Γήτας: «Μπορούμε το θαύμα των πλέι όφ»

Γήτας: «Μπορούμε το θαύμα των πλέι όφ»

Από την παραμονή στα πλέι όφ και από εκεί στο όνειρο της Super League.

Ο Ξενοφώντας Γήτας μίλησε στον Arena FM 89,4 για τους στόχους της Αναγέννησης Καρδίτσας τη φετινή σεζόν, για τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι αλλά και για τα φαβορί των δυο ομίλων σχετικά με την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος άσος των «κιτρινόμαυρων»:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλεία στην ομάδα, έχουνε φτιάξει μια πολύ σωστή ομάδα, κάθε μεταγραφική περίοδο παίρνει η ομάδα ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Παίζει μεγάλο ρόλο η τριετής θητεία του προπονητή και η ομάδα έχει φτάσει εκεί που πρέπει. Οι ομάδες χρειάζονται χρόνο και πολύ υπομονή. Κάπως έτσι έγινε και με την Αναγέννηση. Έφτασε στην Δ Εθνική μετά από πολλά λάθη, έμαθαν και τώρα η ομάδα έχει χτιστεί πολύ σωστά και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Έτσι ξεκίνησα και εγώ, πάντα υπάρχουν ταλέντα, αρκεί να τα βρεις και να τα στηρίξεις . Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο εδώ στην Ελλάδα και μόνο με σωστό σχεδιασμό μπορεί μια ομάδα να πετύχει».

Για το πρόγραμμα: «Από την στιγμή που αγωνίζεσαι με ομάδες με τους ίδιους στόχους και καταφέρεις να τις κερδίσεις τότε αξίζεις να μπεις στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα όντος είναι δύσκολο αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η ομάδα έχει βρει μια σταθερότητα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Ακόμα και στην κακή μέρα μπορούμε και παίρνουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δεθεί πλέον πάρα πολύ, έχουμε βρει την χημεία και ξεκινάμε κάθε παιχνίδι για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αλλά και εκτός έδρας έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλά αποτελέσματα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο βασικός στόχος ήταν να σωθεί όσο πιο γρήγορα η ομάδα, μετά καταφέραμε και γίναμε ανταγωνιστικοί με τις καλές ομάδες της κατηγορίας και από την στιγμή που έχουμε φτάσει έξι στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, θα κυνηγήσουμε την τετράδα, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να τους κάνουμε όλους να χαμογελάσουν».

Για τα φαβορί: «Στον νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι είναι μεγάλο φαβορί. Σε εμάς Ηρακλής και Κέρκυρα είναι τα μεγάλα φαβορί αν και ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα. Αλλά και εμείς μπορούμε να κυνηγήσουμε τον Αιγινιακό και να κάνουμε το θαύμα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο και το βάθος στο ρόστερ που έχει κάθε ομάδα γιατί να μην ξεχνάμε, είναι ένα πρωτάθλημα ακόμα ».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved