Μήνου: «Το πιο θετικό ότι πρόκειται για Έλληνες»

Μήνου: «Το πιο θετικό ότι πρόκειται για Έλληνες»

Μπορεί τόσο ο Στέφανος Καπίνο, όσο και ο Γιάννης Αραμπατζής να μην προορίζονταν για βασικοί στις ομάδες τους και να καλούνται τώρα να υπερασπιστούν τις εστίες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο ντέρμπι, ωστόσο οι περιπτώσεις τους είναι τελείως διαφορετικές σύμφωνα με τον Αντώνη Μήνου.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της «Ένωσης» και των «πρασίνων», μιλώντας στην εφημερίδα «Το Βήμα» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης των δύο ομάδων, εστίασε τόσο στα προσόντα, όσο και στις αδυναμίες των δύο πορτιέρο, τονίζοντας πως το πιο θετικό είναι ότι πρόκειται για Έλληνες.

«Μπορεί οι περιπτώσεις του Καπίνο και του Αραμπατζή να μοιάζουν ίδιες, γιατί και οι δυο δεν προορίζονταν για βασικοί στον αρχικό προγραμματισμό των ομάδων τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικές. Ο Καπίνο είναι ένα παιδί μόλις 17 ετών που τώρα αρχίζει την καριέρα του, ενώ ο Αραμπατζής έχει περισσότερες παραστάσεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, ενώ έχει ήδη αγωνιστεί και σε αρκετά ντέρμπι, στα οποία μάλιστα είχε και καλές εμφανίσεις. Διαθέτει καλά στοιχεία, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την ηγετική παρουσία του. Οφείλει να επιβεβαιώσει ότι είναι ικανός να διατηρηθεί βασικός», τόνισε αρχικά ο Μήνου σχετικά με τον Αραμπατζή, καταλήγοντας για τον 17χρονο ομόλογό του κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού:

«Αντιθέτως για τον Καπίνο, αυτό είναι το πρώτο του ντέρμπι. Ήδη έχει πέσει επάνω του αρκετό βάρος, αφού κλήθηκε να παίξει τερματοφύλακας σε μία μεγάλη ομάδα στην οποία τα λάθη δεν επιτρέπονται. Παρόλα αυτά στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως τώρα και σε δύσκολες έδρες, όπως η Ξάνθη και η Τούμπα, έδειξε χαρακτήρα και ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Έστω και αν δεν απειλήθηκε αρκετά, δεν έκανε περιττά πράγματα και ήταν σοβαρός. Πρέπει όμως να περιμένουμε γιατί είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Το βέβαιο είναι πως δεν πρέπει να φορτώνουμε με πίεση αυτό το παιδί. Το πιο θετικό πάντως είναι ότι πρόκειται για δύο Έλληνες τερματοφύλακες.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου