Στην αναμονή και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αναμονή και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με υπομονή και προσμονή αναμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να μάθουν πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και αν θα επιστρέψουν στις επαγγελματικές και αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η εξέλιξη της επιδημίας στην Ελλάδα κρίνεται ομολογουμένως ικανοποιητική καθώς η διασπορά του ιού έχει περιοριστεί μέχρι τώρα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτι που αναγνωρίζουν στη χώρα μας και πολλές επιστημονικές ομάδες ανά τον κόσμο. Οι έγκαιροι περιορισμοί και τα προληπτικά μέτρα έσωσαν αρκετές ζωές και πλέον οι Έλληνες αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν στο δεύτερο μισό του Μαΐου να γυρίσουν σελίδα και να επιστρέψουν, έστω και μερικώς, στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Σχετικά με την Super League 2, φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος και γενικά οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής και γιαυτό δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό ούτε έχει γίνει κάποιο ΔΣ για να συζητηθούν ορισμένα θέματα. Η περιρέουσα ατμόσφαιρα και οι πληροφορίες λένε ότι η Super League 2 θα εναρμονιστεί με τα δεδομένα της Super League 1 και θα περιμένει τις δικές της οριστικές αποφάσεις. Φυσικά και στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν απολύτως καμία ενημέρωση μέχρι τώρα, ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη, για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και φυσικά ούτε και οι επίσημοι αγώνες.

Από τη δική του πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα τάσσεται ανοιχτά υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, αλλά τηρώντας κατά γράμμα όλες τις οδηγίες των ειδικών και των λοιμωξιολόγων καθώς ύψιστη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών, προπονητών και υπαλλήλων. Οι Γιαννιώτες λοιπόν επιθυμούν να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να πληγεί ο αθλητικός κλάδος και να επανέλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα η ομαλότητα. Η γιαννιώτικη ομάδα έχει αποδείξει πολλάκις στο φετινό πρωτάθλημα ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Super League 2 και φυσικά δεν φοβάται να παίξει τους υπόλοιπους αγώνες, ωστόσο θέλει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο πριν τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι Γιαννιώτες θεωρούν εντελώς αποτυχημένη την αναδιάρθρωση και ουσιαστικά τον ΠΑΣ την ομάδα που πλήρωσε το τίμημα του αποτυχημένου εγχειρήματος του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Ο ΠΑΣ ζητάει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα γίνει νέα αναδιάρθρωση, αν θα γίνουν τα play off, ποιοι θα ανέβουν, ποιοι θα πέσουν κτλ ΠΡΙΝ ξαναρχίσουν οι αγώνες, για να αποφευχθούν τα φαινόμενα του πρόσφατου παρελθόντος όταν οι νόμοι προσαρμόζονταν ανάλογα με το ποιον ευνοούσαν και ποιον αδικούσαν.

Πηγή: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣΠαναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Λαμία
Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Λαμία
Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal
Ολυμπιακός: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Μπονατσόλι - Η νέα ομάδα του Ντε Λα Φουέντε (photo)
Ολυμπιακός: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Μπονατσόλι - Η νέα ομάδα του Ντε Λα Φουέντε (photo)