«Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Μακούν»
SHARE

«Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Μακούν»

Ο ατζέντης Γιάννης Εμμανουηλίδης, ο οποίος μαζί με τον Ζήκο συνέβαλαν στο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Μακούν μίλησαν για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Πειραιά ο Καμερουνέζος χαφ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών ομάδων: «Σαφώς και λειτουργούν αποτρεπτικά για τους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό τα όσα ακούγονται για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι και για τα οικονομικά των ομάδων. Υπήρχαν, επίσης, τα υπόλοιπα θέματα και τα όσα ακούστηκαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά μαζί τα βάζουν κάτω οι ποδοσφαιριστές και τα σκέφτονται. Τα κίνητρα του Ζαν πάντως ήταν διαφορετικά, γι αυτό και δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα».

Για τους λόγους που πείστηκε να έρθει στον Ολυμπιακό: «Το γεγονός βέβαια ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους ομίλους του Champions League ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που τον έπεισαν να το δοκιμάσει… Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσει την Premier League για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κίνητρο και του αρέσει να πρωταγωνιστεί. Δεν του άρεσε καθόλου που η Άστον Βίλα τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει φέτος. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν τυχεροί γιατί καταφέραμε να το μάθουμε πρώτοι».

Για τη δυσκολία του deal: ‘«Ήταν δύσκολη υπόθεση, αλλά ευτυχώς είχε θετικό τέλος. Πριν από επτά μήνες η Άστον Βίλα δαπάνησε 7 εκατ. ευρώ, κι αυτό από μόνο του δείχνει τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στις διαπραγματεύσεις. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε πάρα πολύ και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για να τον εντάξει στο δυναμικό του».

Για την οψιόν αγοράς: «Είναι στο χέρι του ολυμπιακού το τι θα γίνει στο μέλλον και το αν θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Από την άλλη είναι και στο χέρι του Μακούν να αποδείξει με την παρουσία του στον Ολυμπιακό ότι αξίζει να δαπανήσει κάποιος λεφτά για να τον αποκτήσει».

Για το θερμό καλωσόρισμα του κόσμου του Ολυμπιακού:  «Ο Μακούν ξέρει πού έχει έρθει και τι πρέπει να κάνει. Οι στιγμές που έζησε όταν έφτασε στα γραφεία είναι κάτι που δεν το έχει συνηθίσει. Του δίνει κίνητρο αυτή η αγάπη του κόσμου και νομίζω ότι θα τον βοηθήσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα στο ‘Καραϊσκάκη΄. Το αν θα κολλήσει με την ομάδα είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια. Πάντως, είναι ένας ποδοσφαιριστής με κίνητρο, που έχει ποιότητα και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει ακόμα και στις προπονήσεις…».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το αινιγματικό ποστ του Oυέμπερ για τα χρωστούμενα (photo)
Το αινιγματικό ποστ του Oυέμπερ για τα χρωστούμενα (photo)
Δεν θα πιστεύετε ποιο σημείο είναι το πιο βρώμικο σ’ ένα αεροδρόμιο - Δεν είναι οι τουαλέτες (video)
Δεν θα πιστεύετε ποιο σημείο είναι το πιο βρώμικο σ’ ένα αεροδρόμιο - Δεν είναι οι τουαλέτες (video)
Αστρονομικά ποσά μοίρασε φέτος η Premier League (photo)
Αστρονομικά ποσά μοίρασε φέτος η Premier League (photo)
Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Άπελντοορν (video)
Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Άπελντοορν (video)