Διαγόρας-ΑΕΚ Β' 2-0: «Καθάρισαν» οι Μπιαστιάνος και Κουϊρουκίδης

Διαγόρας-ΑΕΚ Β' 2-0: «Καθάρισαν» οι Μπιαστιάνος και Κουϊρουκίδης

Με γκολ από τους Μπιαστιάνο και Κουϊρουκίδη, ο Διαγόρας επικράτησε 2-0 της Α.Ε.Κ. Β’ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε με αρκετή ένταση την αναμέτρηση και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοση του και απείλησε για πρώτη φορά στο 11’ όταν μετά από καλή κυκλοφορία η μπάλα έφτασε στον Πίσπα, ο οποίος «πάτησε» περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα, ωστόσο ο Γιαννούτσος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.

Η απάντηση της «Ένωσης» ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Αμούρ να καταλήγει δίπλα από την εστία του Σκαφίδα. Ο Διαγόρας συνέχισε να έχει καλή απόδοση και απείλησε εκ’ νέου στο 15’ με το μακρινό σουτ του Μπαστιάνου να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Αγγελόπουλου, ενώ στο 20’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξαν ανάλογη αγωνιστική εικόνα και δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να φανεί ιδιαίτερα απειλητική. Στο 61’ έπειτα από κάθετη πάσα του Τσιαντούλα στον Ζούνη, ο τελευταίος τροφοδότησε παράλληλα τον Κουϊρουκίδη και ο ικανότατος επιθετικός παρότι νικήθηκε αρχικά από τον Αγγελόπουλο με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχασε μοναδική εταιρία να μειώσει το σκορ στο 78’, ωστόσο ο Μπίντσης νίκησε τον Γερολέμου από θέση τετ-α-τετ και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σκαφίδας (63’ Μπίντσης), Τοπάλ (78’ Σάιμπερτ), Γιώργου (78’ Καρατάσιος), Ρουγκάλας (88’ Χότζα), Τάτσης (73’ Παπαδόπουλος), Μουμίν (88’ Μπούμπας), Λαμπίρης (46’ Καβαλιέρι), Πίσπας (63’ Σινγκ), Ζούνης (63’ Ραφίνια), Μπαστιάνος (46’ Τσιαντούλας), Κουϊρουκίδης (83’
Παραστατίδης).

Α.Ε.Κ. Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Αγγελόπουλος, Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος (69’ λ.τρ. Ρουκουνάκης), Μπάμπης (46’ Σαμπανάζοβιτς), Σταμούλης (46’ Ραντόνια), Αμούρ (24’ λ.τρ. Γκαρσία), Γιούσης, Γερολέμου (81’ Γκολφίνος), Ιατρούδης (46’ Κοσίδης).

Πηγή: XXSports.gr



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved