Πατσατζόγλου: «Με στόχο την άνοδο»

Πατσατζόγλου: «Με στόχο την άνοδο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών έκανε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για άνοδο στη Super League.

Αναμφίβολα η ανακοίνωση της μεταγραφής του Χρήστου Πατσατζόγλου στον Ηρακλή Ψαχνών αποτελεί το μεταγραφικό «μπαμ» της Football League για το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο 34χρονος άσος θεωρείται η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας της Εύβοιας αλλά και μια από τις πιο ηχηρές που έχουν γίνει στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια.

Ο «Πάτσα» προπονήθηκε χθες (27/07) στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών και στο περιθώριο της πρώτης του παρουσίας με τη φανέλα του Ηρακλή έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα starsports.gr στην οποία ανέφερε πως η ζεστασιά με την οποία τον προσέγγισε ο Γιώργος Στούπας και οι συνεργάτες του, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε. Παράλληλα, ο Πατσατζόγλου μίλησε και για τους στόχους της ομάδας αναφέροντας ότι τα Ψαχνά είναι ικανά να «χτυπήσουν» ακόμα και άνοδο στη Super League.

«Ήταν πολύ ζεστή η προσέγγιση του προέδρου, μου έδειξε ότι με ήθελε πάρα πολύ, ήρθα σε μια ομάδα που με αγαπήσανε από την πρώτη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Πατσατζόγλου και πρόσθεσε: «Παρακολούθησα την ομάδα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, είναι μια ταλαντούχα ομάδα έχει και έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να γίνουμε ομάδα, θα γίνουμε πολύ δυνατοί και να σμίξουμε το ταλέντο με την εμπειρία γιατί ο στόχος μας είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Όσο για το μήνυμά του προς τον κόσμο των Ψαχνών, αυτό ήταν: «Θα κάνω τα πάντα για να δουν αυτή την ομάδα εκεί που ονειρεύονται, θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όμως πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι εκτός από τα καλά υπάρχουν και τα κακά αποτελέσματα και εκεί τους έχουμε πιο πολύ ανάγκη».



Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved