«Κούρεμα» πληρωμών και μεταγραφών στην Super League!
SHARE

«Κούρεμα» πληρωμών και μεταγραφών στην Super League!

Ο Τζέιμς Ελρόι, ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, είχε πει κάποτε ότι «η αγωνία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό». Όταν φυσικά το έλεγε, δεν είχε στο μυαλό του, ούτε το ΔΝΤ, ούτε την οικονομική κρίση που σαρώνει τα πάντα στο διάβα της και μεταδίδει αγωνία στον κόσμο για αυτό που ξημερώνει. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες, ασφαλώς και δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

Η οικονομική εικόνα σε πολλές ΠΑΕ, παραπέμπει σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ενώ η αγωνία για το σήμερα, για το αύριο, «τσακίζει κόκκαλα» και σίγουρα μόνο ως αφροδισιακό δεν λειτουργεί. Τις φετινές γιορτές, ο Αη Βασίλης θα φέρει επιλεγμένα μεταγραφικά δώρα στους οπαδούς κάποιων προνομιούχων ομάδων. Τα διαθέσιμα χρήματα είναι λιγότερα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και συν τοις άλλοις, ακόμη και τα... δυνατά πορτοφόλια, δεν δείχνουν την διάθεση να κάνουν την υπέρβαση και να ρισκάρουν σε δύσκολες εποχές με πολυδάπανες μεταγραφές.

Αφήστε που στις φτωχές… γειτονιές της Super League, εκεί όπου το χρήμα δεν ρέει άφθονο, νοιάζονται περισσότερο για την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων και την επιβίωσή τους, παρά για το…shopping παικτών που τείνει να εξελιχθεί σε… σπορ πολυτελείας!

Το Onsports βάζει στο μικροσκόπιο τα… λογιστικά βιβλία των 16 ΠΑΕ της Super League, καταγράφοντας την συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις και την μεταγραφική διάθεσή τους, λίγο ημέρες πριν ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνει την διαφορά

Οι πρωταθλητές ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο… γάλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η οικονομική κατάσταση της πειραϊκής ΠΑΕ, θεωρητικά, επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να ρίξουν - χωρίς να ιδρώσουν - «ζεστό» χρήμα για μεταγραφές, ακόμη από το «πάνω – ράφι».

Πρακτικά, ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό εάν υπάρχει η βούληση να πάνε σε… χλιδάτες μεταγραφές. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, το «αγκάθι» με το ακριβό συμβόλαιο του «φευγάτου» Κοστάντσο και τους δανεικούς παίκτες, οι οποίοι αναχωρούν για άλλα…λιμάνια, με τα έξοδα πληρωμένα από τον ««λόχο» του Πειραιά.

Οσο για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα; Καταγράφονται ενίοτε κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά μέχρι εκεί. Εάν ήταν να πληρώνουν όλες οι ΠΑΕ όπως στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η κρίση δεν θα είχε βρει τα...δίχτυα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ιστορικός φετινός χειμώνας

Ο φετινός χειμώνας είναι ένας από τους πιο περίεργους, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικότερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Την ώρα που το σίριαλ της «πριγκιπιάδας» συνεχίζεται με νέα επεισόδια, στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ, ειπώθηκε ότι οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εξασφαλισμένες μέχρι τον Φεβρουάριο. Οι παίκτες δεν ανησυχούν επί του παρόντος για τις όποιες μικροκαθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Για την… μετάγγιση νέου αίματος θα πρέπει να γίνουν θυσίες, εφόσον δεν υπάρξει «happy end» στις διαπραγματεύσεις με τους Αραβες, πριν από το φινάλε των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται. Ισως πρώτα θα πρέπει να γίνεται κουβέντα για το ποιοι θα φύγουν και μετά για το ποιοι θα έρθουν στην Παιανία.

ΑΕΚ

Καμία μεταγραφή, ποικίλες οφειλές!

Η λέξη μεταγραφή είναι απαγορευμένη δια στόματος Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ. Πρόσφατα ο προπονητής χαρακτήρισε ανήθικο προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να ζητήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είναι σημαντικό να έχουμε ένα υγιές κλίμα στα αποδυτήρια και ας έχουμε λιγότερες επιλογές...», τόνισε και συνεπώς μεταγραφές… γιοκ! Εκτός βέβαια και εάν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, έρθουν καβάλα σε... άσπρο άλογο οι νέοι επενδυτές και αλλάξει άρδην το σκοτεινιασμένο τοπίο στην ΠΑΕ. Το «φέσι» στους παίκτες ποικίλει, αναλόγως τα συμβόλαια. Από δέκα μήνες (στους υψολόμισθους) μέχρι και τρεις (στα χαμηλότερα συμβόλαια)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ελκυστικό μαγαζί

Παραδοσιακά αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά στην Super League, κάτι που δεν άλλαξε ούτε στην τρέχουσα εποχή του ΔΝΤ και της οικονομικής κρίσης. Ο Ατρόμητος καταφέρνει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του έναντι των παικτών και για αυτό άλλωστε συγκαταλέγεται στις ελκυστικότερες ομάδες στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την μεταγραφική ενίσχυση δεν αναμένονται υπερβάσεις, θεωρείται δεδομένο ωστόσο πως θα υπάρξουν νέες αφίξεις στα δυτικά προάστια.

ΠΑΟΚ

Χάλασε η «συνταγή»

Εκμεταλλευόμενοι κυρίως την δυναμική συμπαράσταση των οπαδών, κατάφερναν τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα να κρατήσουν τις οικονομικές ισορροπίες. Φέτος, όμως, κάπου χάλασε η «συνταγή» και δεν φτάνουν πλέον μόνο τα διαρκείας και οι χορηγοί για να βγει ήσυχα η χρονιά.

Τα όποια χρήματα εξοικονομηθούν από το «κούρεμα» του μπάτζετ και ενδεχομένως από τις «υπερήφανες πωλήσεις», θα πάνε για την κάλυψη των ανεξόφλητων «γραμματίων» των παικτών (στην πλειοψηφία τους παραμένουν… μέσα εδώ και πολλούς μήνες) και εάν και εφόσον περισσέψει κάτι (που λογικά δεν θα περισσέψει…) τότε και μόνο τότε θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για κάποια μεταγραφή…

ΞΑΝΘΗ

Λίγα και καλά!

Μπορεί κάλλιστα να φουσκώνει τα στήθη από περηφάνια, για την συνέπεια που επιδεικνύει στις οικονομικές υποχρεώσεις της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ακριτική ΠΑΕ θυμίζει… τράπεζα. Ασχετα βεβαίως εάν πορεύεται ίσως με το χαμηλότερο μπάτζετ της στην πολύχρονη διαδρομή της στην «μεγάλη κατηγορία» και η διοίκηση συμμάζεψε σε μεγάλο ποσοστό τα έξοδά της. Στις μεταγραφές, οι μάνατζερ δεν θα βγάλουν μεροκάματο το φετινό χειμώνα από την Ξάνθη. Πανόπουλος… speaking!

ΟΦΗ

Τα παλιά… γραμμάτια

Οι παλιές… αμαρτίες στοιχειώνουν την ομάδα του Ηρακλείου και δεν την αφήνουν σε ησυχία. Οι Κρητικοί, - όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Νίκος Μαχλάς - έχουν κλείσει 13 προσφυγές και ο αγώνας με τα «φαντάσματα» συνεχίζεται. Ο σύλλογος προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη παλιές οφειλές και να επικεντρωθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Αναπόφευκτες οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών, ενώ μεταγραφές θα γίνουν μόνο εάν έρθει ο... Αγιος Βασίλης με εισιτήριο διαρκείας στο «Γεντί Κουλέ»!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υγεία με μειωμένο μπάτζετ

Παραμένει μία από τις λίγες ΠΑΕ που βγάζουν υγεία, χωρίς ποτέ να υπάρξει κανένας οικονομικός… λεκές στη στολή της. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν κάποιες μικρές εκκρεμότητες στην ροή των πληρωμών, αλλά τίποτα το σπουδαίο και προπάντων ανησυχητικό για τα μέλη της. Το μειωμένο μπάτζετ δεν αφήνει περιθώρια μεταγραφών, αν και μάλλον ο Καραγεωργίου στο τέλος θα διαψευστεί, αφού όλο και κάποιος… λεγάμενος θα ρίξει άγκυρα Ηράκλειο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημοφιλής προορισμός

Παρά τις πρόσφατες δυσφημιστικές δηλώσεις του Χαμπίμπ Μπαμόγκο αποτελεί οικονομικό «παράδεισο» για τους ποδοσφαιριστές. Λες και ο χρόνος σταμάτησε και η κρίση μαζί με την τρόικα δεν έφτασαν ποτέ στο Αγρίνιο. Οι πληρωμές - πληρωμές (σταθερά στην πρώτη του μηνός) και οι μεταγραφές - μεταγραφές. Πιο δημοφιλής προορισμός ακόμη και από τις... ρουμελιώτικες ταβέρνες! 


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Θεός και το… Πρωτοδικείο!

Ετσι όπως κυλάει το…ποτάμι στον Πανιώνιο, δεν αργεί η ώρα που τα ευρώ δεν θα φτάνουν όχι μόνο για τις τρέχουσες υποχρεώσεις (πολλώ δε μάλλον για μεταγραφές) αλλά ούτε για… καφέ στην πλατεία! Τι στα αλήθεια καλύτερο όμως θα μπορούσε να περιμένει κανείς όταν επί τρεις μήνες (!) στην Νέα Σμύρνη παλεύουν να βγάλουν διοίκηση και δεν μπορούν. Οι παίκτες με τα βαριά συμβόλαια (Εστογιανόφ, Ριέρα, Κουμορτζί) αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο και όπως αντιλαμβάνεστε ο Θεός και το… Πρωτοδικείο να βάλει το χέρι του! Απλά πράγματα…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αραίωσαν οι πληρωμές

Οι Αρκάδες εν αντιθέσει με την μόδα των εποχών, δεν πετσόκοψαν το φετινό μπάτζετ τους. Εάν κάτι άλλαξε στην Τρίπολη, αυτό έχει να κάνει με την η συχνότητα των πληρωμών. Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, βλέπουν πιο αραιά χρήματα στο λογαριασμό τους, όποτε ωστόσο αυτό συμβαίνει βάζουν στην τσέπη όλα τα δεδουλευμένα και όχι έναντι. Μεταγραφές το πιθανότερο είναι πως θα γίνουν, έστω και εάν το ρόστερ είναι πολυάριθμο και οι αποδεσμεύσεις θα επιφέρουν επιπρόσθετα έξοδα

ΑΡΗΣ

Σε δύσβατα μονοπάτια

Η οικονομική δυσλειτουργία αφήνει έντονο το αποτύπωμά της στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αρης κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, εάν δεν βρει κάπου να ακουμπήσει σταθερά. Οι πληρωμές (έναντι) στους παίκτες αποτελούν είδηση, ενώ εσχάτως άνοιξε και το μέτωπο των προσφυγών με πρωταγωνιστή σε πρώτη φάση τον Ευθύμιο Κουλοχέρη. Η μεταγραφική κουβέντα είναι περισσότερο ρομαντική και λιγότερο ρεαλιστική στα δύσβατα μονοπάτια που βαδίζουν οι Θεσσαλονικείς…  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Στριμώχτηκε», αλλά συνεχίζει…

Οικονομική κρίση και ΔΝΤ, χτύπησαν σαν… χταπόδι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι οι χαμηλές πωλήσεις των διαρκείας, η φτωχή προσέλευση του κόσμου και τα γενικότερα προβλήματα στις αγορές, «στρίμωξαν» τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι καταβολές των συμφωνηθέντων προχωράνε με καθυστερήσεις (αλλά προχωράνε), ενώ οι ανάγκες της ομάδας είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την μεταγραφική παύση.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Πληρώνει και σεργιανίζει

Παρά τα χαμηλά έσοδα καταφέρνει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις υποχρεώσεις της. Το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε μια ντουζίνα (και βάλε) μεταγραφές χωρίς να «πονέσει» η τσέπη της. Σημαντικά προβλήματα στις πληρωμές δεν υπάρχουν στην νησιώτικη ομάδα, ενώ και το χειμώνα θα πραγματοποιήσει σεργιάνι (με μικρό ή μεγάλο καλάθι) στο μεταγραφικό παζάρι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θυσίες για την παραμονή

Μπήκε φθινοπωριάτικα από το «παράθυρο» στην Super League, αλλά με τα μίνιμουμ έσοδα της μεγάλης κατηγορίας θα βγάλει άνετα την σεζόν. Οι πληρωμές δεν παραπέμπουν σε... τραπεζικές συναλλαγές, αλλά γίνονται (με μικρές ή μεγάλες καθυστερήσεις) και αυτό είναι που μετράει περισσότερο στις μέρες που διανύουμε. Οσο για μεταγραφές; Ολο και κάτι θα γίνει, αφού η παραμονή απαιτεί θυσίες.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Οι καλύτεροι του χωριού

Με συνολικό μπάτζετ που σύμφωνα με το λογιστικό ρεπορτάζ δύσκολα «σπάει» το φράγμα του ενός εκατ. ευρώ και τριπλάσια σχεδόν έσοδα, οι «Μαυραετοί» είναι οι καλύτεροι του… χωριού! Οι πληρωμές δεν «πονοκεφαλιάζουν» την διοίκηση, ενώ θα πέσει νερό και στο μύλο των μεταγραφών. Σεμνά και ταπεινά.

Φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αμαλιάδα - Εκκενώνεται χωριό
Φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αμαλιάδα - Εκκενώνεται χωριό
Μπέρνλι: Πένθος πριν τον Ολυμπιακό (photos)
Μπέρνλι: Πένθος πριν τον Ολυμπιακό (photos)
Με Ατλέτικο και Λίβερπουλ
Με Ατλέτικο και Λίβερπουλ
Η elite της μηχανοκίνησης στο 13ο Motor Festival της Κορίνθου (photos)
Η elite της μηχανοκίνησης στο 13ο Motor Festival της Κορίνθου (photos)

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  11:55Outdoor Specials.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  12:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  12:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  13:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:05WTA 2018. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  14:55SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  15:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  16:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • WRC 2018
  16:10SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies