Ρόκας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το καλύτερο ρόστερ»

Ρόκας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το καλύτερο ρόστερ»

Στόχος των Θεσσαλών είναι να νικήσουν και τα 14 ματς στα πλέι οφ σύμφωνα με τον ανασταλτικό μέσο της ομάδας

Την αισιοδοξία του για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ της Football League εξέφρασε ο Στάθης Ρόκας επισημαίνοντας πως η ομάδα του διαθέτει το καλύτερο ρόστερ την κατηγορία. Ο ανασταλτικός χαφ των Θεσσαλών ανέφερε πως στόχος είναι οι νίκες σε όλα τα ματς καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους να γεμίσουν το ΕΑΚ σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

Για την πορεία της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα τερμάτισε πρώτη που ήταν και ο στόχος μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς ενόψει των πλέι οφ, αλλά προχωράμε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Ακόμα όμως δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

Για τις ήττες που ήρθαν στην ομάδα και δημιούργησαν πρόβλημα: «Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες, σε όλο τον κόσμο, έχουν και καλές και κακές στιγμές. Έτυχε να έρθουν κάποια άσχημα αποτελέσματα μαζεμένα και γι αυτό φάνηκαν κιόλας. Η ομάδα δημιουργήθηκε με αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Από την αρχή περιμέναμε και ήμασταν έτοιμοι για τα πλέι οφ. Τον Ιανουάριο έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις από τη διοίκηση της ομάδας, για να τη βοηθήσουν και πλέον πιστεύω ότι είμαστε 100% έτοιμοι. Όλοι αυτό που περιμένουμε είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ».

Για τον προπονητή του, Ντράγκαν Κοκότοβιτς: «Απ’ όλους τους προπονητές που είχαμε φέτος έχουμε πάρει κάτι θετικό. Με τον Κοκότοβιτς κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

Για το ΕΑΚ και τον κόσμο: «Το ΕΑΚ φέρνει πιο κοντά μας τον κόσμο. Ευελπιστώ στα πλέι οφ το γήπεδο μας να είναι γεμάτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί έχουμε έναν κοινό στόχο. Να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Υπήρχαν παιχνίδια που ο κόσμος μας βοήθησε και μας έσπρωξε στο κάτι παραπάνω. Στο ματς με τον Παναιγιάλειο όμως ακούστηκαν αποδοκιμασίες, που εμένα προσωπικά με έκαναν να αισθανθώ πολύ άσχημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μόνο οι παίκτες. Είμαστε όλοι μαζί, ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίκτες. Αν το καταλάβουν όλοι αυτό θα πάμε καλύτερα».

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει πλέι οφ: «Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Το σημαντικότερο όμως είναι το άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ο ένας παίζει για τον άλλον και είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στα πλέι οφ: «Ο Αιγινιακός έχει εξαιρετικό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Επίσης η Κέρκυρα είναι μία οργανωμένη ομάδα, ενώ ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα αλλά δεν πιστεύω ότι έχει το βάθος στο ρόστερ του ώστε να αντέξει αγώνες Κυριακή – Τετάρτη».

Για τη Νίκη Βόλου: «Πρόκειται για μία καλή ομάδα, πιστεύω όμως ότι δεν θα διεκδικήσει μέχρι τέλος την άνοδο. Έχω την αίσθηση ότι θα μείνει πίσω στη βαθμολογία».

Για το τι περιμένει από την κλήρωση: «Προσωπικά δεν ενδιαφέρει η κλήρωση. Πάμε να κερδίσουμε 14 παιχνίδια. Δεν θα κοιτάξουμε την κλήρωση. Πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Από τη στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την άνοδο. Μακάρι να μπορούσα να μείνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου εδώ».

Για την κορυφαία του στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου: «Η πορεία του 2010-11 αναμφίβολα. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Εύχομαι να το ξαναζήσω με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής είναι ό,τι καλύτερο έχω ζήσει. Επίσης η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική. Είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με άλλες ομάδες που έχω περάσει και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την ευχή του ενόψει των πλέι οφ: «Όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ να γίνουν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και ειδικά τα δύο ματς με τη Νίκη, όπου δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Και φυσικά να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός Βόλου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved