«Χ»-αμένες ευκαιρίες για Πανηλειακό, Ζάκυνθο

«Χ»-αμένες ευκαιρίες για Πανηλειακό, Ζάκυνθο

Με τις πρώτες θέσεις να έχουν κριθεί, στον Νότιο και τον Βόρειο Όμιλο το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στις αναμετρήσεις που θα έκριναν την είσοδο στην εξάδα με τους Πυργιώτες και τους Επτανήσιους να μένουν στην ισοπαλία κόντρα σε Επισκοή και Δόξα Κρανούλας, χάνοντας την ευκαιρία να μπουν σε πλεονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων.

Στον πρώτο όμιλο η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Προοδευτική η οποία κατάφερε να νικήσει τον Παναιγιάλειο με 2-1, την ώρα που ο Αχαρναϊκός παρέμεινε στην κορυφή μετά το 1-1 στην Κόρινθο, αφού ο Φωστήρας έχασε με 2-1 στα Χανιά. Όσο για τον Πανηλειακό, έμεινε στο 1-1 με την Επισκοπή στην Κρήτη. Τέλος, εντυπωσιακό ματς έγινε στη Μαγούλα, όπου Αστέρας και Ρούβας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2).

Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του 1ου ομίλου στη Football League 2

Στον Βορρά, η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να αποφύγει την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Δόξα Κρανούλας με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να μπει στην εξάδα. Το ντέρμπι ανάμεσα στην Καλαμαριά και την Αναγέννηση Καρδίτσας ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, ενώ η Κασσιόπη πήρε εύκολη νίκη (3-0) επί του Τηλυκράτη. Ο Οδυσσέας Κορδελιού πέρασε… σαν άνεμος με το 3-0 από το Σιδηρόκαστρο και την έδρα του Εθνικού, ενώ ο Τύρναβος νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό.

Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του 2ου ομίλου στη Football League 2



Μαρί-Λουίζ Έτα: Η πρώτη γυναίκα που θα προπονήσει ομάδα Bundesliga
Μαρί-Λουίζ Έτα: Η πρώτη γυναίκα που θα προπονήσει ομάδα Bundesliga
Μουντιάλ 2026, Αντσελότι: «Ο Νεϊμάρ έχει ακόμα δύο μήνες μπροστά του, είναι στο σωστό δρόμο»
Μουντιάλ 2026, Αντσελότι: «Ο Νεϊμάρ έχει ακόμα δύο μήνες μπροστά του, είναι στο σωστό δρόμο»
Σμαρτ για την επιστροφή του: «Ένιωσα υπέροχα»
Σμαρτ για την επιστροφή του: «Ένιωσα υπέροχα»
Τεράστια νίκη της Ελλάδας επί της Ισπανίας
Τεράστια νίκη της Ελλάδας επί της Ισπανίας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved