Σαμολαδάς: «Φαινόμενο Πιερικός»

Σαμολαδάς: «Φαινόμενο Πιερικός»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Κατερίνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους ιθύνοντες της ΠΑΕ για την συνεργασία

Θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίησή του για την συνεργασία που είχε με την διοίκηση του Πιερικού, ο Νίκος Σαμολαδάς, μέσω ανακοίνωσής του έκανε λόγο για την περηφάνια που αισθάνεται έχοντας βοηθήσει να δημιουργηθεί το «φαινόμενο Πιερικός», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά ανέφερε: «Μετά από 20 μήνες απασχόλησης στο πιερικό ποδόσφαιρο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και Αντιπρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε να προσφέρω και εγώ τις εμπειρίες μου στο μεγαλύτερο σύλλογο του Νομού. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και ευτυχισμένος για την ομάδα που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι, και αυτή τη στιγμή μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα για το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ", αποκαλώντας την ομάδα "ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ". Αυτό το μοντέλο ομάδας είναι το όνειρο όλου του φίλαθλου κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης και όλους τους προπονητές και συνεργάτες για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου. Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».



Έλαμψαν Ντέσερς και Λαφόν και τώρα φτιάχνουν… βαλίτσες
Έλαμψαν Ντέσερς και Λαφόν και τώρα φτιάχνουν… βαλίτσες
Αθλητικές μεταδόσεις: Με Elite League και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Αθλητικές μεταδόσεις: Με Elite League και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
NBA: Άντεξαν και έφυγαν με το «διπλό» οι Λέικερς - Πέρασαν από το Κλίβελαντ οι Χόρνετς - Highlights
NBA: Άντεξαν και έφυγαν με το «διπλό» οι Λέικερς - Πέρασαν από το Κλίβελαντ οι Χόρνετς - Highlights
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτε-Παναθηναϊκός
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτε-Παναθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η ανατροπή με την υιοθεσία στο Μία νύχτα μόνο του Τάσου Ιορδανίδη, έφερε αναστάτωση στο Χ