούμε τώρα ποιοί θα είναι αυτοί όπου θα μπουν στη διοίκηση πρωτοδικείου. Γιατί τόσο καιρό έλεγαν πολλοί διάφορα με κάποια "παπαγαλάκια". Για να δούμε τώρα ποιοι θα βάλουν το κεφάλι τους όπως είχα κάνει προσωπικά εγώ με το βάρος της ευθύνης. Να τους δούμε τώρα όλους αυτούς, γιατί σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή, θα δείξει τι ευθύνες πήραμε και τι κάναμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και τι αγώνα κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλω τώρα να τους δω ποιοι θα είναι αυτοί και να τους γνωρίσω».

Champions League: Τα ζευγάρια των play off
Champions League: Τα ζευγάρια των play off
Πιο κοντά στη Ρόμα ο Ενζονζί
Πιο κοντά στη Ρόμα ο Ενζονζί
ΠΑΟΚ: Πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια, προανήγγειλε Βέρνμπλουμ ο Γιώργος Σαββίδης (photo)
ΠΑΟΚ: Πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια, προανήγγειλε Βέρνμπλουμ ο Γιώργος Σαββίδης (photo)
Το deal-ορόσημο της La Liga
Το deal-ορόσημο της La Liga

 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε
  01:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 2η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  02:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  03:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:45Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Λειψία
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E656
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  06:05Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Ντάρμσταντ
  06:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E14
  06:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ναόμι Οζάκα - Μαρία Σάκκαρη
  07:00WTA 2018. Western & Southern Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  07:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  07:40Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Γκιόρ - Μπαρτσελόνα
  08:45Κύπελλο UEFA 2017-18. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:30Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε
  10:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 2η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  10:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  11:30Malaysian Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E33
  11:45Επεισόδιο: Ανασκόπηση της σεζόν. Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:00XTERRA European Tour.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  12:30Malaysian Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  12:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  13:30Γερμανία.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  13:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  14:00Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:45Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:55Pre-Season.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  15:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  16:25Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  17:30Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018
  18:00Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  19:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  19:15SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  20:30SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies