ΑΕΚ: Κάλεσμα σε Κοντονή για το ντέρμπι

Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε πρόσκληση στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από κοντά.

ΑΕΚ: Κάλεσμα σε Κοντονή για το ντέρμπι

Μεγάλο θα είναι το τεστ για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση θέλει να δείξει πως μπορεί να κοντράρει τους μεγάλους στα ίσια, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα δυνατό τεστ που αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα με ασφάλεια.

Στον «δικέφαλο» η διοίκηση είναι αισιόδοξη πως ο κόσμος θα έχει καλή συμπεριφορά και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Κάτι που θέλει να δείξει με κάθε τρόπο στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Έτσι η Ένωση κάλεσε τον κ. Κοντονή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση και να βγάλει ιδιόις όμμασι τα συμπεράσματά του.

COMMENTS