Όγιος: «Υπάρχουν προδότες στον Ηρακλή»

Όγιος: «Υπάρχουν προδότες στον Ηρακλή»

Έπεσαν οι μάσκες με παρασκηνιακές κινήσεις αναφέρει ο Αργεντινός τεχνικός για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας

Επισημαίνοντας πως είναι τίμιος και θέλε να κοιτάζει άπαντες στα μάτια, ο Γκιγιέρμο Όγιος ανέφερε πως υπάρχουν προδότες στον Ηρακλή. Ο Αργεντινός τεχνικός με αφορμή όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σχετικά με την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του «Γηραιού», ανέφερε πως έπεσαν οι μάσκες με τις παρασκηνιακές κινήσεις που έγιναν.

«Σήμερα συνέβησαν πολλά σπουδαία γεγονότα. Για άλλη μία φορά όμως θα ξεκινήσω ευχαριστώντας την ομάδα μου. Εγώ κρατάω πολλά από όσα έγιναν σήμερα. Ένας κύριος που μας περίμενε πριν μπει η αποστολή στο γήπεδο ο οποίος μοίρασε πορτοκαλάδες σε όλους τους παίκτες. Όπως ένα μικρό παιδί που μου έδωσε ένα κασκόλ. Δεν μπορώ να περιγράψω όλη την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο. Όλα αυτά λοιπόν δεν χρειάζονται κανένα άλλο σχόλιο. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό το σπίτι, γιατί είναι προδότες. Ευχαριστώ τους παίκτες και το προσωπικό αλλά και τους οπαδούς για την πίστη και το πάθος» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζάκυνθο.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αφορούσαν το μέλλον του στους «κυανόλευκους», υπογράμμισε: «Για μένα κερδίσαμε πάρα πολλά. Έπεσαν οι μάσκες με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις από ανθρώπους που ποτέ δεν ήταν μπροστά. Αυτή η ομάδα έχει ιδανικά όπως η τιμιότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα ιδανικά κάποιοι πήγαν να τα πατήσουν. Αν υπάρχει μία κίνηση που να ξεκινάει από 4-5 ανθρώπους δεν μπορούν να λερώσουν την ιστορία της ομάδας. Κρατάω μόνο την θετική εικόνα. Πολλοί όμως απέδειξαν ότι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ο Ηρακλής. Εγώ και η ομάδα θα δώσουμε την ψυχή μας. Αφήσαμε πάρα πολλά. Μας ταπείνωσαν. Απάτες συνέχεια. Ηθικές απάτες συνέχεια αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Και τέλος είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Και τους ευχαριστώ όλους. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον αλλά πάντα θα σας κοιτάω στα μάτια. Γιατί είμαι τίμιος. Και η τιμιότητα δεν διαπραγματεύεται ποτέ. Θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όνειρο όλων των χιλιάδων οπαδών μας».

Μιλώντας για το ματς με την ομάδα του Ιονίου, σημείωσε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν ένα δυνατό χτύπημα για εμάς. Αλλά αυτά τα χτυπήματα έρχονται από τον Θεό και την Παναγία για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Έτσι έγινε και με εμάς. Σε όλες τις στιγμές του αγώνα αξίζαμε να νικήσουμε, κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ δυνατά και ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να παλέψει την κάθε μπάλα σαν να ήταν η τελευταία. Και καλώς έκαναν. Έτσι είναι ο αθλητισμός αρκεί πάντα να υπάρχει υγεία».

Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών, δήλωσε: «Ήδη έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία για να δούμε πως είναι τα παιδιά που αποχώρησαν σήμερα. Για το πρόβλημα του Μπάμπα ας πούμε δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Στον Λίμα έγινε τουλάχιστον επέμβαση. Πρέπει να κάνουμε σωστή ανάλυση των γεγονότων. Δυστυχώς έχουν γίνει πολλά άσχημα πράγματα αλλά μας έκαναν πιο δυνατούς. Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές, ό,τι χρειαστεί να αλλάξει θα προσπαθήσουμε να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved