Κισκαμπάνης: «Ευκαιρία να ανέβει ο Απόλλων»

Κισκαμπάνης: «Ευκαιρία να ανέβει ο Απόλλων»

Την άποψη πως ο καταρτισμός της Football League με δυο ομίλους θα ευνοήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εξέφρασε ο Φώτης Κισκαμπάνης.

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά. Δεν περιμέναμε να δείξουμε πολλά στην επιθετική τακτική, παρά να δουλέψουμε καλά τακτικά και θεωρώ ότι αυτό μας βγήκε. Νομίζω πως αν συνεχίσουμε την καλή δουλειά στις προπονήσεις, θα δείξουμε καλά αποτελέσματα και στην επίθεση» τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport» αναφερόμενος αρχικά στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με την αγωνιστική φιλοσοφία της Καλαμαριάς, υπογράμμισε: «Θα είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι. Δηλαδή, θα στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο. Το δείξαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε με σωστή τακτική να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, συνδυάζοντάς με επιθετικό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται ο Απόλλων για να διεκδικήσει την άνοδο, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη, διότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Για την ενίσχυση νομίζω ότι ο προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα, σε συνεργασία φυσικά και με τη διοίκηση. Έμεινε ένα κορμός από πέρυσι, ήρθαν πολλά παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι με όσες κινήσεις γίνουν ακόμη θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι ο προπονητής και η διοίκηση, αλλά φάνηκε πως χρειαζόμαστε παίκτες για την επίθεση. Όχι απαραίτητα επιθετικούς, αλλά επιθετικογενείς».

Όσο για την προσαρμογή του στην ομάδα, ανέφερε: «Βοήθησε πολύ το κλίμα που βρήκα εδώ, τα παιδιά που ήταν από πριν με έκαναν και αισθάνθηκα αμέσως μέλος της ομάδας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και πραγματικά δέθηκα με τον Απόλλωνα. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, για να αισθανθούν όπως κι εμείς πέρυσι. Σε αυτό βέβαια βοηθούν πολύ τόσο οι διοικούντες, όσο και οι προπονητές, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκέφτεσαι μόνο πώς θα αποδώσεις καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτε άλλο».

Αναφορικά με το αν η νέα σεζόν με τη μορφή που θα έχει η Β’ Εθνική θα είναι ευκαιρία για άνοδο για την Καλαμαριά, σημείωσε: «Ειδικά αν γίνουν δύο όμιλοι είναι ευκαιρία για μας. Και δεν ξέρω αν θα παρουσιαστεί τόσο μεγάλη ευκαιρία στο μέλλον. Αν είναι ένας όμιλος θα είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε ήταν το περσινό, αλλά δεν θα είναι το ίδιο προσιτός ο στόχος. Βλέπουμε ότι αρκετές ομάδες στην κατηγορία είναι σε προβληματική κατάσταση και για μας δημιουργείται ένα πιο θετικό κλίμα. Θα μετρήσει πολύ μια καλή αρχή. Ένα θετικό ξεκίνημα, όπως κάναμε και πέρυσι. Κάναμε μόνο νίκες και μετά πήγαινε μόνη της η ομάδα. Όλοι κατάλαβαν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να μας ρίξουν από την κορυφή».

Στην ερώτηση για το ποιες ομάδες θεωρεί ότι θα ξεχωρίσουν, υπογράμμισε: «Είναι νωρίς ακόμη, αλλά εκτιμώ ότι εμείς, ο Ηρακλής, ο Αιγινιακός και η Κέρκυρα, δείχνουμε ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις και είμαστε τα φαβορί».

Κλείνοντας, επεσήμανε: «Ο Απόλλων μπορεί να έχει σχετικά χαμηλό μπάτζετ, αλλά είναι μία από τις πιο οργανωμένες και καθαρές ομάδες. Και αυτό μετράει πολύ στις μέρες μας για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν πως ό,τι συμφωνήσουν, θα τα πάρουν και αυτό μετράει υπέρ μας».



Λέστερ: Δεν σκέφτεται να σταματήσει ο Βάρντι
Λέστερ: Δεν σκέφτεται να σταματήσει ο Βάρντι
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Video με πώς ξεκίνησε το επεισόδιο στην Τούμπα – Αυτό έκανε έξαλλο τον Αλμέιδα (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Video με πώς ξεκίνησε το επεισόδιο στην Τούμπα – Αυτό έκανε έξαλλο τον Αλμέιδα (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Αυτοί μιλούν για ηθική, κουνάνε το δάχτυλο και απαιτούν διώξεις» | Η «απάντηση» Τσατάλη
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Αυτοί μιλούν για ηθική, κουνάνε το δάχτυλο και απαιτούν διώξεις» | Η «απάντηση» Τσατάλη
Παναθηναϊκός για Φατίχ Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
Παναθηναϊκός για Φατίχ Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved