Κινδυνεύει με -24 ο Απόλλων Λάρισας

Κινδυνεύει με -24 ο Απόλλων Λάρισας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επιδίκασε την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών για οφειλές σε οκτώ παίκτες.

Με μεγάλο πονοκέφαλο ξεκινά το 2019 για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς καλείται να πληρώσει άμεσα οκτώ παίκτες από την περσινή σεζόν, προκειμένου να μην του αφαιρεθούν 24 βαθμοί. Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε υπέρ των Δημήτρη Μαυριά, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Δαβίδ Ιβανίδη, Βαγγέλη Ανδρέου, Γιάννη Φιρινίδη, Νίκου Σουλίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη και Σωτήρη Τσιλούλη.

Τα χρονικά περιθώρια που έχουν οι «κυανόλευκοι» είναι τα εξής: να τακτοποιήσουν τις οφειλές έως τις 3/1, αλλιώς θα τους αφαιρεθούν οι 24 βαθμοί, τους οποίους όμως θα πάρουν πίσω αν πληρώσουν τους παίκτες έως τις 11/1.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Μαυριά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 142/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Γρηγορίου Παπαζαχαρία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 143/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δαβίδ Ιβανίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 136/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Ανδρέου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ιωάννη Φιρινίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 137/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Νικολάου Σουλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.141/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 140/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Σωτηρίου Τσιλούλη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved