Δόξα είχε μόνο η… Νίκη
Χάρη σε τέρμα του Αντόνιο Ανιέτε η Νίκη Βόλου ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2014, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές καλές φάσεις άλλα έλειπε το γκολ. Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών ο Μπέκα έκανε την απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά απομάκρυνε δύσκολα ο Αποστολίδης. Στο 18΄το δυνατό σουτ του Ανιέτε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μένκα. Οι φιλοξενούμενοι ξαναχτύπησαν στο 35΄με σουτ του Ρούτση και στο 41' με σουτ του Θεοδωρέλλη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το χρυσό γκολ, σημείωσε στο 72΄ο Ανιέτε με γυριστό σουτ έπειτα από πάσα του Σοϊλέδη.
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (87' Αργύρης), Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Γέσιτς (Χαρτσιάς), Ισαάκ (46' Τσίτας), Ανιέτε.
Δόξα Δράμας: Μένκα, Γελαδάρης, Κάσσος, Στόικος, Ρούτσης, Βλασόπουλος, Χιντασέλι (78' Κυριακίδης), Μπέκα, Στεργιανός, Ετόφ, Θεοδωρέλης