Απειλεί με μηνύσεις η ΛΕΦΑΚ

Απειλεί με μηνύσεις η ΛΕΦΑΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τους στημένους αγώνες.

Η ΛΕΦΑΚ έκανε γνωστό ότι τα μέλη της ως μέτοχοι θα προβούν σε μηνύσεις εάν παρθεί οποιαδήποτε άδικη απόφαση για τη θεσσαλική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων αποκαλύψεων που δείχνουν τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιτέλους όμως έστω και με μεγάλη καθυστέρηση τα πράγματα φαίνεται τουλάχιστον σε πρώτη φάση ότι θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Είναι η μεγαλύτερη και μοναδική ευκαιρία για ξεβρώμισμα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Είμαστε περήφανοι που η πολυλατρεμένη και λαοφιλής ομάδα μας, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ήταν έξω από το βρωμερό αυτό παρασκήνιο. Αυτό αποδεικνύεται και από τις κάκιστες διαιτησίες που είχε ειδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά και από σκανδαλώδεις σε βάρος της αποφάσεις από τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου(π.χ εξορία στα Γρεβενά, ορισμός μπαράζ ανόδου στην πόλη του αντιπάλου).

Με βάση αυτά τα στοιχεία μας έχει προκαλέσει αηδία και οργή η πρόσφατη σε πρώτο βαθμό απόφαση της ΕΙΜ που μας καταλογίζει δόλο για ένα χρέος 1500 ευρώ την ίδια στιγμή που αθωώνει άλλες ομάδες ''καμάρια'' του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν ξέρουν τι χρώμα έχει η πόρτα του ΙΚΑ και της εφορίας.

ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: -ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ -ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ -ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ

-ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ,ΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΣΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 30 ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ LAP-TOP ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΑΡΚΕΤΑ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!».



Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved