«Κούρεμα» πληρωμών και μεταγραφών στην Super League!
SHARE

«Κούρεμα» πληρωμών και μεταγραφών στην Super League!

Ο Τζέιμς Ελρόι, ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, είχε πει κάποτε ότι «η αγωνία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό». Όταν φυσικά το έλεγε, δεν είχε στο μυαλό του, ούτε το ΔΝΤ, ούτε την οικονομική κρίση που σαρώνει τα πάντα στο διάβα της και μεταδίδει αγωνία στον κόσμο για αυτό που ξημερώνει. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες, ασφαλώς και δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

Η οικονομική εικόνα σε πολλές ΠΑΕ, παραπέμπει σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ενώ η αγωνία για το σήμερα, για το αύριο, «τσακίζει κόκκαλα» και σίγουρα μόνο ως αφροδισιακό δεν λειτουργεί. Τις φετινές γιορτές, ο Αη Βασίλης θα φέρει επιλεγμένα μεταγραφικά δώρα στους οπαδούς κάποιων προνομιούχων ομάδων. Τα διαθέσιμα χρήματα είναι λιγότερα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και συν τοις άλλοις, ακόμη και τα... δυνατά πορτοφόλια, δεν δείχνουν την διάθεση να κάνουν την υπέρβαση και να ρισκάρουν σε δύσκολες εποχές με πολυδάπανες μεταγραφές.

Αφήστε που στις φτωχές… γειτονιές της Super League, εκεί όπου το χρήμα δεν ρέει άφθονο, νοιάζονται περισσότερο για την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων και την επιβίωσή τους, παρά για το…shopping παικτών που τείνει να εξελιχθεί σε… σπορ πολυτελείας!

Το Onsports βάζει στο μικροσκόπιο τα… λογιστικά βιβλία των 16 ΠΑΕ της Super League, καταγράφοντας την συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις και την μεταγραφική διάθεσή τους, λίγο ημέρες πριν ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνει την διαφορά

Οι πρωταθλητές ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο… γάλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η οικονομική κατάσταση της πειραϊκής ΠΑΕ, θεωρητικά, επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να ρίξουν - χωρίς να ιδρώσουν - «ζεστό» χρήμα για μεταγραφές, ακόμη από το «πάνω – ράφι».

Πρακτικά, ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό εάν υπάρχει η βούληση να πάνε σε… χλιδάτες μεταγραφές. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, το «αγκάθι» με το ακριβό συμβόλαιο του «φευγάτου» Κοστάντσο και τους δανεικούς παίκτες, οι οποίοι αναχωρούν για άλλα…λιμάνια, με τα έξοδα πληρωμένα από τον ««λόχο» του Πειραιά.

Οσο για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα; Καταγράφονται ενίοτε κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά μέχρι εκεί. Εάν ήταν να πληρώνουν όλες οι ΠΑΕ όπως στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η κρίση δεν θα είχε βρει τα...δίχτυα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ιστορικός φετινός χειμώνας

Ο φετινός χειμώνας είναι ένας από τους πιο περίεργους, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικότερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Την ώρα που το σίριαλ της «πριγκιπιάδας» συνεχίζεται με νέα επεισόδια, στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ, ειπώθηκε ότι οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εξασφαλισμένες μέχρι τον Φεβρουάριο. Οι παίκτες δεν ανησυχούν επί του παρόντος για τις όποιες μικροκαθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Για την… μετάγγιση νέου αίματος θα πρέπει να γίνουν θυσίες, εφόσον δεν υπάρξει «happy end» στις διαπραγματεύσεις με τους Αραβες, πριν από το φινάλε των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται. Ισως πρώτα θα πρέπει να γίνεται κουβέντα για το ποιοι θα φύγουν και μετά για το ποιοι θα έρθουν στην Παιανία.

ΑΕΚ

Καμία μεταγραφή, ποικίλες οφειλές!

Η λέξη μεταγραφή είναι απαγορευμένη δια στόματος Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ. Πρόσφατα ο προπονητής χαρακτήρισε ανήθικο προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να ζητήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είναι σημαντικό να έχουμε ένα υγιές κλίμα στα αποδυτήρια και ας έχουμε λιγότερες επιλογές...», τόνισε και συνεπώς μεταγραφές… γιοκ! Εκτός βέβαια και εάν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, έρθουν καβάλα σε... άσπρο άλογο οι νέοι επενδυτές και αλλάξει άρδην το σκοτεινιασμένο τοπίο στην ΠΑΕ. Το «φέσι» στους παίκτες ποικίλει, αναλόγως τα συμβόλαια. Από δέκα μήνες (στους υψολόμισθους) μέχρι και τρεις (στα χαμηλότερα συμβόλαια)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ελκυστικό μαγαζί

Παραδοσιακά αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά στην Super League, κάτι που δεν άλλαξε ούτε στην τρέχουσα εποχή του ΔΝΤ και της οικονομικής κρίσης. Ο Ατρόμητος καταφέρνει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του έναντι των παικτών και για αυτό άλλωστε συγκαταλέγεται στις ελκυστικότερες ομάδες στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την μεταγραφική ενίσχυση δεν αναμένονται υπερβάσεις, θεωρείται δεδομένο ωστόσο πως θα υπάρξουν νέες αφίξεις στα δυτικά προάστια.

ΠΑΟΚ

Χάλασε η «συνταγή»

Εκμεταλλευόμενοι κυρίως την δυναμική συμπαράσταση των οπαδών, κατάφερναν τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα να κρατήσουν τις οικονομικές ισορροπίες. Φέτος, όμως, κάπου χάλασε η «συνταγή» και δεν φτάνουν πλέον μόνο τα διαρκείας και οι χορηγοί για να βγει ήσυχα η χρονιά.

Τα όποια χρήματα εξοικονομηθούν από το «κούρεμα» του μπάτζετ και ενδεχομένως από τις «υπερήφανες πωλήσεις», θα πάνε για την κάλυψη των ανεξόφλητων «γραμματίων» των παικτών (στην πλειοψηφία τους παραμένουν… μέσα εδώ και πολλούς μήνες) και εάν και εφόσον περισσέψει κάτι (που λογικά δεν θα περισσέψει…) τότε και μόνο τότε θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για κάποια μεταγραφή…

ΞΑΝΘΗ

Λίγα και καλά!

Μπορεί κάλλιστα να φουσκώνει τα στήθη από περηφάνια, για την συνέπεια που επιδεικνύει στις οικονομικές υποχρεώσεις της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ακριτική ΠΑΕ θυμίζει… τράπεζα. Ασχετα βεβαίως εάν πορεύεται ίσως με το χαμηλότερο μπάτζετ της στην πολύχρονη διαδρομή της στην «μεγάλη κατηγορία» και η διοίκηση συμμάζεψε σε μεγάλο ποσοστό τα έξοδά της. Στις μεταγραφές, οι μάνατζερ δεν θα βγάλουν μεροκάματο το φετινό χειμώνα από την Ξάνθη. Πανόπουλος… speaking!

ΟΦΗ

Τα παλιά… γραμμάτια

Οι παλιές… αμαρτίες στοιχειώνουν την ομάδα του Ηρακλείου και δεν την αφήνουν σε ησυχία. Οι Κρητικοί, - όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Νίκος Μαχλάς - έχουν κλείσει 13 προσφυγές και ο αγώνας με τα «φαντάσματα» συνεχίζεται. Ο σύλλογος προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη παλιές οφειλές και να επικεντρωθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Αναπόφευκτες οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών, ενώ μεταγραφές θα γίνουν μόνο εάν έρθει ο... Αγιος Βασίλης με εισιτήριο διαρκείας στο «Γεντί Κουλέ»!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υγεία με μειωμένο μπάτζετ

Παραμένει μία από τις λίγες ΠΑΕ που βγάζουν υγεία, χωρίς ποτέ να υπάρξει κανένας οικονομικός… λεκές στη στολή της. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν κάποιες μικρές εκκρεμότητες στην ροή των πληρωμών, αλλά τίποτα το σπουδαίο και προπάντων ανησυχητικό για τα μέλη της. Το μειωμένο μπάτζετ δεν αφήνει περιθώρια μεταγραφών, αν και μάλλον ο Καραγεωργίου στο τέλος θα διαψευστεί, αφού όλο και κάποιος… λεγάμενος θα ρίξει άγκυρα Ηράκλειο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημοφιλής προορισμός

Παρά τις πρόσφατες δυσφημιστικές δηλώσεις του Χαμπίμπ Μπαμόγκο αποτελεί οικονομικό «παράδεισο» για τους ποδοσφαιριστές. Λες και ο χρόνος σταμάτησε και η κρίση μαζί με την τρόικα δεν έφτασαν ποτέ στο Αγρίνιο. Οι πληρωμές - πληρωμές (σταθερά στην πρώτη του μηνός) και οι μεταγραφές - μεταγραφές. Πιο δημοφιλής προορισμός ακόμη και από τις... ρουμελιώτικες ταβέρνες! 


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Θεός και το… Πρωτοδικείο!

Ετσι όπως κυλάει το…ποτάμι στον Πανιώνιο, δεν αργεί η ώρα που τα ευρώ δεν θα φτάνουν όχι μόνο για τις τρέχουσες υποχρεώσεις (πολλώ δε μάλλον για μεταγραφές) αλλά ούτε για… καφέ στην πλατεία! Τι στα αλήθεια καλύτερο όμως θα μπορούσε να περιμένει κανείς όταν επί τρεις μήνες (!) στην Νέα Σμύρνη παλεύουν να βγάλουν διοίκηση και δεν μπορούν. Οι παίκτες με τα βαριά συμβόλαια (Εστογιανόφ, Ριέρα, Κουμορτζί) αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο και όπως αντιλαμβάνεστε ο Θεός και το… Πρωτοδικείο να βάλει το χέρι του! Απλά πράγματα…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αραίωσαν οι πληρωμές

Οι Αρκάδες εν αντιθέσει με την μόδα των εποχών, δεν πετσόκοψαν το φετινό μπάτζετ τους. Εάν κάτι άλλαξε στην Τρίπολη, αυτό έχει να κάνει με την η συχνότητα των πληρωμών. Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, βλέπουν πιο αραιά χρήματα στο λογαριασμό τους, όποτε ωστόσο αυτό συμβαίνει βάζουν στην τσέπη όλα τα δεδουλευμένα και όχι έναντι. Μεταγραφές το πιθανότερο είναι πως θα γίνουν, έστω και εάν το ρόστερ είναι πολυάριθμο και οι αποδεσμεύσεις θα επιφέρουν επιπρόσθετα έξοδα

ΑΡΗΣ

Σε δύσβατα μονοπάτια

Η οικονομική δυσλειτουργία αφήνει έντονο το αποτύπωμά της στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αρης κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, εάν δεν βρει κάπου να ακουμπήσει σταθερά. Οι πληρωμές (έναντι) στους παίκτες αποτελούν είδηση, ενώ εσχάτως άνοιξε και το μέτωπο των προσφυγών με πρωταγωνιστή σε πρώτη φάση τον Ευθύμιο Κουλοχέρη. Η μεταγραφική κουβέντα είναι περισσότερο ρομαντική και λιγότερο ρεαλιστική στα δύσβατα μονοπάτια που βαδίζουν οι Θεσσαλονικείς…  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Στριμώχτηκε», αλλά συνεχίζει…

Οικονομική κρίση και ΔΝΤ, χτύπησαν σαν… χταπόδι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι οι χαμηλές πωλήσεις των διαρκείας, η φτωχή προσέλευση του κόσμου και τα γενικότερα προβλήματα στις αγορές, «στρίμωξαν» τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι καταβολές των συμφωνηθέντων προχωράνε με καθυστερήσεις (αλλά προχωράνε), ενώ οι ανάγκες της ομάδας είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την μεταγραφική παύση.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Πληρώνει και σεργιανίζει

Παρά τα χαμηλά έσοδα καταφέρνει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις υποχρεώσεις της. Το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε μια ντουζίνα (και βάλε) μεταγραφές χωρίς να «πονέσει» η τσέπη της. Σημαντικά προβλήματα στις πληρωμές δεν υπάρχουν στην νησιώτικη ομάδα, ενώ και το χειμώνα θα πραγματοποιήσει σεργιάνι (με μικρό ή μεγάλο καλάθι) στο μεταγραφικό παζάρι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θυσίες για την παραμονή

Μπήκε φθινοπωριάτικα από το «παράθυρο» στην Super League, αλλά με τα μίνιμουμ έσοδα της μεγάλης κατηγορίας θα βγάλει άνετα την σεζόν. Οι πληρωμές δεν παραπέμπουν σε... τραπεζικές συναλλαγές, αλλά γίνονται (με μικρές ή μεγάλες καθυστερήσεις) και αυτό είναι που μετράει περισσότερο στις μέρες που διανύουμε. Οσο για μεταγραφές; Ολο και κάτι θα γίνει, αφού η παραμονή απαιτεί θυσίες.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Οι καλύτεροι του χωριού

Με συνολικό μπάτζετ που σύμφωνα με το λογιστικό ρεπορτάζ δύσκολα «σπάει» το φράγμα του ενός εκατ. ευρώ και τριπλάσια σχεδόν έσοδα, οι «Μαυραετοί» είναι οι καλύτεροι του… χωριού! Οι πληρωμές δεν «πονοκεφαλιάζουν» την διοίκηση, ενώ θα πέσει νερό και στο μύλο των μεταγραφών. Σεμνά και ταπεινά.

Εθνική Ελλάδας: Τέλος του μήνα κληρώνει για την έδρα
Εθνική Ελλάδας: Τέλος του μήνα κληρώνει για την έδρα
Κακοκαιρία: Ο χιονιάς «χτυπά» την Ελλάδα – Ποιες περιοχές «ντύθηκαν» στα λευκά
Κακοκαιρία: Ο χιονιάς «χτυπά» την Ελλάδα – Ποιες περιοχές «ντύθηκαν» στα λευκά
Το Renault Clio πιο ελκυστικό, πιο πλούσιο και πιο γοητευτικό από ποτέ και με τιμή από μόλις 12.980
Το Renault Clio πιο ελκυστικό, πιο πλούσιο και πιο γοητευτικό από ποτέ και με τιμή από μόλις 12.980
Μία ματιά στην υπεροχή της Ferrari 290 MM
Μία ματιά στην υπεροχή της Ferrari 290 MM

 • Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Στιγμιότυπα
  10:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Φενέρμπαχτσε
  11:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  11:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Κύπρος - Βουλγαρία
  12:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  12:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  13:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  13:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  13:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολλανδία - Γαλλία
  14:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα (Ζ)
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2018 E23
  15:10Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  15:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto3 2018
  16:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  17:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:00Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  19:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρουμανία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο (Ζ)
  20:002ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  20:55Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018 (Ζ)
  21:30SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  21:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  22:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  22:30Ημιτελικοί.
 • GP Confidential 2018 E23
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  23:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  23:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  23:45Αφιέρωμα.
 • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
 • NBA Daily
  00:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου
  00:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • MotoGP 2018
  00:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  01:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018 (Ζ)
  02:00SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  02:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  02:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Νιλ Μάγκνι - Σαντιάγκο Πονζινίμπιο 'Gente Boa'. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Μπάσκετ: Ανδόρρα - Μάλαγα
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  03:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  04:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  04:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:157η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  05:4512η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Moto2 2018
  06:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  06:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  07:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - Ξάνθη ΑΟ
  07:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  07:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  08:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  09:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Τουρκία - Σουηδία
  09:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B2. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
  09:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  09:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ
  10:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  11:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  11:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Σκωτία
  11:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  11:45Ημιτελικοί.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  13:30Η εξομολόγηση ενός 'μύθου'.
 • Χάντμπολ: Ολυμπιακός - Νέξε (Ζ)
  13:45EHF Cup 2018-19. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - Κροατία (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  14:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Pregame Show (Ζ)
  14:30Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  15:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός (Ζ)
  16:00Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  16:15Αφιέρωμα.
 • Topspin (Ζ)
  16:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018
  17:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:00Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2018
  18:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Nations League Show 2018-19 (Ζ)
  18:30Μια εκπομπή για το UEFA Nations League.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  19:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ζ)
  19:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  20:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  21:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies