Ηρόδοτος: Πήρε Λάμπρου
IrodotosFC

Ηρόδοτος: Πήρε Λάμπρου

Στην απόκτηση του Στάθη Λάμπρου προχώρησε ο Ηρόδοτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Στάθη Λάμπρου. Στην απόκτηση του 23 χρόνου αμυντικού χαφ Στάθη Λάμπρου προχώρησε η ομάδα μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εχει αγωνιστει με το εθνόσημα από Κ15 μέχρι και Κ20, ενω έχει σημειώσει 15 συμμετοχές στο Euro U17.

Το πρώτο επαγγελματικο συμβόλαιο του ταλαντούχου στόπερ ήρθε μαζί με την πρώτη αρχηγία στην Κ20 του Ολυμπιακου σημειώνοντας μάλιστα και μια επίσημη εμφάνιση με την αντρική ομάδα. Στην εμφάνιση του στο champions league νέων κόντρα στην Λισαβόνα, άδραξε την ευκαιρία και κατάφερε να σκοράρει στα δίχτυα των αντιπάλων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Αήττητου Σπάτων και ΑΟ Αιγάλεω σημειώνοντας ισάριθμες συμμετοχές και στις δύο ομάδες που άγγιξαν τις 19. Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Γ' Εθνική που αγωνίστηκε με την ομαδα του Καραβα.

Μετα την υπογραφή του συμβολαίου του ο Στάθης Λάμπρου δήλωσε :

«Ειμαι πολυ χαρούμενος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ηρόδοτος. Ειμαι έτοιμος να αξιοποιήσω στο έπακρο την   Ευκαιρία και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας ατομικά και συλλογικά! Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ευχομαι σε όλους μας μια χρονιά χωρίς τραυματισμους και με πολλές επιτυχίες.»



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved