«Μας έχει κουράσει»

«Μας έχει κουράσει»

Το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει κουράσει τους παίκτες του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον Θοδωρή Τριποτσέρη.

Ο έμπειρος αμυντικός των «Βοιωτών», παραχωρώντας δηλώσεις στο Onsports, τόνισε αρχικά πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αγωνιστεί στα play off και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για τη Super League.

«Μας έχει κουράσει όλο το σκηνικό με το ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια και ποιες τελικά θα μπουν στα play off. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε τα play off και να πάρουμε την θέση που οδηγεί στην Super League».

Παράλληλα, ο 25χρονος άσος εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στους αγώνες των μπαράζ και θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την άνοδο: 

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι, ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο».

Ο Τριποτσέρης, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μίλησε και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, λέγοντας πως περιμένει πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν, ώστε να μιλήσει με τον κ. Κομπότη για το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι:  

«Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο από το να ανεβεί η ομάδα. Με το καλό να ανεβούμε και μετά θα μιλήσω με τον πρόεδρο να δούμε τι θα γίνει. Έχω συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, αλλά δεν πρόκειται να κάνω τίποτα μέχρι να τελειώσουν τα play off και μιλήσω με τον κ. Κομπότη».



Ατρόμητος: Τέλος και επίσημα ο Βόκολος
Ατρόμητος: Τέλος και επίσημα ο Βόκολος
Αντετοκούνμπο: «Έπρεπε να κερδίσουμε, τους δώσαμε το ματς»
Αντετοκούνμπο: «Έπρεπε να κερδίσουμε, τους δώσαμε το ματς»
Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ: Ο Κουτέσα ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό – Οι αγώνες που χάνει
Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ: Ο Κουτέσα ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό – Οι αγώνες που χάνει
Φαρίντ: «Ευκαιρία για εμένα, να δείξω ότι είμαι ικανός για την Euroleague»
Φαρίντ: «Ευκαιρία για εμένα, να δείξω ότι είμαι ικανός για την Euroleague»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved