Super League 2: Νίκη στο φινάλε για Λεβαδειακό - Όλα τα γκολ και η βαθμολογία (video)

Super League 2: Νίκη στο φινάλε για Λεβαδειακό - Όλα τα γκολ και η βαθμολογία (video)

Φτωχή σε γκολ η 7η αγωνιστική της Super League 2.

Με… buzzer beater κατάφερε ο Λεβαδειακός να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας και να νικήσει 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για τους Βοιωτούς που τους κράτησε στην κορυφή. Ο Ιωνικός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ η Ξάνθη απέδρασε με το «διπλό» από την Άρτα, επικρατώντας 1-0 του Καραϊσκάκη.

Στη Δράμα, Δόξα και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0. Τρίκαλα και Εργοτέλης «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ ο Διαγόρας πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του, μένοντας στο 1-1 με τα Χανιά.

Λύτρωση στο φινάλε

Ο Λεβαδειακός απέφυγε στο φινάλε τη νέα γκέλα στην έδρα του, βάζοντας γκολ στις καθυστερήσεις με τον Τζιώρα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας του έβαλε δύσκολα, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Οι Βοιωτοί στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές του Σωτήρη Αντωνίου, κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Στο 90+5’ όμως ο Τζιώρας με πλασέ μετά από σέντρα του Κωστή, πέτυχε το λυτρωτικό γκολ του Λεβαδειακού.

Δεν χάνει στο… Κάστρο του

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ιωνικός στην έδρα του, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι στον αγώνα, με τους Λαρισαίους να έχουν πιο παθητικό ρόλο στο ματς. Το γκολ ήρθε από ωραία ενέργεια του εξαιρετικού Πλατέλλα στο 56’, με τον Κάστρο απλά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 89’ ο Μπρίτο του Ιωνικού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

«Διπλό» με γκρίνια

Η Ξάνθη απέδρασε το «διπλό» από την Άρτα, καθώς επικράτησε 1-0 του Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ήταν καλύτερη και στο 5’ είχε δοκάρι με τον Έμπερτ, αλλά κι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Στο 77’ η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σιατραβάνη, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους Αρτινούς και ο Έμπερτ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Όλα μηδέν στη Δράμα

Κακό παιχνίδι έγινε στη Δράμα, ανάμεσα στη Δόξα και την Παναχαϊκή, με το 0-0 να μην… απειλείται. Οι δύο ομάδες έχασαν λιγοστές ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο άβολο 0-0.

Αλληλοεξουτερώθηκαν

Στο 0-0 έμειναν Τρίκαλα και Εργοτέλης σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Σταματή, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Ο Τσέλιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις, με τον παίκτη του Εργοτέλη να χάνει το επόμενο παιχνίδι.

Μοιρασιά στη Ρόδο

Στο 1-1 έμειναν Διαγόρας και Χανιά, σε ένα καλό παιχνίδι. Ούτε οι Ροδίτες κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους, ενώ ούτε οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 52’ με γκολ του Μπαστακού, ενώ τα Χανιά ισοφάρισαν στο 85’ με κεφαλιά του Κάσσου, ο οποίος στο 35΄ «σημάδεψε» με προβολή το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διαγόρας Ρόδου-Χανιά 1-1
Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-0
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 0-0
Καραϊσκάκης-Ξάνθη 0-1
Λεβαδειακός-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0
Ιωνικός-Απόλλων Λάρισας 1-0

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2...



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved