Βοσνιάδης: «Πιστεύω ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη για το εάν ακυρωθεί το πρωτάθλημα»

Βοσνιάδης: «Πιστεύω ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη για το εάν ακυρωθεί το πρωτάθλημα»

Την άποψη ότι εφόσον διακοπούν τα πρωταθλήματα δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τις ομάδες που θα ανέβουν, αλλά και που θα πέσουν κατηγορία, εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο προπονητής των Χανίων.

Την άποψη ότι εφόσον διακοπούν τα πρωταθλήματα δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τις ομάδες που θα ανέβουν, αλλά και που θα πέσουν κατηγορία, εξέφρασε μιλώντας στο «Metropolis 95.5» ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης:

«Περιμένουμε και εμείς αρχικά να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί αυτό που έχει ξεκινήσει. Oταν υπάρχουν άλλες δύο αγωνιστικές και είμαστε στη μία νίκη διαφορά όλες οι ομάδες και την τελευταία αγωνιστική παίζουν Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης, νομίζω ότι μόνο καλά δεν μου ακούγεται. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο ελαφρά τη καρδία. Πιστεύω ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη για το εάν ακυρωθεί το πρωτάθλημα.

Εγώ πιστεύω πως δεν θα δούμε μπάλα. Πρέπει να τρέξουν πράγματα για να συνεχιστεί ένα πρωτάθλημα που έχει διακοπεί βίαια. Πρέπει να συζητήσουμε και με τους παίκτες. Εάν, τελικά, ακυρωθεί ποιος θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα βγει, ενώ οι ομάδες είναι σε απόσταση αναπνοής; Και στην Super League 1 υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν ομάδες που δεν θέλουν να συνεχιστεί και για οικονομικούς λόγους. Πόσο εύκολο είναι να διεξαχθεί το πρωτάθλημα και να εξασφαλιστεί ότι οι παίκτες που θα βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον θα είναι ασφαλείς; Και άντε ξεκινά και μετά εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα. Τότε τι θα γίνει;

Εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίξει, η δουλειά όλων μας αυτή είναι. Αλλά να γίνουν όλα σωστά. Η πιο αδικημένη ομάδα είμαστε εμείς. Πριν τη διακοπή ήμασταν στα φόρτε μας, πλησιάσαμε στη 2η θέση και τώρα ξαφνικά χάσαμε την φόρα που είχαμε. Και να μας πουν ότι θα ανέβουν κάποιοι άλλοι; Αν διακοπεί το σωστό θα είναι να υποβιβαστούν και αυτοί που είναι τελευταίοι. Οπότε γιατί να μην πέσει ο τελευταίος από την Super League 1 και να ανέβει ο τρίτος; Ευχή μας είναι να το ξεπεράσουμε γρήγορα και, τουλάχιστον, αν δεν παίξουμε να μην αδικηθούμε».Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χιόνια στην Αττική - Τι θα γίνει με τα σχολεία - Live η πορεία του καιρού
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χιόνια στην Αττική - Τι θα γίνει με τα σχολεία - Live η πορεία του καιρού
Super League: Οι «γκέλες» φέρνουν την αγωνία
Super League: Οι «γκέλες» φέρνουν την αγωνία
NBA: Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι 36 πόντους μακριά από το απόλυτο ρεκόρ
NBA: Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι 36 πόντους μακριά από το απόλυτο ρεκόρ
Ηλιάκη-Μανουσάκης: Τρυφερές στιγμές σε καφέ, λίγο μετά τη μετακόμιση!
Ηλιάκη-Μανουσάκης: Τρυφερές στιγμές σε καφέ, λίγο μετά τη μετακόμιση!