Λάρισα: Έκοψε την πίτα της (photos)
Η ΠΑΕ ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης (04/02) πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνει το «παρών».
Εκτός από την κόντρα που έχει ανακύψει με τη Λαμία, στη Λάρισα υπάρχει και η… καθημερινότητα της ομάδας αλλά και καθιερωμένες κινήσεις από την ΠΑΕ όπως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Οι «βυσσινί» το βράδυ της Τετάρτης (04/02), λοιπόν, συγκεντρώθηκαν για την εν λόγω εκδήλωση και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ζεστό» παρουσία όλων των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η κοπή της πίτας έγινε στο κέντρο «Λιόγερμα» στη Λάρισα, παρουσία όλων των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, όπως φυσικά και των ανθρώπων της διοίκησης. Το φλουρί για την πρώτη ομάδα «έπεσε» στον Καρανίκα, ενώ για την ομάδα νέων στον Μαργαριτόπουλο. Οι διοικούντες στο μήνυμά τους ευχήθηκαν καλή χρονιά, υγεία κι επίτευξη των στόχων της ομάδας.
* Φωτο: aelole.gr