Παναχαϊκή: Πήρε την άδεια και συνεχίζει…

Παναχαϊκή: Πήρε την άδεια και συνεχίζει…

Οι Πατρινοί αδειοδοτήθηκαν και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους αποκλειστικά στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, στην οποία ευελπιστούν να έχουν καλύτερη πορεία από την περσινή…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημέρωσε πως πήρε την άδεια από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, αναφέροντας μάλιστα πως η ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί η UEFA. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση οι «ροσονέρι» ενημέρωσαν για το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Ρεκλείτη αλλά και για τον δανεισμό των Μπουρλάκη και Ζέλιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων αποφάσισε ομόφωνα την αδειοδότηση της διότι τηρεί όλες τις προϋποθέσεις τις οποίες η UEFA έχει θέσει για την συμμετοχή της ακόμα και σε αγώνες Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η Παναχαϊκή είχε θετική εισήγηση από τον εισηγητή της ΕΠΟ κ. Δημητρίου τόσο στα οικονομικά θέματα, που είναι και τα σημαντικότερα (μη οφειλές σε Εφορία, ΙΚΑ, ποδοσφαιριστές έλληνες και ξένους) αλλά και στα θέματα υποδομών (γήπεδα, προπονητικό κέντρο, ομάδες υποδομών) αφού ο φάκελος της εξετάστηκε και αναγνωρίστηκε πως είναι άψογος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα υπερήφανη γιατί σε περίοδος που ιστορικές ομάδες της περιφέρειας εξαφανίζονται (ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Λάρισα, ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ΠΑΕ Κέρκυρα) και άλλες δεν αδειοδοτούνται (ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Πανιώνιος) η αδειοδότηση της συνεχώς εξελίσσεται τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο υποδομών παρά το ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε μηδαμινά έσοδα και είχε να αντιμετωπίσει οικονομικές οφειλές προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ ,τους ποδοσφαιριστές, μισθωτές εξαιτίας της ασυνέπειας και παρανόμων πράξεων των προηγούμενων ιδιοκτήτων (μη αναγγελία ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων στο ΙΚΑ, μη πληρωμή ΦΠΑ, μη πληρωμή φόρου μισθωτών υπηρεσιών, μη δημοσίευση ισολογισμών, οφειλές σε ξενοδοχεία και άλλους συναλλασσομένους από τα έτη 2005 μέχρι και 2009) οι οποίες έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την σημερινή της ιδιοκτησία η οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα αλλά και ένα ανελέητο πόλεμο από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, παρά το ότι αυτή η ερασιτεχνική Παναχαϊκή κυρίως ευεργετήθηκε τόσο με την ανακατασκευή του γηπέδου το οποίο νοικιάστηκε σήμερα (σε Δαβουρλή – Ατρόμητο Λάππα αλλά και στον ενοικιαστή της καφετέριας κ. Σωτήρη Δαλιέτο) αλλά και την καταβολή σε αυτήν 320.000 ευρώ τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ιδιοκτησία της αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους μας βοήθησαν αυτά τα 4 χρόνια, να καταφέρουμε αυτήν την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και να δηλώσουν ότι από σήμερα και με την παραχώρηση από τον Δήμο Πατρέων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αλλά και την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα, το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί η ΠΑΕ Παναχαϊκή απογειώνεται και εξελίσσεται σε άλλο ποδοσφαιρικό μέγεθος.

Ζητούμε από τον κόσμο και από τα θεσμικά όργανα της πόλης (Περιφέρεια, Δήμος Πατρέων, Επιμελητήρια, Σύλλογοι Αχαΐας) να σταθούν στο πλευρό μας ώστε η Παναχαϊκή μας να αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα και την απόλυτη εξαίρεση σε ένα ποδοσφαιρικό στερέωμα το οποίο καταρρέει.

2)Κοινή συναίνεση λύθηκε το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ρεκλείτη. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

3)Αποφασίστηκε να δοθούν δανεικοί οι Μπουρλάκης, Ζέλιος λόγω της πληθώρας παικτών στην ίδια θέση που αγωνίζονται και αυτοί. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο κ. Καβακάς επιθυμούν να πάρουν αγώνες στα πόδια τους και για αυτό το λόγο θα επιλεγεί ομάδα με προπονητή η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη τους».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved