Δανδίκας: «Είχε πάθος ο Απόλλων»

Δανδίκας: «Είχε πάθος ο Απόλλων»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο υπηρεσιακός τεχνικός των «Ποντίων» μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ

Το πάθος που έδειξε ο Απόλλων 1926 έφερε και τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για το Κύπελλο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Δανδίκας.

«Nα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, δώσανε και την ψυχή τους. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να κάτσω στον πάγκο. Ήταν ένα ματς ψυχολογίας, προερχόμασταν από μια ήττα. Είχαμε πάθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός τεχνικός των «Ποντίων».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα παιδιά είχαν περισσότερο πάθος. Δείξανε πως θέλουν περισσότερο την νίκη, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, είχαμε σωστή τακτική και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός και πιστεύω αυτό οφείλεται στο ότι εμείς δεν τον αφήσαμε να είναι καλός». Ερωτηθείς για το αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, απάντησε: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Αυτό το καθορίζει η διοίκηση».

Όσο για το φετινό ρόστερ του Απόλλωνα, υπογράμμισε: «Ξεκινήσαμε στα μέσα Αυγούστου αυτή την ομάδα. Προσπαθήσαμε με τον κ. Αλεξίου να δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα του Απόλλωνα, της οποίας το αποκορύφωμα είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι μια νέα ομάδα, δημιουργήθηκε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτά τα ματς για εμάς είναι καλό, μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια αποτελέσματα και οι παίκτες μπορούν να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα».



Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved