Επισκοπή: Με τα γνωστά προβλήματα

Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα (15.00, OTE Sport) ο προπονητής της Επισκοπής Γιάσμινκο Βέλιτς

Επισκοπή: Με τα γνωστά προβλήματα

Στον πρώτο γύρο η Ένωση είχε διαλύσει τους Κρητικούς με 7-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά το παιχνίδι του δευτέρου γύρου αναμένεται εντελώς διαφορετικό, καθώς η ομάδα του Ρεθύμνου έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της και μάλιστα μετρά τρεις διαδοχικές νίκες.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει... μεταμορφώσει την Επισκοπή, μια και από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του σωματείου έχει αλλάξει άρδην την πορεία προς το καλύτερο.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο στους Νικόλτση και Μποτωνάκη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Δουμάνης είναι αμφίβολος. Όλοι οι υπόλοιποι πδοοσφαιριστές του θα βρεθούν αύριο (1/3) στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινωθεί η αποστολή, με τον Βόσνιο κόουτς να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν για να ευχαριστηθούν την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο».