Απόλλων Σμύρνης: Εξασφάλισε εγγυητική για συμμετοχή στο πρωτάθλημα | «Τελευταία πράξη αγάπης»

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως εξασφάλισε εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ για τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2 εξέδωσε η οικογένεια Μονεμβασιώτη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί την «τελευταία πράξη αγάπης» για την ομάδα της Ριζούπολης, μια και η απόφαση της οικογένειας είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την απουσία ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι πέρασαν 95 ημέρες από τότε που γνωστοποιήσαμε έγκαιρα την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από την ομάδα. Το πράξαμε με όλους τους τρόπους –νομικούς αλλά και δια του Τύπου- και προς πάσα κατεύθυνση. Ενημερώσαμε τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, στη συνέχεια τους φιλάθλους, αλλά και τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, με εξώδικη επιστολή. Εξουσιοδοτήσαμε δικηγορικό γραφείο να πράξει να δέοντα για να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο. Παρά το γεγονός αυτό δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη. Ενήμερα είναι ακόμα και τα «ορφανά της Ριζούπολης», τα οποία ετοιμάζονται να σουβλίσουν αρνί μετά την αποχώρησή μας.

Σήμερα, τρία 24ωρα προ της καταληκτικής ημερομηνίας για δήλωση συμμετοχής στη Super League 2, κανένας από τους προαναφερθέντες δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ουδείς απάντησε θετικά στην προοπτική να βρεθεί λύση και κάποιος από αυτούς να πάρει την ευθύνη για να υπάρξει συνέχεια της ιστορικής ομάδας μας. Αντίθετα, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη δική μας αποχώρηση, αυτοί που επί εννέα χρόνια πολεμούσαν την ομάδα μας και εμάς, κρύβονται αυτές τις κρίσιμες για την ομάδα μας, ώρες.

Γι’ αυτό το λόγο, ενημερώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι έχουμε εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή 150 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτοί που θα θελήσουν να προβούν σε δήλωση συμμετοχής της ομάδα μας στη Super League 2, να μπορέσουν να το κάνουν, έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η τελευταία πράξη αγάπης για την ομάδα μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης».Ειδικές αγορές από το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του Europa League και το Final 4 της Euroleague
Ειδικές αγορές από το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του Europa League και το Final 4 της Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/05) - Με ευρωπαϊκές «μάχες» στο μπάσκετ και τένις
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/05) - Με ευρωπαϊκές «μάχες» στο μπάσκετ και τένις
Τρόμος στη Γαλλία: Πυροβολισμούς δέχθηκαν παίκτες της Μαρσέιγ – Πήγαν να τους κλέψουν τα αμάξια τους
Τρόμος στη Γαλλία: Πυροβολισμούς δέχθηκαν παίκτες της Μαρσέιγ – Πήγαν να τους κλέψουν τα αμάξια τους
Αργεντινή: Οι 29 της προεπιλογής του Σκαλόνι για το Copa America
Αργεντινή: Οι 29 της προεπιλογής του Σκαλόνι για το Copa America
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved