Βαλεριάνος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Βαλεριάνος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Την άποψή του πως αν ο Ολυμπιακός κερδίζει τα δικά του παιχνίδια δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί, εξέφρασε ο Γιώργος Βαλεριάνος.

{textlink02}

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, αναφέροντας πως δουλεύει σκληρά, περιμένοντας τη δική του ευκαιρία, ενώ υποστήριξε πως είναι σημαντικό… βήμα για την καριέρα του να παίρνει αγώνες με την ομάδα των Νέων, από την οποία έχουν ανέβει οι Ποτουρίδης και Φετφατζίδης στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα, μίλησε για τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Βαλεριάνου:

Στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως στην Κέρκυρα, χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι στις πρώτες επιλογές. Με την εμφάνισή τους έδειξαν πως έχει βάθος το ρόστερ του Ολυμπιακού. Συμφωνείς;

«Σίγουρα. Γι' αυτό είμαστε και τόσα άτομα. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ αξίζουν να είναι εδώ. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Εσύ περιμένεις τη δική σου ευκαιρία; Θυμίζω πως στην Κέρκυρα ήσουν στην αποστολή.

«Εγώ περιμένω, δουλεύω και τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Πόσο δύσκολο είναι το στάδιο της αναμονής, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις και αγώνες με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού;

«Είναι ένα βήμα, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και τον εαυτό μου και την ομάδα σε λίγα χρόνια. Αυτό μου ζητάνε, αυτό κάνω. Δουλειά θέλει και πιστεύω πως όλα θα γίνουν».

Αλήθεια, είναι χρήσιμο να συμμετέχουν στην ομάδα Νέων όσοι παίκτες δεν μπαίνουν στην αποστολή; Για παράδειγμα στην Αγγλία αυτή είναι μία συνηθισμένη πρακτική.

«Γίνεται αρκετά χρόνια αυτό. Απ' ότι έχει δείξει, βοηθάει. Έχουν ανέβει πολλά παιδιά, όπως ο Ποτουρίδης, ο Φετφατζίδης. Έχουν και άλλοι σειρά. Θα δείξει στο μέλλον».

Τον αγώνα με τον Λεβαδειακό πως τον βλέπεις; Και κυρίως τι εικόνα έχεις απ' τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού;

«Είναι μία καλή ομάδα. Την είχα παίξει και πέρυσι στη Β' Εθνική όπου ήμουν. Έχει καλούς παίκτες, πραγματικά. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να μπούμε μέσα και να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό σε τέτοια παιχνίδια να πετυχαίνει νωρίς γκολ, όπως για παράδειγμα συνέβη στην Κέρκυρα;

«Σίγουρα είναι σημαντικό να πετυχαίνεις ένα γκολ στα πρώτα 20 λεπτά. Να παίζεις πιο ελεύθερα. Γιατί όσο περνάει η ώρα, κλείνονται αυτές οι ομάδες για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν. Εμείς έχουμε και ένα σερί αγώνων, Κυριακή και Τετάρτη και έτσι είναι δύσκολο το ματς, πραγματικά».

Η κόπωση επηρεάζει;

«Όχι. Πιστεύω πως όχι. Γι' αυτό, όπως μου είπες και πριν, έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ».

Πως λειτουργεί στην ψυχολογία σας το γεγονός πως δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, εξαιτίας των χαμένων βαθμών σε προηγούμενα παιχνίδια;

«Δε νομίζω πως λειτουργεί κάπως. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Είμαστε εκεί και πάμε για τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τι κάνουν οι άλλοι. Αν κερδίζουμε εμείς, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Με τα ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πιερικό, κλείνει ένας κύκλος πολύ δύσκολων αγώνων. Θα ήθελα να μου κάνεις μία αποτίμηση…

«Τα πήγαμε αρκετά καλά. Και στην Ευρώπη πήγαμε αρκετά καλά, αλλά και στο πρωτάθλημα. Αν κερδίσουμε τον Λεβαδειακό και το επόμενο ματς, θα είμαστε πολύ καλά. Στην Ευρώπη κάναμε ότι μπορούσαμε. Είχαμε κάποιες… ατυχίες. Κοιτάμε τώρα το πρωτάθλημα».

Μία ευχή ενόψει των Χριστουγέννων;

«Υγεία, χαρά και όλα θα γίνουν αν έχουμε αυτά τα δύο».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved