Super League 2: «Μάχες» σε τέσσερα γήπεδα

Super League 2: «Μάχες» σε τέσσερα γήπεδα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (14/2), η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στις 14:45 στην Πάτρα και στο «Κώστας Δαβουρλής» η Παναχαϊκή υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβαδειακό. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Δόξα Δράμας, αλλά και την  εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό στοχεύει στην δεύτερη της νίκη εντός έδρας προκειμένου να παραμείνει μέσα στο κόλπο για την διεκδίκηση της ανόδου. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου, το οποίο μετρά τρεις εκτός έδρας νίκες σε Άρτα, Ηράκλειο και Τρίκαλα θέλει να συνεχίσει την θετική παράδοση που έχει μακριά από την έδρα του.

Την ίδια ώρα στην Νεάπολη ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Ιωνικός αντιμετωπίζει τον τελευταίο Καραϊσκάκη. Οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Σπανού, οι οποίοι μετρούν τρεις σερί νίκες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους και να παράλληλα να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Λεβαδειακού στην Πάτρα, που θα τους φέρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα της Άρτας, αναζητά βαθμούς, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, που επίσης γίνεται την ίδια ώρα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης τίθεται αντιμέτωπος με τον Διαγόρα με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να πλησιάσουν την δεύτερη θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιάννη Ταουσιάνη που μετρούν τρεις σερί νίκες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, πετυχαίνοντας την δεύτερη τους νίκη εντός έδρας. Από την  πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» του Σάκη Θεοδοσιάδη έπειτα από τις δύο σερί ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Χανιά θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και παράλληλα να πετύχουν την τρίτη τους νίκη μακριά από την Ρόδο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, που γίνεται την ίδια ώρα με όλα τα άλλα στην Λάρισα ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχεται στην Φιλιππούπολη την Δόξα Δράμας. Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Φρατζέσκου θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα τους από τον Ιωνικό. Όσον αφορά την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη επίσης θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Παναχαϊκή –Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)
14:45 Ιωνικός – Καραϊσκάκης (ERTSports 2)
14:45 Εργοτέλης – Διαγόρας (ERTSports 4)
14:45 Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας (ERTSports 3)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved