Παπαϊωάννου: «Φοβάμαι το λέω ανοικτά»

Παπαϊωάννου: «Φοβάμαι το λέω ανοικτά»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φοβάται προβοκάτσια εναντίον της Λαμίας και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του για το κλίμα που δημιουργείται σε βάρος της ομάδας του. Επίσης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 για την αντιπαράθεση που προέκυψε με τον Άρη και την ΕΠΣ Φωκίδας ενώ υπογράμμισε: «Κάποιες ομάδες, παλιές, έχουν και τον κατάλληλο κόσμο για να κάνουν και δολοπλοκίες. Φοβάμαι παρείσφρηση άλλων φιλάθλων στους φίλους της Λαμίας. Φοβάμαι το λέω ανοικτά. Έχει αρχίσει και πηγαίνει και εκεί το μυαλό μου έντονα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ξεκαθαρίζουμε κάτι. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Η Λαμία είναι μια ομάδα που κάνει την προσπάθειά της και αυτή με τον κόσμο της. Πιο μικρή ομάδα. Μπορεί να μην έχει το βάρος της φανέλας του Άρη. Εγώ δεν έχω κάτι με την ομάδα του Άρη, ούτε ασχολήθηκα, ούτε ασχολούμαι. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι δεχόμαστε ανελέητη επίθεση, και δεν δεχόμαστε από τον Άρη σαν ομάδα, αλλά από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, από τη διοίκηση του Άρη. Ξεκίνησαν με την ταυτότητα αν είναι ελληνική ή αλβανική και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Θέλω να πω ότι όσα γράφτηκαν για την Φωκίδα και τον κ. Φλωράκη, να πω ότι δεν τον γνωρίζω καν ούτε προσωπικά ούτε φυσιογνωμικά ποιος είναι. Δεν ξέρω καν αν είναι κάτοικος Φωκίδας. Αλλά και να τον γνώριζα, δεν υπήρχε θέμα για εμένα. Πάμε στο πέναλτι. Με το ποδόσφαιρο που βλέπω και καταλαβαίνω, εγώ λέω ότι είναι πέναλτι. Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν θα γίνω ούτε δικαστής, ούτε διαιτητής σαν αυτόν τον παλαιό διαιτητή που βγαίνει στην Αθλητική Κυριακή, και ότι είναι πέναλτι για την Λαμία, δεν είναι για αυτόν. Εντάξει μπορεί να παίρνει ένα χαρτζιλίκι από κάπου ο άνθρωπος, δεν ξέρω. Θυμάμαι είχαν βγει ξανά στην Αθλητική Κυριακή και έλεγαν ότι δεν είχε ελληνική ταυτότητα ο Ντουρμισάι. Θεωρώ ότι γίνεται προπαγάνδα από συγκεκριμένα άτομα, όχι από το κρατικό κανάλι. Και σίγουρα αυτό κάποιοι το υποκινούν. Τους βαθμούς θέλω να τους παίρνω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Λαμία θα μπορούσε να έχει κινηθεί νομικά για αντικανονική παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο στο ματς με τον Απόλλωνα:

«Εγώ δεν είμαι των ενστάσεων. Αν ήθελα θα μπορούσα να είχα κάνει πρώτος ένσταση στον Άρη, γιατί ο Αναστόπουλος είχε παράνομη συμμετοχή στο ματς με τον Απόλλωνα. Είχαμε το φύλλο αγώνος στα χέρια μας. Δεν γουστάρω να κερδίζω βαθμούς από ενστάσεις. Επειδή έχω χάσει βαθμούς από ενστάσεις. Άλλοι μπορεί να γουστάρουν χίλια δύο. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Σας το λέω για πρώτη φορά δεν το έχω ξαναπεί. Είχαμε τα χαρτιά να κάνουμε την ένσταση. Κάποιοι μου είπαν να προχωρήσουμε, αλλά εγώ δεν ήθελα. Εγώ δεν θα μπω στο τριπάκι που θέλει να μπει ο Άρης. Όσον αφορά τις χορηγίες, ας έρθουν να ψάξουν στην Φωκίδα και την Φθιώτιδα, να δουν που κάνω χορηγίες και αν είναι νόμιμες ή παράνομες. Εγώ δεν έχω εργαζόμενους απλήρωτους στην εταιρεία και στην ομάδα. Εγώ περπατάω άνετα στο δρόμο.

Προσπαθούν κάποιοι να εκβιάσουν μια κατάσταση βαθμολογική που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες με κάθε τρόπο ή στο τέλος της ημέρας αν δεν τους βγει, γιατί μην ξεχνάμε από τα φιλικά που δίναμε το καλοκαίρι, και ο Άρης έχανε με 4­0, κάποιος έλεγε τότε «μήπως θα βγει η Λαμία; Ο Άρης θα βγει», δήλωνε τότε κάποιος κύριος. Αυτοί δηλαδή με το που ξεκίνησαν και έφτιαχναν την ομάδα είχαν πάρει και την άνοδο την είχαν υπογράψει. Λες και εμείς οι άλλοι πηγαίναμε για χαβαλέ. Δεν δήλωσα ποτέ στο ξεκίνημα ότι η Λαμία θα κάνει κάποια συμφωνία για την άνοδο, πως θα πάρει την άνοδο. Μπορεί κάποιος άλλος να είχε κάνει συμφωνίες, μπορεί να υπήρξε κάποια υπόσχεση με κάποιον από τη Super League».

Για την ανησυχία του κόσμου της Λαμίας:

«Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μέσα στο γήπεδο και αν είμαστε καλοί και μας αξίζει η άνοδος, θα την πάρουμε. Αν δεν είμαστε καλοί αγωνιστικά, δεν θα την πάρουμε. Αυτό που θέλω είναι να είναι προσεκτικός ο κόσμος, γιατί γίνεται ένας κακός χαμός από τα μέσα ενημέρωσης, και κάποιες συγκεκριμένες εκπομπές, να είναι προσεκτικοί. Γιατί έχουμε και δύο επόμενα τηλεοπτικά παιχνίδια και βλέπω πως ένας εκεί στην Αθλητική Κυριακή θέλει να δημιουργήσει κλίμα μεταξύ Λαμίας και ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είναι ένα κρατικό κανάλι και το σεβόμαστε όλοι. Εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με την ΕΡΤ. Να είναι ο κόσμος προσεκτικός και με τα συνεργεία και με την ΕΡΤ. Εμείς δεχόμαστε και την καλή κριτική, αλλά και την κακή κριτική. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν».

Όσο για το αν φοβάται κάτι άλλο:

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και ακόμη-ακόμη φοβάμαι μήπως προσπαθήσουν να κάνουν κακό και με άλλο τρόπο. Θυμάστε σε ένα ματς Ηρακλής­Λάρισα. ότι κάποιοι πήγαν χτύπησαν δημοσιογράφους και ένα σωρό ιστορίες. Κάποιες ομάδες, παλιές, έχουν και τον κατάλληλο κόσμο για να κάνουν και δολοπλοκίες. Φοβάμαι παρείσφρηση άλλων φιλάθλων στους φίλους της Λαμίας. Φοβάμαι το λέω ανοικτά. Έχει αρχίσει και πηγαίνει και εκεί το μυαλό μου έντονα. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλαθλοι μας και αν θεωρήσουν ότι κάποιος πάει να δημιουργήσει μια κατάσταση, να τον αρπάξουν οι ίδιοι».

Για το 0­-0 στην Ελευσίνα:

«Στο ματς με την Ελευσίνα πήγαμε και πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε, μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν. Εκεί δεν πήγαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πήγαμε για να μας βρίσουν και να μας λοιδορήσουν. Ο πρώην προπονητής μας, έλεγε ότι τον χτυπήσαμε. Η άνοδος θα κριθεί στα ντέρμπι. Οι μπάλες που είχαμε να παίξουμε, ήταν ξεφούσκωτες».

Για το πού θα κριθεί η άνοδος:

«Η τριάδα με ΟΦΗ, Απόλλωνα και Άρη θα κρίνει την άνοδο. Είμαι αισιόδοξος. Κάναμε μια ψυχολογική κοιλιά μετά το ματς με Τρίκαλα, αλλά το αποτέλεσμα εκεί, δεν διαμορφώθηκε για την εικόνα που είχαμε. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Έχουμε και το υλικό και το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ούτε νίκες, ούτε ήττες, ούτε να μιλήσουμε για την άνοδο. Είναι ποδόσφαιρο. Στην Αγγλία πήρε πρωτάθλημα η Λέστερ. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας και θα τα καταφέρουμε. Να είμαστε σαν μια γροθιά όπως ξαναείπα. Να το πιστέψουμε και να στηρίξουμε την ομάδα».Οπαδική βία: Τα τρία μέτρα στο τραπέζι της κυβέρνησης - Ο ρόλος της ΕΥΠ
Οπαδική βία: Τα τρία μέτρα στο τραπέζι της κυβέρνησης - Ο ρόλος της ΕΥΠ
Παναθηναϊκός: «Να παίζουμε χωρίς αμφισβητήσιμες αποφάσεις» - Το μήνυμα κατά της διαφθοράς
Παναθηναϊκός: «Να παίζουμε χωρίς αμφισβητήσιμες αποφάσεις» - Το μήνυμα κατά της διαφθοράς
Τέλη κυκλοφορίας 2024: Ανατροπή με την πιθανή παράταση - Αναλυτικές οδηγίες για την πληρωμή τους
Τέλη κυκλοφορίας 2024: Ανατροπή με την πιθανή παράταση - Αναλυτικές οδηγίες για την πληρωμή τους
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφίβολος για το Australian Open - «Πονούσα, δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφίβολος για το Australian Open - «Πονούσα, δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί»
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved