Κωφίδης: «Απρόβλεπτο το ντέρμπι στον Βόλο»

Κωφίδης: «Απρόβλεπτο το ντέρμπι στον Βόλο»

Δεν χωράνε προγνωστικά στο Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής, σύμφωνα με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος αισθάνθηκε περίεργα την Κυριακή, σαν αντίπαλος του Γηραιού.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την ομάδα του, τον Ηρακλή, αλλά και τη μάχη της ανόδου, όπου σημείωσε ότι απευθείας σίγουρα θα ανέβει μόνο ο Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωφίδη:

Για το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ηρακλή: «Είναι στιγμές που σου δίνουν την αίσθηση ότι όλα τα χρόνια που αγωνίστηκες αναγνωρίστηκαν, είναι μια ικανοποίηση. Ο κόσμος το έδειξε ότι με αγάπησε, μου έχουν δείξει την εκτίμησή τους, είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια διότι είχε καλύτερη ομάδα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, περίεργα, όπως και να το δει κάποιος. Απλά δεν θέλω να σκεφτώ αν είχαμε ανάγκη βαθμών τι θα γινόταν».

Για τα ματς που απομένουν στον Ηρακλή: «Είναι τρομερά δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Ο Ηρακλής, χωρίς να υπερέχει από ποιότητα των άλλων ομάδων, έχει δείξει ότι προσπαθεί. Οι παίκτες έδειξαν ότι εκτός του Καυτανζογλείου δύσκολα χάνουν παιχνίδια. Στην τελευταία αγωνιστική θα παιχτούν όλα. Ακούγονται διάφορα εξωαγωνιστικά για το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Βόλου το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Δυστυχώς, είναι μια δύσκολη κατάσταση και πού βρίσκεται ουσιαστικά το ποδόσφαιρο; Είναι ένα παιχνίδι, η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Δεν υπάρχει προγνωστικό γι’ αυτό το ματς, παίζουν οι ομάδες που διεκδικούν την απευθείας άνοδο. Παίζουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια ρόλο, γι’ αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Για την απευθείας άνοδο πιστεύω πιο κοντά είναι ο Απόλλων Σμύρνης, όλα θα εξαρτηθούν από τα αυριανά παιχνίδια».

Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που αποτελείται από νέους παίκτες. Κάναμε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τα παιδιά αυτά, τα οποία θα διεκδικήσουν τη νίκη. Η φιλοσοφία μου είναι το ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Θα τελειώσει η χρονιά και θα μιλήσουμε σοβαρά με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αν δεν υλοποιηθούν κάποια πράγματα, δεν θα μείνω. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα σε οργανωτικό επίπεδο, σε αγωνιστική φιλοσοφία και πολλά άλλα».

Για τη σχέση του με τον Ηρακλή: «Στον αγώνα της Κυριακής είχα ζητήσει δύο φανέλες. Κατά διαστήματα παίρνω φανέλες του Ηρακλή. Εγώ γεννήθηκα στον Ηρακλή, εκεί γαλουχήθηκα. Αυτή η στάμπα έμεινε, δεν αλλάζει. Δεν ξεριζώνεται. Είναι πράγματα που δεν μπορεί να σου τα στερήσει κανένας. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved