Γρηγορίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Γρηγορίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Δεν άξιζε να χάσει από τη Δόξα Δράμας ο Πανσερραϊκός, όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Σήμερα οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ενώ ξεκινήσαμε καλά στο 10λεπτο, στη συνέχεια η Δόξα βρήκε χώρους με τον Κάπελ και δημιούργησε δύο φάσεις που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τακτική, ανεβήκαμε πιο ψηλά και τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε αυτά που είπαμε στο ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι, πλαγιοκοπήσαμε τον αντίπαλο, είχαμε την κατοχή αλλά από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το γκολ όπου εκεί έγκειται ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Δεν νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Έχουμε τώρα δύο βατά παιχνίδια τα οποία μπορούν να μας φέρουν αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Δεν διαφοροποιούμε την φιλοσοφία μας. Το μόνο πράγμα που μας δημιουργεί το γεγονός με τον πρόεδρο, είναι μια μεγάλη στενοχώρια και σε δεύτερη μοίρα τα διοικητικά», δήλωσε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού.

Ο Σάκης Παντελιάδης από την πλευρά του σημείωσε: «Θα ξαναναφέρω  το κλίμα που είναι στα αποδυτήρια και ευχόμαστε περαστικά στον πρόεδρο και να επιστρέψει κοντά μας. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι αλλά μας έλειπε η αυτοσυγκέντρωση και κοντέψαμε να το πληρώσουμε με δύο φάσεις που δημιούργησε η Δόξα. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε πολύ, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική φάση. Αδικήσαμε τον εαυτό μας».



EuroLeague: Πρόστιμο 8.000 ευρώ στον Αταμάν
EuroLeague: Πρόστιμο 8.000 ευρώ στον Αταμάν
Τραγωδία - Τερματοφύλακας της Ίντερ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Τραγωδία - Τερματοφύλακας της Ίντερ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Μεγάλο σκάνδαλο στην Τουρκία: 152 διαιτητές στοιχημάτιζαν σε αγώνες ποδοσφαίρου!
Μεγάλο σκάνδαλο στην Τουρκία: 152 διαιτητές στοιχημάτιζαν σε αγώνες ποδοσφαίρου!
Ερυθρός Αστέρας: "Κόπηκε" ο Μπάτλερ
Ερυθρός Αστέρας: "Κόπηκε" ο Μπάτλερ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved