Κούγιας: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναβλήθηκε, γιατί η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη»

Κούγιας: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναβλήθηκε, γιατί η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω της ανωτερότητας της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis:

«Δεν έχω ιδέα για την κλήση, αλλά είμαι συνηθισμένος. Θα πάω στον κύριο Σιμιτζόγλου την Τρίτη (25/11), γιατί ηΠαναχαϊκή είναι το θύμα. Όλο αυτό που συνέβη και διερευνάται έχει κεντρικό πυρήνα το παιχνίδι Παναχαϊκή - ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί και διερευνώνται, από τις 10 του μηνός ως την Τετάρτη που θα γινόταν ο ορισμός διαιτητών υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Διερευνάται αν υπάρχει εκβίαση. Το παιχνίδι αναβλήθηκε με μία κωμική δικαιολογία, την ίδια στιγμή που δεν αναβλήθηκαν άλλα σοβαρά ματς. Εξετάζεται αν την αναβολή αυτή τη μεθόδευσε ο Μελισσανίδης».

Για την αυριανή παρουσία του στον αθλητικό εισαγγελέα: «Θα καταθέσω όλα όσα γνωρίζω και εκείνος θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη ή όχι. Υπάρχουν δύο θύματα. Ο Ζωγράφος, που θα είναι προκλητικό να μην υπάρξει διαπίστωση ή να πουν ποιος τον χτύπησε και η Παναχαϊκή που δεν έπαιξε. Έχουμε διανύσει το 1/4 του πρωταθλήματος και με κωμικούς λόγους έχουμε δώσει μόλις τρία ματς. Αν γινόταν τότε θα είχαμε εισπρακτική επιτυχία. Ως θεατές παρακολουθούμε τα πάντα. Υπάρχει μία σκιά πίσω από την απόφαση του Υφυπουργού για αναβολή. Κάποιοι είπαν στον αξιωματικό τις ΕΛΑΣ ότι έπρεπε το παιχνίδι να αναβληθεί».

Για αυτούς που λένε ότι πλέον στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δεν κάνω κριτική; Όλα αυτά είναι κακοήθειες και δεν έχω αλλάξει τίποτα στη μαρτυρική μου κατάθεση. Αν ο Θωμαΐδης και η παρέα του ενοχλήθηκαν ή φοβούνται είναι δικό τους θέμα. Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα φέτος, αυτός είναι και ο λόγος της αναβολής. Εμείς θα είμαστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και καλύτεροι σαν ομάδα. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, για ποιο λόγο έγιναν τόσα τηλεφωνήματα και μία δολοφονική επίθεση; Κάποιοι άνθρωποι έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία και αυτά θα κληθούν να τα αποδείξουν. Ενδείξεις υπάρχουν σε κάθε δικογραφία. Ακόμα και αν υποκλαπεί μία συνομιλία, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί».

Για τον Γιώργο Μποροβήλο που εκλέχτηκε πρόεδρος στη Super League: «Και εις ανώτερα. Είναι τεράστια επιτυχία. Ενδόμυχα όλοι τον ήθελαν. Έχει πληρώσει για το ποδόσφαιρο. Μπήκε πάμπλουτος και έχει γίνει φωτός. Δεν έχει ποτέ κάτι παράνομο, διαιτήτευε άριστα και δεν έχει σχέση το γεγονός ότι όταν ήταν στην Επιτροπή Διαιτησίας, ο αδερφός του ήταν διευθυντής στον Αστέρα Τρίπολης».

Για το αν έχουν πάρει χρήματα οι ΠΑΕ της Football League: «Έχουμε γεμίσει φορτηγά και τα μεταφέρουμε. Τίποτα δεν έχουμε πάρει και γι' αυτό φταίνε οι εκάστοτε διοικήσεις στη διοργανώτρια. Εδώ νομικός σύμβουλος έπαιρνε 16.000 ευρώ το μήνα και μέχρι πρόσφατα 8-9.000 και δεν έχει κάνει μία αγωγή ή δεν έχει παραστεί στο δικαστήριο».Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/12)
Τρίκαλα: Πιάνει δουλειά άμεσα ο Φραντζέσκος!
Τρίκαλα: Πιάνει δουλειά άμεσα ο Φραντζέσκος!
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και ποιοι αποκλείονται
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και ποιοι αποκλείονται
Super League 2: Με κόσμο στην Πάτρα το Αιγάλεω
Super League 2: Με κόσμο στην Πάτρα το Αιγάλεω