Δωματάς: «Στόχος η απευθείας άνοδος»

Δωματάς: «Στόχος η απευθείας άνοδος»

Ο άσος του Εργοτέλη υποστήριξε πως ο στόχος για την ομάδα του Ηρακλείου δεν αλλάζει και άπαντες επιθυμούν την απευθείας άνοδο της ομάδας στη Super League.

Ο Γιάννης Δωματάς μίλησε στον «Athletic Radio» κι αναφέρθηκε τόσο στη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής, όσο και στη συνολική προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης στο πρωτάθλημα της Football League προκειμένου να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι με την Επανομή, τόνισε: «Η Επανομή είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά εμάς δεν μας απασχόλησε καθόλου αυτό και κοιτάξαμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το ματς. Πήραμε την νίκη και πλέον βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό. Στόχος μας είναι το καλύτερο και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Όσο για το επικείμενο ματς με τα Γιαννιτσά, δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πάμε για την νίκη. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε κάθε ματς. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στοχεύουμε στην απευθείας άνοδο».

Σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, υπογράμμισε: «Δεν θέλω να σχολιάσω την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν είναι δικό μου θέμα. Πιστεύω πάντως ότι έγινε για να ταρακουνηθούν τα νερά αφού αν και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο δεν παίρναμε τις νίκες που θέλαμε. Προσωπικά έχω μία πολύ καλή γνώμη για τον Σίνισα Γκόγκιτς που με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ένας μεγάλος επιθετικός και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δίδυμο Πλεσίτη, Λαμπράκη, σημείωσε: «Τους ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι άνθρωποι της οικογένειάς μας. Με τον κ. Πλεσίτη έχουμε συνεργαστεί τέσσερα χρόνια και στις μικρότερες ηλικίες και με βοήθησε πάρα πολύ. Ο κ. Λαμπράκης ήταν καλός παίκτης και τον θαύμαζα. Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και οι δύο τους και μας βοηθάνε και στον ψυχολογικό τομέα. Τους εύχομαι το καλύτερο».

Ερωτηθείς για τις δικές του βλέψεις, απάντησε: «Στόχος μου είναι να βάζω γκολ. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και ελπίζουμε όλοι να ανέβουμε για να αφιερώσουμε την άνοδο στον αδικοχαμένο Απόστολο Παπουτσάκη. Η ομάδα μου δίνει φέτος την ευκαιρία στα νέα παιδιά και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Κλείνοντας, σχολίασε και την εικόνα του τρέχοντος πρωταθλήματος: «Είναι ανταγωνιστικό αλλά και πολύ κουραστικό. Είναι μία δύσκολη χρονιά με πολλά ταξίδια και άγχος. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και μπορούμε να ανέβουμε απευθείας. Θέλω να κάνω και μία έκκληση στον κόσμο να έρχεται συνέχεια στο γήπεδο γιατί μας στηρίζει πάρα πολύ και η παρουσία του μας βοηθάει».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved