Ανακοίνωση Παναιγιάλειου

Ανακοίνωση Παναιγιάλειου

Την απόκτηση των Γκίκα, Μπαλτιμά και Γιαννίκου ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σωματείο Εθνικός/Αχιλλέας.

Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος ΓΣ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τους Δημήτρη Γκίκα, Γιάννη Μπαλτιμά και Βασίλη Γιαννίκο. Οι δύο τελευταίοι μετρούν μαζί 7,5 χρόνια προϋπηρεσίας στον Παναιγιάλειο.

Το σύνολο των μεταγραφών θα γίνει γνωστό στη διάρκεια της μέρας και θα ανακοινωθεί επίσημα από το ΤΑΠ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ

Ο Δημήτρης Γκίκας (04/04/84) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών καθώς προηγείται μία στρατιωτική υποχρέωση.

Είναι ψηλός και το 2010 έδωσε 17 αγώνες πρωταθλήματος (13 με τη Δόξα Δράμας και 4 με τον Εθνικό Αστέρα).

Επιστρέφει στη Γ’ Εθνική μετά από 7 χρόνια. Ήταν βασικός με 30 συμμετοχές στον Ηλυσιακό την σεζόν 03-04 όταν ανέβηκε στο μπαράζ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το καλοκαίρι του 2004 έδωσε 3 αγώνες με την Εθνική Ελπίδων.

Συνέχεια, σε ηλικία 20 ετών, στη Λάρισα στη Β’ Εθνική (18 ματς), ενώ την τριετία (05-08) στην Α’ Εθνική μέτρησε 32 συμμετοχές, ένα γκο στο πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή συμμετοχή. Το α’ μισό της περιόδου 08-09 ήταν στην Κέρκυρα (9 αγώνες), το δεύτερο μισό στον Ιωνικό (7 παιχνίδια), πέρσι στη Δόξα με 21 συμμετοχές και φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε 4 αγώνες με τον Εθνικό Αστέρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς (07/03/82) επέστρεψε στον Παναιγιάλειο μετά το εξάμηνο πέρασμά του από τον τον Εθνικό/Αχιλλέα (16 συμμετοχές). «Μετράει στις πλάτες του» 5 ολόκληρες χρονιές στον Παναιγιάλειο. Βρισκόταν ανελλιπώς στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι του 2005, ενώ την περίοδο 07-08 (4 ματς) και πέρσι (3) αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Αυτές είναι οι επαγγελματικές συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι υπόλοιπες χρονιές ήταν στη Δ’ Εθνική.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο ΤΑΔ ’93, ομοίως και ο Γιαννίκος και στα τέλη της δεκαετίας του ’90 πήγε στον ΠΑΣ Πατραϊκό, την ομάδα των «μικρών» της πατρινής ομάδας. Ήταν μέλος του Πατραϊκού την τριετία 2001-04 σε Β’ και Γ’ Εθνική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ

Ο Βασίλης Γιαννίκος (30/10/81) ξεκίνησε επαγγελματικά στον Παναιγιάλειο το καλοκαίρι του 2000 και αποχώρησε το Γενάρη του 2003. Και οι τρεις σεζόν ήταν στη Β’ Εθνική. Μέτρησε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα την περίοδο 01-02. Όλο το 2003 και μέχρι το καλοκαίρι του 2004 έπαιξε στο Ναυπακτιακό Αστέρα έχοντας 4 συμμετοχές στο β’ μισό της σεζόν 03-04 στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η Εράνη (04-05), Τηλυκράτης (05-06), Σταυραεκός Συρράκου (06-07), Ζάκυνθος (07-08), στη Δ’ Εθνική τις περισσότερες χρονιές ως βασικός. Με την Πρέβεζα (08-09) στη Γ’ Εθνική κατέγραψε 11 συμμετοχές και με τον Εθνικό Φιλιππιάδας πέρσι, μία. Αποκτήθηκε από τον Τριταιικό (1 συμμετοχή). Κάποιοι τραυματισμοί που αποτέλεσαν τροχοπέδη στην καριέρα του τον έχουν εγκαταλείψει.

Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος ΓΣ ευχαριστεί τη διοίκηση του Εθνικού/Αχιλλέα για την παραχώρηση του Γιάννη Μπαλτιμά. Μάλιστα οι ιθύνοντες του αδελφού σωματείου Εθνικού/Αχιλλέα παραχώρησαν τον ποδοσφαιριστή λίγες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δημιουργώντας πρόβλημα στη δική της πορεία. Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος ΓΣ θα αναπτύξει ένα δίκτυο ευρύτερης συνεργασίας με τον Εθνικό/Αχιλλέα αλλά και όλες τις ομάδες της περιοχής. Η ανάγκη πρωταθλητισμού πάει πίσω κάποια σχέδια των ιθυνόντων της ομάδας να συνεργαστούν άμεσα και έμπρακτα με όλες τις ομάδες του δήμου Αιγίου, καθώς προέχει η επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του συλλόγου. Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος ΓΣ εύχεται καλή επιτυχία στην πορεία του Εθνικού/Αχιλλέα.



Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved