Τελειώνει με τους δανεικούς η ΑΕΚ

Τελειώνει με τους δανεικούς η ΑΕΚ

Από τη στιγμή που το ταμείο της ΑΕΚ δεν σφύζει από ρευστό, οι αποδεσμεύσεις όσων ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζονται είναι άμεση προτεραιότητα.

Όπως αναμενόταν από σήμερα (29/08) ξεκίνησε η διαδικασία ξεκαθαρίσματος του ρόστερ και ήδη το πράγμα έχει προχωρήσει αρκετά. Ο Ματεντζίδης πήγε δανεικός στον Διαγόρα, εκεί θα πάει πιθανότατα και ο Νικόλτσης, ενώ στον δρόμο για τη Φυλή και τον Θρασύβουλο θα βρεθούν άμεσα κάποιοι νεαροί παίκτες.

Υπογράφει και φεύγει δανεικός ο Φέτσης

Η περίπτωση του Φώντα Φέτση είναι στην τελική της φάση και αύριο (30/080 θα έχουμε εξελίξεις. Ο 20χρονος μέσος συμπληρώνει ένα μήνα από τη μέρα που ξεκίνησε να προπονείται στα Σπάτα και πλέον ήρθε η ώρα της επιβράβευσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό και πιθανότατα αύριο ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός. Πιθανός προορισμός του Φέτση είναι ο Ιωνικός που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ανατροπή δεδομένων με Μπερνς

Για τον Νέιθαν Μπερνς τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ. Ο Μπερνς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Χιμένεθ αξίωσε ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ για να αποχωρήσει.

Η διοίκηση της «Ένωσης» δεν ανταποκρίθηκε στις αξιώσεις του παίκτη και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο ΟΦΗ. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν είναι σε θέση να καλύψουν το κασέ του ποδοσφαιριστή και συζητήθηκε το ενδεχόμενο δανεισμού. Η ΑΕΚ δέχτηκε να προσφέρει περίπου 70.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Μπερνς το οποίο κυμαίνεται στις 240.000 ευρώ. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν δύναται να πληρώσει τα υπόλοιπα χρήματα και η υπόθεση φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει. Κατόπιν τούτου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του Αυστραλού ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Επιστρέφει ο Βάργκας

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος είχε άδεια από τη διοίκηση της «Ένωσης» προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες για την μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Ο Κολομβιανός μέσος αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για την Πάτρα όπου την Τετάρτη (31/08, 18.00) οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή.



Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved